dit werk kent de volgende uitvoeringen

Loose-leaf
Consumptief
ISBN
9789057667497

verschijningsdatum
22/10/2002

Reeksen

Tendens

Administratie | VMBO kaderberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Algemene beroepsvaardigheden    
Backoffice hotel    
Backoffice in toerisme en recreatie
Banketbakker zanddegen    
Bartender    
Basis horecamanagement
Bediening    
Beheren van de voorraad | Profieldeel | Werkboek    
Bereiden van gerechten verdieping | 2
Bestemmingen: de wereld    
Bestemmingen: Nederland en de buurlanden    
Bronnenboek meewerken in logiesverstrekkende bedrijven
Broodbakker kleinbrood    
Broodbakker luxebrood    
Commercieel management    
Commercieel management | Ondernemer horeca | Werkboek    
Commerciële dienstverlening | Profieldeel | Theorieboek    
Consumptief
Consumptief | Intrasectoraal deel 2, blok 4 | Instructie-/werkboek    
Dagelijkse bedrijfsvoering
Entertainment    
Evenementenorganisatie    
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer    
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer    
Frontoffice verblijfsrecreatie / activiteiten    
Gastheer/ gastvrouw | niveau 2 | Bronnenboek 2x    
Gastheer/-vrouw    
Gastheer/gastvrouw | Basisdeel | Takenboek    
Gastronomie
Gastvrijheid
Handel en administratie | Thema uitgaande goederen; Gemengde leerweg | Instructie-/werkboek    
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Handel en verkoop 8 ex. | Basisberoepsgerichte leerweg | Instructie-/ werkboek    
Het ondernemingsplan | basisdeel | Theorieboek    
Het ondernemingsplan | ondernemer horeca | Werkboek basisdeel    
Hotel Inc. Manager/ondernemer Horeca | MBO niveau 4 | instructiewerkboek    
Informatie & educatie | Profieldeel | Werkboek    
Instructie-/werkboek Leidinggeven (POD)
Instructie-/werkboek meewerken in de keuken
Instructie-/werkboek zelfstandig werkend gastheer
IWB Leidinggevende bediening
Keuken | Niveau 3-4 basisdeel | Werkmap    
Keukencalculaties    
Kok hoofd- en bijgerechten    
Kok voorgerechten | vmbo horeca | werkboek    
Leidinggeven
Leidinggeven
Leidinggeven    
Leidinggeven | Bediening | Profieldeel    
Leidinggeven | Keuken | Werkboek
Meewerken in logiesverstrekkende bedrijven    
Menukoken    
Module Recreatiemedewerker | vmbo horeca | werkboek    
Officemedewerker    
Operationeel en personeelsmanagement
Oriëntatie op branche en beroep    
Oriëntatie op branche en beroep | Niveau 3-4 | Werkboek    
Orientatie op zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw
Partie garnituren | kok | Werkboek    
Partie hoofdgerecht gevorderd | niveau 3-4 | Werkboek    
Partie hoofdgerechten basis | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie Kleine kaart    
Partie koude voorgerechten | kok | Werkboek    
Partie nagerechten    
Partie nagerechten basis | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie nagerechten gevorderd | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie takenboek kok    
Partie takenboek zelfstandig werkend kok    
Partie vis, vlees en gevogelte    
Partie voorgerechten basis | niveau 3-4 | Werkboek    
Partie voorgerechten gevorderd    
Partie warme voorgerechten    
Partie-werkboek gespecialiseerd kok
Partie-werkboek leidinggevende keuken
Producten en diensten voor de reisbranche | Toerisme | Theorieboek    
Promoten en verkopen verblijfsrecreatie    
Rekenen in de bediening | mbo-opleiding gastheer/gastvrouw | Instructie-/werkboek    
Takenboek zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw    
Tendens | Garde manger | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Tendens | voedingsleer en moleculaire gastronomie | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Theorieboek Resiba | 3 en 4 profieldeel    
Uitvoeren van recreatieactiviteiten    
Verbeteren en vernieuwen van de dienstverlening in de keuken | werkboek zelfstandig werkend kok    
Voorraadbeheer    
Voorraadbeheer | Niveau 3-4 | Werkboek    
Werkboek Backoffice reisbranche    
Werkboek Backoffice verblijfsrecreatie
Werkboek leidinggevende recreatie
Werkboek Leidinggevende toerisme
Werkboek Leidinggevende toerisme
Werkboek Promoten en verkopen reisbranche
Werkboek toerisme en recreatie    
Werken in een bouwmarkt | vmbo Economie    
Werken met een reserveringssysteem
Wijnkennis
Zelfstandig werken gastheer/gastvrouw | Bediening | Werkboek    
Zelfstandig werkend gastheer
Zelfstandig werkend gastheer/leidinggevende bediening
Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok | Leidinggeven | Partie-werkboek

Personen

Marco Bemelmans

Bakkerij banketbakker stukswerk en convenience | vmbo-horeca | werkboek    
Banketbakker zanddegen    
Broodbakker kleinbrood    
Broodbakker luxebrood    
Consumptief
Consumptief | Intrasectoraal deel 2, blok 4 | Instructie-/werkboek    
Gastheer/-vrouw    
Kok hoofd- en bijgerechten    
Kok nagerechten | horeca | werkboek    
Kok voorgerechten | vmbo horeca | werkboek    
Oriëntatie op de bakkerij | vmbo horeca | werkboek    
Tendens | Bakkerij | Werkboek kleinbrood II    
Tendens | Bakkerij banketbakker gebak en beslagen | Werkboek    
Tendens | Bakkerij banketbakker taarten en versierwerk    
Tendens | Bakkerij banketbakker zanddegen II | Werkboek    
Tendens | Banketbakker beslagen en gebak | Werkboek    
Tendens | Horeca kok voor- en nagerechten    
Tendens | Vmbo consumptief bakken 2 KB | Bronnenboek    
Tendens HTRV | Bakkerij | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij | Werkboek grootbrood    
Tendens HTRV | Bakkerij basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij zand- en korstdegen; basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij; Banketbakker korstdegen | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij; Basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg | Werkboek    
Tendens HTRV | Horeca; Kok hoofd en bijgerechten II | Werkboek    

Wout Verveer

Consumptief
Consumptief | Intrasectoraal deel 2, blok 4 | Instructie-/werkboek    
Economie en handel | Plusdeel assistent bediening    
Plusdeel Assistent keuken    
Rekenen voor Horeca, Bakkerij en Recreatie    
Tendens | Mbo; Opleiding gastheer/gastvrouw | Instructie-/werkboek    
Tendens | THAS werkblok horeca-assistent    
Tendens | Vmbo consumptief bakken 2 KB | Bronnenboek    
Werken als gastheer/-vrouw in een sterrenrestaurant | keuzevak gastheerspecialisatie | Werkboek    
Werken als kok in de catering    
Werken als kok in een sterrenrestaurant | Keuzevak Keukenspialisme
Werken als patissier in een banketbakkerij | werkboek    
Werken als patissier in een keuken | Werkboek    
Werken in de gezonde schoolkantine | Werkboek | Keuzevak traiteur    
Werken in de keuken    
Werken in een banketbakkerij | Werkboek | Module bakkerij
Werken in een broodbakkerij | profielvak horeca, bakkerij en recreatie | Werkboek    

NUR Codes (sub)

170 Technische en nautische vakken algemeen

Methodisch ontwerpen    
Tabellen mechanische techniek    
Werktuigbouwkundig tekenen    
Verspaningstechnologie    
Tekeninglezen machinebouw    
Eigenschappen en toepassingen van materialen    
Inleiding werktuigbouwkundig tekenen en construeren    
Beroepstaken meubel maken | Niveau 3    
Lesboek trappen bekleden    
Teleco | tekeningen Timmerindustrie 2010    
Taal op niveau - Op weg naar 1F | Lezen op weg naar niveau 1F    
Getijtafels voor Nederland | 2014    
Wandbekleding en decoratieve verftechnieken    
Technische informatie voor werktuigbouwkundigen    
Basisveiligheid VCA    
e43 - elektriciteit voor 3TSO - labo
e45 - elektriciteit voor 5TSO
AutoCAD | 2013 | Basisboek    
Autotechnicus | niveau 2 leerjaar 1 | theorie en vragen
Autotechniek | niveau 2-3 leerjaar 1 | theorie en vragen
e43 - elektriciteit voor 3TSO theorie
Staticamet met MyLab NL toegangscode
Een inleiding tot Solid Edge    
Advanced Training Solid Edge    
Inventor 2012 | Deel 2 | Basisboek    
Basic Elements of Safety    
AutoCAD | MBO, 2012 | Basisboek, leerboek    
Klein Vaarbewijs I en II    
Eenvoudige stromingsleer | Vraagstukken en uitwerkingen    
Hydrauliek    
Inventor | 2013, 2, MBO/HBO    
Inventor | 2013 Deel I, mbo/hbo | Basisboek    
Getijtafels voor Nederland | 2013    
Taal op niveau Nederlands | Gesprekken voeren op weg naar 1F    
Toegepaste energietechniek | Deel 2 Duurzame energie    
Solid modeling met Autodesk Inventor 2009    
Solid modeling met Autodesk Inventor | 2011    
Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VOL-VCA    
Klein Vaarbewijs I en II    
Gemeenschappelijk | Kerndeel 2 | Praktijkboek    
Inleiding installaties in de woning | Docentenhandleiding    
AutoCAD 2007    
Taal op niveau | Lezen    
Taal op niveau | Luisteren niveau A2/F1    
Taal op niveau | Luisteren niveau C1/F4    
Taal op niveau | Schrijven niveau C1/F4    
Taal op niveau | Spreken niveau A2/F1    
Taal op niveau | Spreken niveau B1/F2    
Basisveiligheid vca (BE)    
Bouwkunde tabellenboek