dit werk kent de volgende uitvoeringen

Loose-leaf
Oriëntatie op branche en beroep
ISBN
9789037228960

verschijningsdatum
09/11/2015

Reeksen

Tendens

Administratie | VMBO kaderberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Algemene beroepsvaardigheden    
Backoffice hotel    
Backoffice in toerisme en recreatie
Banketbakker zanddegen    
Bartender    
Basis horecamanagement
Bediening    
Beheren van de voorraad | Profieldeel | Werkboek    
Bereiden van gerechten verdieping | 2
Bestemmingen: de wereld    
Bestemmingen: Nederland en de buurlanden    
Bronnenboek meewerken in logiesverstrekkende bedrijven
Broodbakker kleinbrood    
Broodbakker luxebrood    
Commercieel management    
Commercieel management | Ondernemer horeca | Werkboek    
Commerciële dienstverlening | Profieldeel | Theorieboek    
Consumptief | Intrasectoraal deel 2, blok 4 | Instructie-/werkboek    
Dagelijkse bedrijfsvoering
Entertainment    
Evenementenorganisatie    
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer    
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer    
Frontoffice verblijfsrecreatie / activiteiten    
Gastheer/ gastvrouw | niveau 2 | Bronnenboek 2x    
Gastheer/-vrouw    
Gastheer/gastvrouw | Basisdeel | Takenboek    
Gastronomie
Gastvrijheid
Handel en administratie | Thema uitgaande goederen; Gemengde leerweg | Instructie-/werkboek    
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Handel en verkoop 8 ex. | Basisberoepsgerichte leerweg | Instructie-/ werkboek    
Het ondernemingsplan | basisdeel | Theorieboek    
Het ondernemingsplan | ondernemer horeca | Werkboek basisdeel    
Hotel Inc. Manager/ondernemer Horeca | MBO niveau 4 | instructiewerkboek    
Informatie & educatie | Profieldeel | Werkboek    
Instructie-/werkboek Leidinggeven (POD)
Instructie-/werkboek meewerken in de keuken
Instructie-/werkboek zelfstandig werkend gastheer
IWB Leidinggevende bediening
Keuken | Niveau 3-4 basisdeel | Werkmap    
Keukencalculaties    
Kok hoofd- en bijgerechten    
Kok voorgerechten | vmbo horeca | werkboek    
Leidinggeven
Leidinggeven
Leidinggeven    
Leidinggeven | Bediening | Profieldeel    
Leidinggeven | Keuken | Werkboek
Meewerken in logiesverstrekkende bedrijven    
Menukoken    
Module Recreatiemedewerker | vmbo horeca | werkboek    
Officemedewerker    
Operationeel en personeelsmanagement
Oriëntatie op branche en beroep
Oriëntatie op branche en beroep    
Oriëntatie op branche en beroep | Niveau 3-4 | Werkboek    
Orientatie op zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw
Partie garnituren | kok | Werkboek    
Partie hoofdgerecht gevorderd | niveau 3-4 | Werkboek    
Partie hoofdgerechten basis | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie Kleine kaart    
Partie koude voorgerechten | kok | Werkboek    
Partie nagerechten    
Partie nagerechten basis | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie nagerechten gevorderd | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie takenboek kok    
Partie takenboek zelfstandig werkend kok    
Partie vis, vlees en gevogelte    
Partie voorgerechten basis | niveau 3-4 | Werkboek    
Partie voorgerechten gevorderd    
Partie warme voorgerechten    
Partie-werkboek gespecialiseerd kok
Partie-werkboek leidinggevende keuken
Producten en diensten voor de reisbranche | Toerisme | Theorieboek    
Promoten en verkopen verblijfsrecreatie    
Rekenen in de bediening | mbo-opleiding gastheer/gastvrouw | Instructie-/werkboek    
Takenboek zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw    
Tendens | Garde manger | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Tendens | voedingsleer en moleculaire gastronomie | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Theorieboek Resiba | 3 en 4 profieldeel    
Uitvoeren van recreatieactiviteiten    
Verbeteren en vernieuwen van de dienstverlening in de keuken | werkboek zelfstandig werkend kok    
Voorraadbeheer    
Voorraadbeheer | Niveau 3-4 | Werkboek    
Werkboek Backoffice reisbranche    
Werkboek Backoffice verblijfsrecreatie
Werkboek leidinggevende recreatie
Werkboek Leidinggevende toerisme
Werkboek Leidinggevende toerisme
Werkboek Promoten en verkopen reisbranche
Werkboek toerisme en recreatie    
Werken in een bouwmarkt | vmbo Economie    
Werken met een reserveringssysteem
Wijnkennis
Zelfstandig werken gastheer/gastvrouw | Bediening | Werkboek    
Zelfstandig werkend gastheer
Zelfstandig werkend gastheer/leidinggevende bediening
Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok | Leidinggeven | Partie-werkboek

NUR Codes (sub)

100 Educatieve uitgaven algemeen

Botanisch woordenboek    
Portret, de variatie in de symmetrie
De vrijheid van de Sudbury Valley School    
Examenbundel | Vmbo-gt Nederlands 2014/2015    
Lespakket basisschool kinderboekenweek | 2014
Methoden die leerproblemen met 70% verminderen
Af en toe stemmen
Geschiedenis | Havo    
Anatomie en fysiologie van de mens    
Beheren en verzorgen goederenstroom en voorraad    
Pakket ondernemend leren manager handel en iServices
Ondernemendleren manager handel ringband en iServices
Pakket Ondernemend leren verkoopspecialist basis
Opleidingspakket bedrijfseconomie voor de manager handel    
Pakket Ondernemendleren verkoper basis
Pakket Marketing vd ondernemer
Het verhaal van het (onbegrepen)kind
Facetten van de planologie    
Examen doe je samen    
Theorie-examen halen? Bromfiets    
Sportief inkopen    
Buitenspelen in het zonnetje
Management en organisatie | 1 havo | Opgavenboek    
Management & organisatie | 2 Havo | Opgavenboek    
Management en organisatie | 1 Vwo | Opgavenboek    
Management en Organisatie | 2 Vwo | Opgavenboek    
SK EDITIE 3 JAARPAK 1-1 TIJDEL
SK EDITIE 3 REKENEN-JAARKALEND
Sesam atlas van de anatomie | deel 1: Bewegingsapparaat    
Auto rijbewijs B    
Isa en Max en het vliegende skateboard    
De kunst en wetenschap van het lesgeven    
De ontdekking van het puberbrein    
Goed van Start    
Mediwietolie    
Learning to drive    
Elke dag je hoofd en inbox leeg    
Feniks | 1 Vmbo-t/havo | Werkboek    
BMS Deel I
Op niveau (eenboeksarrangement) | 5/6 vwo Informatie- en verwerkingsboek
Oefeningen voor het schoolverkeersexamen | Groep 7-8 2013    
Oefeningen voor het schoolverkeersexamen | 2013 | Antwoorden    
Babbage | 7.1 | Leer-/werkboek
Babbage | 7.1 | Cursusboek    
Babbage | 7.1 Plus Vmbo-GT/HV | Leerwerkboek    
Babbage | 7.1 Plis Vmbo-GT/HV | Cursusboek
Babbage | ICT coach 7.1 | 7.1 Vmbo-bkgt    
Babbage | ICT Coach 7.1    
Recht: een inleiding    
Op niveau | 4/5 havo | Docentenhandeiding