dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Gastronomie
ISBN
9789037220551

verschijningsdatum
30/03/2015

Reeksen

Tendens

Administratie | VMBO kaderberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Algemene beroepsvaardigheden    
Backoffice hotel    
Backoffice in toerisme en recreatie
Banketbakker zanddegen    
Bartender    
Basis horecamanagement
Bediening    
Beheren van de voorraad | Profieldeel | Werkboek    
Bereiden van gerechten verdieping | 2
Bestemmingen: de wereld    
Bestemmingen: Nederland en de buurlanden    
Bronnenboek meewerken in logiesverstrekkende bedrijven
Broodbakker kleinbrood    
Broodbakker luxebrood    
Commercieel management    
Commercieel management | Ondernemer horeca | Werkboek    
Commerciële dienstverlening | Profieldeel | Theorieboek    
Consumptief | Intrasectoraal deel 2, blok 4 | Instructie-/werkboek    
Dagelijkse bedrijfsvoering
Entertainment    
Evenementenorganisatie    
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer    
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer    
Frontoffice verblijfsrecreatie / activiteiten    
Gastheer/ gastvrouw | niveau 2 | Bronnenboek 2x    
Gastheer/-vrouw    
Gastheer/gastvrouw | Basisdeel | Takenboek    
Gastronomie
Gastvrijheid
Handel en administratie | Thema uitgaande goederen; Gemengde leerweg | Instructie-/werkboek    
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Handel en verkoop 8 ex. | Basisberoepsgerichte leerweg | Instructie-/ werkboek    
Het ondernemingsplan | basisdeel | Theorieboek    
Het ondernemingsplan | ondernemer horeca | Werkboek basisdeel    
Hotel Inc. Manager/ondernemer Horeca | MBO niveau 4 | instructiewerkboek    
Informatie & educatie | Profieldeel | Werkboek    
Instructie-/werkboek Leidinggeven (POD)
Instructie-/werkboek meewerken in de keuken
Instructie-/werkboek zelfstandig werkend gastheer
IWB Leidinggevende bediening
Keuken | Niveau 3-4 basisdeel | Werkmap    
Keukencalculaties    
Kok hoofd- en bijgerechten    
Kok voorgerechten | vmbo horeca | werkboek    
Leidinggeven
Leidinggeven
Leidinggeven    
Leidinggeven | Bediening | Profieldeel    
Leidinggeven | Keuken | Werkboek
Meewerken in logiesverstrekkende bedrijven    
Menukoken    
Module Recreatiemedewerker | vmbo horeca | werkboek    
Officemedewerker    
Operationeel en personeelsmanagement
Oriëntatie op branche en beroep    
Oriëntatie op branche en beroep | Niveau 3-4 | Werkboek    
Orientatie op zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw
Partie garnituren | kok | Werkboek    
Partie hoofdgerecht gevorderd | niveau 3-4 | Werkboek    
Partie hoofdgerechten basis | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie Kleine kaart    
Partie koude voorgerechten | kok | Werkboek    
Partie nagerechten    
Partie nagerechten basis | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie nagerechten gevorderd | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie takenboek kok    
Partie takenboek zelfstandig werkend kok    
Partie vis, vlees en gevogelte    
Partie voorgerechten basis | niveau 3-4 | Werkboek    
Partie voorgerechten gevorderd    
Partie warme voorgerechten    
Partie-werkboek gespecialiseerd kok
Partie-werkboek leidinggevende keuken
Producten en diensten voor de reisbranche | Toerisme | Theorieboek    
Promoten en verkopen verblijfsrecreatie    
Rekenen in de bediening | mbo-opleiding gastheer/gastvrouw | Instructie-/werkboek    
Takenboek zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw    
Tendens | Garde manger | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Tendens | voedingsleer en moleculaire gastronomie | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Theorieboek Resiba | 3 en 4 profieldeel    
Uitvoeren van recreatieactiviteiten    
Verbeteren en vernieuwen van de dienstverlening in de keuken | werkboek zelfstandig werkend kok    
Voorraadbeheer    
Voorraadbeheer | Niveau 3-4 | Werkboek    
Werkboek Backoffice reisbranche    
Werkboek Backoffice verblijfsrecreatie
Werkboek leidinggevende recreatie
Werkboek Leidinggevende toerisme
Werkboek Leidinggevende toerisme
Werkboek Promoten en verkopen reisbranche
Werkboek toerisme en recreatie    
Werken in een bouwmarkt | vmbo Economie    
Werken met een reserveringssysteem
Wijnkennis
Zelfstandig werken gastheer/gastvrouw | Bediening | Werkboek    
Zelfstandig werkend gastheer
Zelfstandig werkend gastheer/leidinggevende bediening
Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok | Leidinggeven | Partie-werkboek

Personen

D. Bennenk

Dagelijkse bedrijfsvoering
Gastronomie
Gastvrijheid
Leidinggeven
Tendens Gastheer/-vrouw Instr.wrkbk & code niv.2
Zelfstandig werkend gastheer
Zelfstandig werkend gastheer/leidinggevende bediening

JW van Gelder

Dagelijkse bedrijfsvoering
Gastronomie
Gastvrijheid
Leidinggeven
Tendens
Zelfstandig werkend gastheer

Louis Vos

Dagelijkse bedrijfsvoering
Een geschiedenis van Polen    
Gastronomie
Gastvrijheid
Idealisme en engagement    
Idealisme en engagement    
Ivanne    
Leidinggeven
Wijnkennis
Zelfstandig werkend gastheer
Zelfstandig werkend gastheer/leidinggevende bediening

NUR Codes (sub)

160 Economie, recht en bedrijfskunde algemeen

Nima Sales A verkoper & verkoop    
Basisboek kwalitatief onderzoek    
Inleiding tot de marketing | Werkboek    
Inleiding tot de marketing    
Elementaire bedrijfseconomie | deel 1    
Financiële decadentie, toezicht en compliance    
Grondslagen van het vermogensrecht | 2 ondernemingsrecht    
Management accounting en management control in het midden- en kleinbedrijf    
Trainen van interpersoonlijke vaardigheden    
Inleiding bestuurskunde    
Businessplanning    
Strategisch management in het MKB
Wat is een balans?    
Bedrijfsorientatie | 4 De complete methode | Leerlingenboek    
Strategy realization: the next level    
Ondernemen    
Accountancy en andere zaken onder de loep | 3    
Zelfstandig werkend kok
Ambitie.info | BPV leidinggeven    
Moeilijke en pijnlijke keuzes
Reader fiscaal | 2015    
Managen van agile projecten    
Kennis bedrijfsadministratie    
Tendens handel en administratie | Thema inkomende goederen    
Tendens handel en administratie | Uitgaande goederen; Basisberoepsgerichte leerweg    
Tendens handel en administratie | Thema de afdeling boekhouding    
Tendens handel en administratie | Thema de afdeling boekhouding; Deel 2 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en administratie | Deel 2; Boekhoudbijlage | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en administratie | Deel 2 | Instructie-/werkboek    
Tendens | 15 Werken in het bank- en verzekeringswezen    
Omgaan met agressie
Tendens | Banketbakker beslagen en gebak | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij | Werkboek
Tendens | Bakkerij banketbakker taarten en versierwerk    
Transfer | Reisbestemmingen gebaseerd op SEPR    
Hotel Inc. | Meewerken in de keuken | Instructie/werkboek    
Tendens | mbo gastvrouw | instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en verkoop    
Tendens orientatie op de handel | Deel 1 handel en verkoop | Instructie/werkboek    
Tendens | Administratie; Afdeling facturatie    
Tendens administratie | Afdeling facturering | Instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Afdeling boekhouding | Instructie-/werkboek deel 1    
Tendens | Boekhoudbijlage; Deel 2 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en verkoop | Thema goederenverwerking    
Tendens handel en verkoop | Thema marketing    
Tendens handel en verkoop | Thema visuele presentatie; Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en verkoop | Thema verkopen | Instrucie-/werkboek    
Trends in business & IT | 2012/2013