Administratie | VMBO kaderberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
 
Algemene beroepsvaardigheden     
 
Backoffice in toerisme en recreatie
 
Beheren van de voorraad | Profieldeel | Werkboek     
 
Bereiden van gerechten verdieping | 2
 
Bestemmingen: Nederland en de buurlanden     
 
Bronnenboek meewerken in logiesverstrekkende bedrijven
 
Commercieel management | Ondernemer horeca | Werkboek     
 
Commerciële dienstverlening | Profieldeel | Theorieboek     
 
Consumptief | Intrasectoraal deel 2, blok 4 | Instructie-/werkboek     
 
Dagelijkse bedrijfsvoering
 
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer     
 
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer     
 
Frontoffice verblijfsrecreatie / activiteiten     
 
Gastheer/ gastvrouw | niveau 2 | Bronnenboek 2x     
 
Gastheer/gastvrouw | Basisdeel | Takenboek     
 
Handel en administratie | Thema uitgaande goederen; Gemengde leerweg | Instructie-/werkboek     
 
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
 
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
 
Handel en verkoop 8 ex. | Basisberoepsgerichte leerweg | Instructie-/ werkboek     
 
Het ondernemingsplan | basisdeel | Theorieboek     
 
Het ondernemingsplan | ondernemer horeca | Werkboek basisdeel     
 
Hotel Inc. Manager/ondernemer Horeca | MBO niveau 4 | instructiewerkboek     
 
Informatie & educatie | Profieldeel | Werkboek     
 
Instructie-/werkboek Leidinggeven (POD)
 
Instructie-/werkboek meewerken in de keuken
 
Instructie-/werkboek zelfstandig werkend gastheer
 
IWB Leidinggevende bediening
 
Keuken | Niveau 3-4 basisdeel | Werkmap     
 
Kok hoofd- en bijgerechten     
 
Kok voorgerechten | vmbo horeca | werkboek     
 
Leidinggeven | Bediening | Profieldeel     
 
Leidinggeven | Keuken | Werkboek
 
Meewerken in logiesverstrekkende bedrijven     
 
Module Recreatiemedewerker | vmbo horeca | werkboek     
 
Operationeel en personeelsmanagement
 
Oriëntatie op branche en beroep     
 
Oriëntatie op branche en beroep | Niveau 3-4 | Werkboek     
 
Orientatie op zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw
 
Partie garnituren | kok | Werkboek     
 
Partie hoofdgerecht gevorderd | niveau 3-4 | Werkboek     
 
Partie hoofdgerechten basis | Niveau 3-4 | Werkboek     
 
Partie koude voorgerechten | kok | Werkboek     
 
Partie nagerechten basis | Niveau 3-4 | Werkboek     
 
Partie nagerechten gevorderd | Niveau 3-4 | Werkboek     
 
Partie takenboek zelfstandig werkend kok     
 
Partie vis, vlees en gevogelte     
 
Partie voorgerechten basis | niveau 3-4 | Werkboek     
 
Partie voorgerechten gevorderd     
 
Partie warme voorgerechten     
 
Partie-werkboek gespecialiseerd kok
 
Partie-werkboek leidinggevende keuken
 
Producten en diensten voor de reisbranche | Toerisme | Theorieboek     
 
Promoten en verkopen verblijfsrecreatie     
 
Rekenen in de bediening | mbo-opleiding gastheer/gastvrouw | Instructie-/werkboek     
 
Takenboek zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw     
 
Tendens | Garde manger | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok     
 
Tendens | voedingsleer en moleculaire gastronomie | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok     
 
Theorieboek Resiba | 3 en 4 profieldeel     
 
Uitvoeren van recreatieactiviteiten     
 
Verbeteren en vernieuwen van de dienstverlening in de keuken | werkboek zelfstandig werkend kok     
 
Voorraadbeheer | Niveau 3-4 | Werkboek     
 
Werkboek Backoffice reisbranche     
 
Werkboek Backoffice verblijfsrecreatie
 
Werkboek leidinggevende recreatie
 
Werkboek Leidinggevende toerisme
 
Werkboek Leidinggevende toerisme
 
Werkboek Promoten en verkopen reisbranche
 
Werkboek toerisme en recreatie     
 
Werken in een bouwmarkt | vmbo Economie     
 
Werken met een reserveringssysteem
 
Zelfstandig werken gastheer/gastvrouw | Bediening | Werkboek     
 
Zelfstandig werkend gastheer
 
Zelfstandig werkend gastheer/leidinggevende bediening
 
Zelfstandig werkend kok | Leidinggeven | Partie-werkboek