dit werk kent de volgende uitvoeringen
Paperback
ISBN9789037200331
verschijningsdatum01/04/2009
verschijningsdatum01/04/2009
Reeksen
Tendens
Bartender
Bereiden van gerechten verdieping | 2
Dagelijkse bedrijfsvoering
Gastronomie
Gastvrijheid
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Instructie-/werkboek Leidinggeven (POD)
Instructie-/werkboek meewerken in de keuken
IWB Leidinggevende bediening
Leidinggeven
Operationeel en personeelsmanagement
Orientatie op zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw
Partie-werkboek gespecialiseerd kok
Partie-werkboek leidinggevende keuken
Werkboek leidinggevende recreatie
Werkboek Leidinggevende toerisme
Werkboek Leidinggevende toerisme
Werken met een reserveringssysteem
Wijnkennis
Zelfstandig werkend gastheer
Zelfstandig werkend gastheer/leidinggevende bediening
Personen
A. Bosma
Aard, omvang en handhaving van beschermingsbevelen in Nederland. | Deel 1 wettelijk kader en handhaving Deel 2 aard en handhaving
Tendens handel en administratie | Thema verkopen; Instructie-/wekrboek deel 1; Kaderberoepsgerichte leerweg
P.F.C. Croese
Tendens handel en administratie | Thema verkopen; Instructie-/wekrboek deel 1; Kaderberoepsgerichte leerweg
M. van Esch
Tendens handel en administratie | Thema verkopen; Instructie-/wekrboek deel 1; Kaderberoepsgerichte leerweg
H. Kamerbeek
Tendens handel en administratie | Thema verkopen; Instructie-/wekrboek deel 1; Kaderberoepsgerichte leerweg
NUR Codes (sub)
160 Economie, recht en bedrijfskunde algemeen
Nima Sales A verkoper & verkoop
Basisboek kwalitatief onderzoek
Inleiding tot de marketing | Werkboek
Inleiding tot de marketing
Moeilijke en pijnlijke keuzes