Administratie | VMBO kaderberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Algemene beroepsvaardigheden
Backoffice in toerisme en recreatie
Beheren van de voorraad | Profieldeel | Werkboek
Bereiden van gerechten verdieping | 2
Bestemmingen: Nederland en de buurlanden
Bronnenboek meewerken in logiesverstrekkende bedrijven
Commercieel management | Ondernemer horeca | Werkboek
Commerciële dienstverlening | Profieldeel | Theorieboek
Consumptief | Intrasectoraal deel 2, blok 4 | Instructie-/werkboek
Dagelijkse bedrijfsvoering
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer
Frontoffice verblijfsrecreatie / activiteiten
Gastheer/ gastvrouw | niveau 2 | Bronnenboek 2x
Gastheer/gastvrouw | Basisdeel | Takenboek
Handel en administratie | Thema uitgaande goederen; Gemengde leerweg | Instructie-/werkboek
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Handel en verkoop 8 ex. | Basisberoepsgerichte leerweg | Instructie-/ werkboek
Het ondernemingsplan | basisdeel | Theorieboek
Het ondernemingsplan | ondernemer horeca | Werkboek basisdeel
Hotel Inc. Manager/ondernemer Horeca | MBO niveau 4 | instructiewerkboek
Informatie & educatie | Profieldeel | Werkboek
Instructie-/werkboek Leidinggeven (POD)
Instructie-/werkboek meewerken in de keuken
Instructie-/werkboek zelfstandig werkend gastheer
IWB Leidinggevende bediening
Keuken | Niveau 3-4 basisdeel | Werkmap
Kok hoofd- en bijgerechten
Kok voorgerechten | vmbo horeca | werkboek
Leidinggeven | Bediening | Profieldeel
Leidinggeven | Keuken | Werkboek
Meewerken in logiesverstrekkende bedrijven
Module Recreatiemedewerker | vmbo horeca | werkboek
Operationeel en personeelsmanagement
Oriëntatie op branche en beroep
Oriëntatie op branche en beroep | Niveau 3-4 | Werkboek
Orientatie op zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw
Partie garnituren | kok | Werkboek
Partie hoofdgerecht gevorderd | niveau 3-4 | Werkboek
Partie hoofdgerechten basis | Niveau 3-4 | Werkboek
Partie koude voorgerechten | kok | Werkboek
Partie nagerechten basis | Niveau 3-4 | Werkboek
Partie nagerechten gevorderd | Niveau 3-4 | Werkboek
Partie takenboek zelfstandig werkend kok
Partie vis, vlees en gevogelte
Partie voorgerechten basis | niveau 3-4 | Werkboek
Partie voorgerechten gevorderd
Partie warme voorgerechten
Partie-werkboek gespecialiseerd kok
Partie-werkboek leidinggevende keuken
Producten en diensten voor de reisbranche | Toerisme | Theorieboek
Promoten en verkopen verblijfsrecreatie
Rekenen in de bediening | mbo-opleiding gastheer/gastvrouw | Instructie-/werkboek
Takenboek zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw
Tendens | Garde manger | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok
Tendens | voedingsleer en moleculaire gastronomie | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok
Theorieboek Resiba | 3 en 4 profieldeel
Uitvoeren van recreatieactiviteiten
Verbeteren en vernieuwen van de dienstverlening in de keuken | werkboek zelfstandig werkend kok
Voorraadbeheer | Niveau 3-4 | Werkboek
Werkboek Backoffice reisbranche
Werkboek Backoffice verblijfsrecreatie
Werkboek leidinggevende recreatie
Werkboek Leidinggevende toerisme
Werkboek Leidinggevende toerisme
Werkboek Promoten en verkopen reisbranche
Werkboek toerisme en recreatie
Werken in een bouwmarkt | vmbo Economie
Werken met een reserveringssysteem
Zelfstandig werken gastheer/gastvrouw | Bediening | Werkboek
Zelfstandig werkend gastheer
Zelfstandig werkend gastheer/leidinggevende bediening
Zelfstandig werkend kok | Leidinggeven | Partie-werkboek