dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Zelfstandig werkend kok
ISBN
9789037212532

verschijningsdatum
01/07/2014

Reeksen

Tendens

Administratie | VMBO kaderberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Algemene beroepsvaardigheden    
Backoffice hotel    
Backoffice in toerisme en recreatie
Banketbakker zanddegen    
Bartender    
Basis horecamanagement
Bediening    
Beheren van de voorraad | Profieldeel | Werkboek    
Bereiden van gerechten verdieping | 2
Bestemmingen: de wereld    
Bestemmingen: Nederland en de buurlanden    
Bronnenboek meewerken in logiesverstrekkende bedrijven
Broodbakker kleinbrood    
Broodbakker luxebrood    
Commercieel management    
Commercieel management | Ondernemer horeca | Werkboek    
Commerciële dienstverlening | Profieldeel | Theorieboek    
Consumptief | Intrasectoraal deel 2, blok 4 | Instructie-/werkboek    
Dagelijkse bedrijfsvoering
Entertainment    
Evenementenorganisatie    
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer    
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer    
Frontoffice verblijfsrecreatie / activiteiten    
Gastheer/ gastvrouw | niveau 2 | Bronnenboek 2x    
Gastheer/-vrouw    
Gastheer/gastvrouw | Basisdeel | Takenboek    
Gastronomie
Gastvrijheid
Handel en administratie | Thema uitgaande goederen; Gemengde leerweg | Instructie-/werkboek    
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Handel en verkoop 8 ex. | Basisberoepsgerichte leerweg | Instructie-/ werkboek    
Het ondernemingsplan | basisdeel | Theorieboek    
Het ondernemingsplan | ondernemer horeca | Werkboek basisdeel    
Hotel Inc. Manager/ondernemer Horeca | MBO niveau 4 | instructiewerkboek    
Informatie & educatie | Profieldeel | Werkboek    
Instructie-/werkboek Leidinggeven (POD)
Instructie-/werkboek meewerken in de keuken
Instructie-/werkboek zelfstandig werkend gastheer
IWB Leidinggevende bediening
Keuken | Niveau 3-4 basisdeel | Werkmap    
Keukencalculaties    
Kok hoofd- en bijgerechten    
Kok voorgerechten | vmbo horeca | werkboek    
Leidinggeven
Leidinggeven
Leidinggeven    
Leidinggeven | Bediening | Profieldeel    
Leidinggeven | Keuken | Werkboek
Meewerken in logiesverstrekkende bedrijven    
Menukoken    
Module Recreatiemedewerker | vmbo horeca | werkboek    
Officemedewerker    
Operationeel en personeelsmanagement
Oriëntatie op branche en beroep    
Oriëntatie op branche en beroep | Niveau 3-4 | Werkboek    
Orientatie op zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw
Partie garnituren | kok | Werkboek    
Partie hoofdgerecht gevorderd | niveau 3-4 | Werkboek    
Partie hoofdgerechten basis | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie Kleine kaart    
Partie koude voorgerechten | kok | Werkboek    
Partie nagerechten    
Partie nagerechten basis | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie nagerechten gevorderd | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie takenboek kok    
Partie takenboek zelfstandig werkend kok    
Partie vis, vlees en gevogelte    
Partie voorgerechten basis | niveau 3-4 | Werkboek    
Partie voorgerechten gevorderd    
Partie warme voorgerechten    
Partie-werkboek gespecialiseerd kok
Partie-werkboek leidinggevende keuken
Producten en diensten voor de reisbranche | Toerisme | Theorieboek    
Promoten en verkopen verblijfsrecreatie    
Rekenen in de bediening | mbo-opleiding gastheer/gastvrouw | Instructie-/werkboek    
Takenboek zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw    
Tendens | Garde manger | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Tendens | voedingsleer en moleculaire gastronomie | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Theorieboek Resiba | 3 en 4 profieldeel    
Uitvoeren van recreatieactiviteiten    
Verbeteren en vernieuwen van de dienstverlening in de keuken | werkboek zelfstandig werkend kok    
Voorraadbeheer    
Voorraadbeheer | Niveau 3-4 | Werkboek    
Werkboek Backoffice reisbranche    
Werkboek Backoffice verblijfsrecreatie
Werkboek leidinggevende recreatie
Werkboek Leidinggevende toerisme
Werkboek Leidinggevende toerisme
Werkboek Promoten en verkopen reisbranche
Werkboek toerisme en recreatie    
Werken in een bouwmarkt | vmbo Economie    
Werken met een reserveringssysteem
Wijnkennis
Zelfstandig werken gastheer/gastvrouw | Bediening | Werkboek    
Zelfstandig werkend gastheer
Zelfstandig werkend gastheer/leidinggevende bediening
Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok | Leidinggeven | Partie-werkboek

Personen

Simon Kuipers

Meewerken in de keuken    
Tendens | ABV module; Mbo koksopleiding    
Tendens | Garde manger | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Tendens | Mbo koksopleiding | Orientatiemodule    
Tendens | Mbo koksopleiding; Partie nagerechten GOE 10, GOE 11, GOE 12 | Partie-werkboek    
Tendens | niveau 3/4 | Bronnenboek    
Tendens | Partie kleine kaart; GOE 3 | Partie-werkboek    
Tendens | Partie koude voorgerechten goe 1 goe 2 | partie-werkboek mbo koksopleiding    
Tendens | Partie Mbo koksopleiding garnituren goe 6, goe 7 | partie-werkboek    
Tendens | Partie soepen en warme voorgerechten; GOE 4; GOE 5 | Partie-werkboek    
Tendens | Partie vis, vlees en gevogelte; GOE 8 en GOE 9 | Partie-werkboek    
Tendens | Vmbo consumptief bakken 2 KB | Bronnenboek    
Tendens | voedingsleer en moleculaire gastronomie | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Tendens | Zelfstandig werkend kok; Rotir en entremetier | Partie-werkboek    
Tendens Kok Resiba 1 en 2 | niv 2    
Theorieboek Resiba | 3 en 4 profieldeel    
Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok | Leidinggeven | Partie-werkboek

Rein Mulder

De insolvente vennootschap    
De Integere curator    
Een Amsterdamse jongen in oorlogstijd 1940-1945    
Innovatief ondernemen    
Meewerken in de keuken    
Tendens | ABV module; Mbo koksopleiding    
Tendens | Garde manger | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Tendens | Mbo koksopleiding | Orientatiemodule    
Tendens | Mbo koksopleiding; Partie nagerechten GOE 10, GOE 11, GOE 12 | Partie-werkboek    
Tendens | niveau 3/4 | Bronnenboek    
Tendens | Partie kleine kaart; GOE 3 | Partie-werkboek    
Tendens | Partie koude voorgerechten goe 1 goe 2 | partie-werkboek mbo koksopleiding    
Tendens | Partie Mbo koksopleiding garnituren goe 6, goe 7 | partie-werkboek    
Tendens | Partie soepen en warme voorgerechten; GOE 4; GOE 5 | Partie-werkboek    
Tendens | Partie vis, vlees en gevogelte; GOE 8 en GOE 9 | Partie-werkboek    
Tendens | Vmbo consumptief bakken 2 KB | Bronnenboek    
Tendens | voedingsleer en moleculaire gastronomie | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Tendens | Zelfstandig werkend kok; Rotir en entremetier | Partie-werkboek    
Theorieboek Resiba | 3 en 4 profieldeel    
Vogels van formaat    
Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok | Leidinggeven | Partie-werkboek

Stephan Epskamp

Tendens | Garde manger | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Tendens | voedingsleer en moleculaire gastronomie | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Tendens | Zelfstandig werkend kok; Rotir en entremetier | Partie-werkboek    
Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok | Leidinggeven | Partie-werkboek

NUR Codes (sub)

160 Economie, recht en bedrijfskunde algemeen

Nima Sales A verkoper & verkoop    
Basisboek kwalitatief onderzoek    
Inleiding tot de marketing | Werkboek    
Inleiding tot de marketing    
Elementaire bedrijfseconomie | deel 1    
Financiële decadentie, toezicht en compliance    
Grondslagen van het vermogensrecht | 2 ondernemingsrecht    
Management accounting en management control in het midden- en kleinbedrijf    
Trainen van interpersoonlijke vaardigheden    
Inleiding bestuurskunde    
Businessplanning    
Strategisch management in het MKB
Wat is een balans?    
Bedrijfsorientatie | 4 De complete methode | Leerlingenboek    
Strategy realization: the next level    
Ondernemen    
Accountancy en andere zaken onder de loep | 3    
Zelfstandig werkend kok
Ambitie.info | BPV leidinggeven    
Moeilijke en pijnlijke keuzes
Reader fiscaal | 2015    
Managen van agile projecten    
Kennis bedrijfsadministratie    
Tendens handel en administratie | Thema inkomende goederen    
Tendens handel en administratie | Uitgaande goederen; Basisberoepsgerichte leerweg    
Tendens handel en administratie | Thema de afdeling boekhouding    
Tendens handel en administratie | Thema de afdeling boekhouding; Deel 2 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en administratie | Deel 2; Boekhoudbijlage | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en administratie | Deel 2 | Instructie-/werkboek    
Tendens | 15 Werken in het bank- en verzekeringswezen    
Omgaan met agressie
Tendens | Banketbakker beslagen en gebak | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij | Werkboek
Tendens | Bakkerij banketbakker taarten en versierwerk    
Transfer | Reisbestemmingen gebaseerd op SEPR    
Hotel Inc. | Meewerken in de keuken | Instructie/werkboek    
Tendens | mbo gastvrouw | instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en verkoop    
Tendens orientatie op de handel | Deel 1 handel en verkoop | Instructie/werkboek    
Tendens | Administratie; Afdeling facturatie    
Tendens administratie | Afdeling facturering | Instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Afdeling boekhouding | Instructie-/werkboek deel 1    
Tendens | Boekhoudbijlage; Deel 2 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en verkoop | Thema goederenverwerking    
Tendens handel en verkoop | Thema marketing    
Tendens handel en verkoop | Thema visuele presentatie; Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en verkoop | Thema verkopen | Instrucie-/werkboek    
Trends in business & IT | 2012/2013