dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Tendens Kok Resiba 1 en 2
ISBN
9789037201642

verschijningsdatum
01/07/2010

Personen

Simon Kuipers

Meewerken in de keuken    
Tendens | ABV module; Mbo koksopleiding    
Tendens | Garde manger | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Tendens | Mbo koksopleiding | Orientatiemodule    
Tendens | Mbo koksopleiding; Partie nagerechten GOE 10, GOE 11, GOE 12 | Partie-werkboek    
Tendens | niveau 3/4 | Bronnenboek    
Tendens | Partie kleine kaart; GOE 3 | Partie-werkboek    
Tendens | Partie koude voorgerechten goe 1 goe 2 | partie-werkboek mbo koksopleiding    
Tendens | Partie Mbo koksopleiding garnituren goe 6, goe 7 | partie-werkboek    
Tendens | Partie soepen en warme voorgerechten; GOE 4; GOE 5 | Partie-werkboek    
Tendens | Partie vis, vlees en gevogelte; GOE 8 en GOE 9 | Partie-werkboek    
Tendens | Vmbo consumptief bakken 2 KB | Bronnenboek    
Tendens | voedingsleer en moleculaire gastronomie | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Tendens | Zelfstandig werkend kok; Rotir en entremetier | Partie-werkboek    
Tendens Kok Resiba 1 en 2
Tendens Kok Resiba 1 en 2 | niv 2    
Theorieboek Resiba | 3 en 4 profieldeel    
Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok | Leidinggeven | Partie-werkboek

Rein J. Mulder

Tendens Kok Resiba 1 en 2
Tendens Kok Resiba 1 en 2 | niv 2    

Barend Bakkenes

Basis horecamanagement
Commercieel management | Ondernemer horeca | Werkboek    
Hotel Inc | Financieel management | Bronnenboek    
Hotel Inc. | Basishotelmanagement | Intstructie/werkboek    
Hotel Inc. | Commercieel management | Bronnenboek    
Hotel Inc. | Financieel management | Theorie-/werkboek    
Hotel Inc. | Meewerken in de keuken | Instructie/werkboek    
Hotel Inc. Manager/ondernemer Horeca | MBO niveau 4 | instructiewerkboek    
Tendens | ABV module; Mbo koksopleiding    
Tendens | Horeca en bakkerij | Werkboek    
Tendens | Mbo koksopleiding | Orientatiemodule    
Tendens | Mbo koksopleiding; Partie nagerechten GOE 10, GOE 11, GOE 12 | Partie-werkboek    
Tendens | Module keukencalculaties - MBO koksopleiding | ParTie-werkboek    
Tendens | Module keukencalculaties; Mbo koksopleiding    
Tendens | Module keukenvoorraad; Mbo koksopleiding    
Tendens | Partie kleine kaart; GOE 3 | Partie-werkboek    
Tendens | Partie koude voorgerechten goe 1 goe 2 | partie-werkboek mbo koksopleiding    
Tendens | Partie soepen en warme voorgerechten; GOE 4; GOE 5 | Partie-werkboek    
Tendens | Partie vis, vlees en gevogelte; GOE 8 en GOE 9 | Partie-werkboek    
Tendens Kok | mbo niveau 2 | leerlingenboek
Tendens Kok Resiba 1 en 2
Tendens Kok Resiba 1 en 2 | niv 2    
Theorieboek Resiba | 3 en 4 profieldeel    
Verbeteren en vernieuwen van de dienstverlening in de keuken | werkboek zelfstandig werkend kok    

NUR Codes (sub)

160 Economie, recht en bedrijfskunde algemeen

Nima Sales A verkoper & verkoop    
Basisboek kwalitatief onderzoek    
Inleiding tot de marketing | Werkboek    
Inleiding tot de marketing    
Elementaire bedrijfseconomie | deel 1    
FinanciĆ«le decadentie, toezicht en compliance    
Grondslagen van het vermogensrecht | 2 ondernemingsrecht    
Management accounting en management control in het midden- en kleinbedrijf    
Trainen van interpersoonlijke vaardigheden    
Inleiding bestuurskunde    
Businessplanning    
Strategisch management in het MKB
Wat is een balans?    
Bedrijfsorientatie | 4 De complete methode | Leerlingenboek    
Strategy realization: the next level    
Ondernemen    
Accountancy en andere zaken onder de loep | 3    
Zelfstandig werkend kok
Ambitie.info | BPV leidinggeven    
Moeilijke en pijnlijke keuzes
Reader fiscaal | 2015    
Managen van agile projecten    
Kennis bedrijfsadministratie    
Tendens handel en administratie | Thema inkomende goederen    
Tendens handel en administratie | Uitgaande goederen; Basisberoepsgerichte leerweg    
Tendens handel en administratie | Thema de afdeling boekhouding    
Tendens handel en administratie | Thema de afdeling boekhouding; Deel 2 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en administratie | Deel 2; Boekhoudbijlage | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en administratie | Deel 2 | Instructie-/werkboek    
Tendens | 15 Werken in het bank- en verzekeringswezen    
Omgaan met agressie
Tendens | Banketbakker beslagen en gebak | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij | Werkboek
Tendens | Bakkerij banketbakker taarten en versierwerk    
Transfer | Reisbestemmingen gebaseerd op SEPR    
Hotel Inc. | Meewerken in de keuken | Instructie/werkboek    
Tendens | mbo gastvrouw | instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en verkoop    
Tendens orientatie op de handel | Deel 1 handel en verkoop | Instructie/werkboek    
Tendens | Administratie; Afdeling facturatie    
Tendens administratie | Afdeling facturering | Instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Afdeling boekhouding | Instructie-/werkboek deel 1    
Tendens | Boekhoudbijlage; Deel 2 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en verkoop | Thema goederenverwerking    
Tendens handel en verkoop | Thema marketing    
Tendens handel en verkoop | Thema visuele presentatie; Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en verkoop | Thema verkopen | Instrucie-/werkboek    
Trends in business & IT | 2012/2013