Administratie | VMBO kaderberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Algemene beroepsvaardigheden
Backoffice in toerisme en recreatie
Beheren van de voorraad | Profieldeel | Werkboek
Bereiden van gerechten verdieping | 2
Bestemmingen: Nederland en de buurlanden
Bronnenboek meewerken in logiesverstrekkende bedrijven
Commercieel management | Ondernemer horeca | Werkboek
Commerciële dienstverlening | Profieldeel | Theorieboek
Consumptief | Intrasectoraal deel 2, blok 4 | Instructie-/werkboek
Dagelijkse bedrijfsvoering
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer
Frontoffice verblijfsrecreatie / activiteiten
Gastheer/ gastvrouw | niveau 2 | Bronnenboek 2x
Gastheer/gastvrouw | Basisdeel | Takenboek
Handel en administratie | Thema uitgaande goederen; Gemengde leerweg | Instructie-/werkboek
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Handel en verkoop 8 ex. | Basisberoepsgerichte leerweg | Instructie-/ werkboek
Het ondernemingsplan | basisdeel | Theorieboek
Het ondernemingsplan | ondernemer horeca | Werkboek basisdeel
Hotel Inc. Manager/ondernemer Horeca | MBO niveau 4 | instructiewerkboek
Informatie & educatie | Profieldeel | Werkboek
Instructie-/werkboek Leidinggeven (POD)
Instructie-/werkboek meewerken in de keuken
Instructie-/werkboek zelfstandig werkend gastheer
IWB Leidinggevende bediening
Keuken | Niveau 3-4 basisdeel | Werkmap
Kok hoofd- en bijgerechten
Kok voorgerechten | vmbo horeca | werkboek
Leidinggeven | Bediening | Profieldeel