Werken

Consumptief | Intrasectoraal deel 2, blok 4 | Instructie-/werkboek    
Economie en handel | Plusdeel assistent bediening    
Plusdeel Assistent keuken    
Rekenen voor Horeca, Bakkerij en Recreatie    
Tendens | Mbo; Opleiding gastheer/gastvrouw | Instructie-/werkboek    
Tendens | THAS werkblok horeca-assistent    
Tendens | Vmbo consumptief bakken 2 KB | Bronnenboek    
Werken als gastheer/-vrouw in een sterrenrestaurant | keuzevak gastheerspecialisatie | Werkboek    
Werken als kok in de catering    
Werken als kok in een sterrenrestaurant | Keuzevak Keukenspialisme
Werken als patissier in een banketbakkerij | werkboek    
Werken als patissier in een keuken | Werkboek    
Werken in de gezonde schoolkantine | Werkboek | Keuzevak traiteur    
Werken in de keuken    
Werken in een banketbakkerij | Werkboek | Module bakkerij
Werken in een broodbakkerij | profielvak horeca, bakkerij en recreatie | Werkboek    

Reeksen

Edu4all HBR

Brood- en banketspecialisatie    
De bijzondere keuken    
Gastheerspecialisatie    
Kennismaken met Horeca, Bakkerij en Recreatie | combipakket
Keukenspecialisatie    
Patisserie | folio
Rekenen voor Horeca, Bakkerij en Recreatie | combipakket    
Traiteur | folio
Werken als gastheer/-vrouw in een sterrenrestaurant | keuzevak gastheerspecialisatie | Werkboek    
Werken als kok in een sterrenrestaurant | Keuzevak Keukenspialisme
Werken als patissier in een banketbakkerij | werkboek    
Werken als patissier in een keuken | Werkboek    
Werken als specialistische banketbakker    
Werken als specialistische broodbakker | Werkboek    
Werken bij een evenementenbureau
Werken bij een recreatiebedrijf    
Werken in de facilitaire dienst    
Werken in de gastvrijheidssector    
Werken in de gezonde schoolkantine | Werkboek | Keuzevak traiteur    
Werken in de keuken    
Werken in de recreatiesector    
Werken in een banketbakkerij | Werkboek | Module bakkerij
Werken in een broodbakkerij | profielvak horeca, bakkerij en recreatie | Werkboek    
Werken in een keuken 2B
Werken in een restaurant    
Werken in een wereldkeuken | keuzevak bijzondere keuken    

StruX

Arbeidsvaardigheden    
Arbeidsvaardigheden    
Assistent bouwen en wonen werkproces 2 van 4 StruX | deel 2 van 3 voert werk uit    
Assistent bouwen, wonen en onderhoud | deel 3 van 3    
Assistent dienstverlening en zorg | Assistent dienstverlening en zorg; Deel 3 van 4    
Assistent horeca, voeding en voedingsindustrie | 2 van 4    
Assistent horeca, voeding of voedingindustrie    
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie | 4 van 4    
Assistent installatie- en constructietechniek | 3 van 4    
Assistent installatie- en constructietechniek | 4 van 4    
Assistent installatie- en constructietechniek | Deel 1 van 4 zorgt voor een veilige werkplek    
Assistent logistiek | 2 van 6    
Assistent logistiek | 4 van 6    
Assistent Logistiek | combipakket    
Assistent logistiek | deel 1 ontvangt goederen/producten    
Assistent plant of (groene) leefomgeving | 2 van 4 verzorgt het gewas of onderhoudt groen    
Assistent plant of (groene) leefomgeving | 3 van 4    
Assistent plant of (groene) leefomgeving | deel 4 van 4    
Assistent verkoop/retail | deel 3 van 4 economie en handel    
Assistent verkoop/retail | Goederen ontvangen en opslaan    
B-VCA | 1    
B-VCA 1    
B-VCA 2    
B-VCA 3    
Basisvaardigheden Nederlands | Deel 1 van 2    
Basisvaardigheden Nederlands | Deel 2    
Burgerschap    
Burgerschap | 1 Ik en mijn omgeving    
Burgerschap | 3 Reizen naar het buitenland    
Burgerschap 2    
BVC-A | 2 van 3    
Certificaat B-VCA | 3 van 3    
De 4 sectoren    
Dienstverlening en zorg | Assistent dienstverlening en zorg; Deel 1 van 4    
Dienstverlening en zorg | Assistent dienstverlening en zorg; Deel 2 van 4    
Dienstverlening en zorg | Assistent dienstverlening en zorg; Deel 4 van 4    
Dienstverlening en zorg B    
Economie en handel | Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie; Deel 1 van 4    
Economie en handel | Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. Deel 3 van 4    
Economie en handel | Assistent logistiek; Deel 3 van 6    
Economie en handel | Assistent logistiek. Deel 5 van 6    
Economie en handel | Assistent logistiek. deel 6 van 6    
Economie en handel | Assistent verkoop en retail; Deel 4 van 4    
Economie en handel | Assistent verkoop/retail; Deel 1 van 4    
Economie en handel | Plusdeel assistent bediening    
Engels    
Engels in de praktijk | 3    
Engels in de praktijk 1    
Engels in de praktijk 2    
Engels lezen    
Engels schrijven    
Engels spreken en gesprekken voeren    
Entree assistent dienstverlening en zorg | Omgaan met klanten    
Ik en de maatschappij    
Ik en de maatschappij    
Ik en de maatschappij - Op jezelf    
Ik en de maatschappij | Democratie    
Ik en de Maatschappij | Geldzaken    
Ik en de maatschappij: Gezondheid
Ik en de Maatschappij: Kiezen en kopen    
Ik en de Maatschappij: Klussen in huis    
Ik en de Maatschappij: Meedoen en meepraten    
Ik en de Maatschappij: Planten en dieren thuis    
Ik en de Maatschappij: regels en wetten
Ik en de maatschappij: Reizen | Reizen    
Ik en de Maatschappij: Rondkomen    
Ik en de maatschappij: Samen maar verschillend    
Ik en de Maatschappij: uiterlijke verzorging    
Ik en de Maatschappij: Vrije tijd    
Ik leren en werken | deel 1 voorbereidende interne stage    
Ik, leren en werken | 2    
Ik, leren en werken | Begeleide externe stage; Deel 3    
Ik, leren en werken | Fase 3    
Ik, leren en werken: Aan het werk    
Ik, leren werken | Zelfstandige externe stage; Deel 4 van 6    
Kennismaken met Dienstverlening en Zorg | combipakket    
Kennismaken met Groen | combipakket    
Kennismaken met Horeca | combipakket    
Kennismaken met Techniek | combipakket    
Klussen in huis    
Lichaam en geest    
LOB maatwerk    
Loopbaanorientatie en begeleiding | Loopbaanlogboek voor fase 1; Orientatie    
Loopbaanorientatie en begeleiding | Loopbaanlogboek voor fase 2; Voorbereiding    
Modulepakket Commercieel folio    
Nederlands | Deel 3 van 5    
Nederlands | Deel 4 van 5
Nederlands | Deel 5 van 5    
Nederlands | Luisteren; Voor 1F; Deel 1 van 2    
Nederlands | Spreken en gesprekken; Voor 1F; Deel 3 van 5    
Nederlands | Taalverzorging; Voor 1F - spelling; Deel 2 van 3    
Nederlands in de praktijk    
Nederlands in de praktijk | 2    
Nederlands in de praktijk | 4    
Nederlands in de praktijk 3    
Nederlands lezen voor 1F | 1 van 5    
Nederlands lezen voor 1F | 2 van 5    
Nederlands lezen voor 1F | 3 van 5    
Nederlands luisteren voor 1F | Voor 1F; Deel 2 van 2    
Nederlands schrijven voor 1F | Deel 1    
Nederlands Spelling | combipakket    
Nederlands spreken en gesprekken | Voor 1F; Deel 5 van 5    
Nederlands spreken en gesprekken voor 1F | 1 van 5
Nederlands Taalverzorging | combipakket    
Nederlands Taalverzorging 1F Woord/zin | 2 van 3    
Nederlands taalverzorging voor 1F spelling | Deel 1    
Nederlands taalverzorging voor 1F woord/zin | 1 van 3    
Nederlands woord/zin | Voor 1F. Deel 3    
Nederlands woordenschat dienstverlening en zorg    
Nederlands; Spreken en gesprekken voor 1F | Voor 1F; Deel 2 van 5    
Op jezelf    
Orientatie op de sectoren    
Plant, dier en (groene) leefomgeving A | folio    
Plant, dier en (groene) leefomgeving B    
Planten en dieren thuis    
Plusdeel Assistent keuken    
Plusdeel Schoonmaken    
Praktische sectororiëntatie    
Praktische sectororiëntatie | Dienstverlening en zorg    
Praktische sectororientatie | Techniek    
Rekenen | Geld voor 1F    
Rekenen | Getallen en bewerkingen voor 1F; Deel 2    
Rekenen | Getallen en bewerkingen; Voor 1F; Deel 1 van 2    
Rekenen | Meetkunde; Voor 1F; Deel 2 van 2    
Rekenen | Meten en meetkunde; Tijd voor 1F    
Rekenen breuken 1F
Rekenen Getallen en bewerkingen | combipakket    
Rekenen in de praktijk 1    
Rekenen in de praktijk 2    
Rekenen in de praktijk 3 | folio
Rekenen met Geld | combipakket    
Rekenen met Tijd | combipakket    
Rekenen meten en meetkunde    
Rekenen meten en meetkunde | Meetkunde voor 1F; Deel 1 van 2    
Rekenen verbanden | Grafieken en tabellen voor 1F    
Rekenen verhoudingen    
Rekenen; geld voor 1F    
Seksuele vorming    
Seksuele vorming | 1 Ik    
Seksuele vorming | 2 anticonceptie en zwangerschap    
Seksuele vorming | 3 veiligheid    
Seksuele vorming | Anticonceptie en zwangerschap    
Seksuele vorming: Seksuele veiligheid    
Stage | 1    
Stage | 2    
Stage | 3    
Stage | 4    
Stage | 5    
Strux | Nederlands taalverzorging voor 1F spelling. deel 3    
Techniek | Assistent installatie- en constructie-techniek. Deel 2 van 4    
Techniek | Deel 1 van 3    
Uiterlijke verzorging    
Voedsel, natuur en leefomgeving    
Werken in de dienstverlening en zorg A    
Werken in een zorginstelling    
Werknemersvaardigheden    
WerkStart Praktisch Nederlands    
WerkStart Vaardigheden op het werk
Woordenschat | Dienstverlening en economie    
Woordenschat basis    
Woordenschat basis Nederlands    
Woordenschat Dienstverlening en economie    
Woordenschat dienstverlening en zorg    
Woordenschat groen    
Woordenschat Plant of groene leefomgeving Nederlands | 1    
Woordenschat techniek    
Woordenschat Techniek Nederlands    
Zorgen voor je leefomgeving    
Zorgen voor je leefomgeving    

Tendens

Administratie | VMBO kaderberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Algemene beroepsvaardigheden    
Backoffice hotel    
Backoffice in toerisme en recreatie
Banketbakker zanddegen    
Bartender    
Basis horecamanagement
Bediening    
Beheren van de voorraad | Profieldeel | Werkboek    
Bereiden van gerechten verdieping | 2
Bestemmingen: de wereld    
Bestemmingen: Nederland en de buurlanden    
Bronnenboek meewerken in logiesverstrekkende bedrijven
Broodbakker kleinbrood    
Broodbakker luxebrood    
Commercieel management    
Commercieel management | Ondernemer horeca | Werkboek    
Commerciële dienstverlening | Profieldeel | Theorieboek    
Consumptief | Intrasectoraal deel 2, blok 4 | Instructie-/werkboek    
Dagelijkse bedrijfsvoering
Entertainment    
Evenementenorganisatie    
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer    
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer    
Frontoffice verblijfsrecreatie / activiteiten    
Gastheer/ gastvrouw | niveau 2 | Bronnenboek 2x    
Gastheer/-vrouw    
Gastheer/gastvrouw | Basisdeel | Takenboek    
Gastronomie
Gastvrijheid
Handel en administratie | Thema uitgaande goederen; Gemengde leerweg | Instructie-/werkboek    
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Handel en verkoop 8 ex. | Basisberoepsgerichte leerweg | Instructie-/ werkboek    
Het ondernemingsplan | basisdeel | Theorieboek    
Het ondernemingsplan | ondernemer horeca | Werkboek basisdeel    
Hotel Inc. Manager/ondernemer Horeca | MBO niveau 4 | instructiewerkboek    
Informatie & educatie | Profieldeel | Werkboek    
Instructie-/werkboek Leidinggeven (POD)
Instructie-/werkboek meewerken in de keuken
Instructie-/werkboek zelfstandig werkend gastheer
IWB Leidinggevende bediening
Keuken | Niveau 3-4 basisdeel | Werkmap    
Keukencalculaties    
Kok hoofd- en bijgerechten    
Kok voorgerechten | vmbo horeca | werkboek    
Leidinggeven
Leidinggeven
Leidinggeven    
Leidinggeven | Bediening | Profieldeel    
Leidinggeven | Keuken | Werkboek
Meewerken in logiesverstrekkende bedrijven    
Menukoken    
Module Recreatiemedewerker | vmbo horeca | werkboek    
Officemedewerker    
Operationeel en personeelsmanagement
Oriëntatie op branche en beroep    
Oriëntatie op branche en beroep | Niveau 3-4 | Werkboek    
Orientatie op zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw
Partie garnituren | kok | Werkboek    
Partie hoofdgerecht gevorderd | niveau 3-4 | Werkboek    
Partie hoofdgerechten basis | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie Kleine kaart    
Partie koude voorgerechten | kok | Werkboek    
Partie nagerechten    
Partie nagerechten basis | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie nagerechten gevorderd | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie takenboek kok    
Partie takenboek zelfstandig werkend kok    
Partie vis, vlees en gevogelte    
Partie voorgerechten basis | niveau 3-4 | Werkboek    
Partie voorgerechten gevorderd    
Partie warme voorgerechten    
Partie-werkboek gespecialiseerd kok
Partie-werkboek leidinggevende keuken
Producten en diensten voor de reisbranche | Toerisme | Theorieboek    
Promoten en verkopen verblijfsrecreatie    
Rekenen in de bediening | mbo-opleiding gastheer/gastvrouw | Instructie-/werkboek    
Takenboek zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw    
Tendens | Garde manger | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Tendens | voedingsleer en moleculaire gastronomie | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Theorieboek Resiba | 3 en 4 profieldeel    
Uitvoeren van recreatieactiviteiten    
Verbeteren en vernieuwen van de dienstverlening in de keuken | werkboek zelfstandig werkend kok    
Voorraadbeheer    
Voorraadbeheer | Niveau 3-4 | Werkboek    
Werkboek Backoffice reisbranche    
Werkboek Backoffice verblijfsrecreatie
Werkboek leidinggevende recreatie
Werkboek Leidinggevende toerisme
Werkboek Leidinggevende toerisme
Werkboek Promoten en verkopen reisbranche
Werkboek toerisme en recreatie    
Werken in een bouwmarkt | vmbo Economie    
Werken met een reserveringssysteem
Wijnkennis
Zelfstandig werken gastheer/gastvrouw | Bediening | Werkboek    
Zelfstandig werkend gastheer
Zelfstandig werkend gastheer/leidinggevende bediening
Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok | Leidinggeven | Partie-werkboek

VMBO Algemene Beroepsvaardigheden

Rekenen voor Dienstverlening en Producten    
Rekenen voor Economie en Ondernemen    
Rekenen voor Horeca, Bakkerij en Recreatie    
Rekenen voor Zorg en Welzijn    
Voorbereiden op stage en bijbaan    
Werken in de cloud
Werken met Office | gevorderd | Werkboek    
Werken met Windows en Office: basis    

VMBO Horeca, Bakkerij en Recreatie

Werken als gastheer/-vrouw in de catering | Werkboek    
Werken als kok in de catering