Werken

Consumptief | Intrasectoraal deel 2, blok 4 | Instructie-/werkboek    
Economie en handel | Plusdeel assistent bediening    
Plusdeel Assistent keuken    
Rekenen voor Horeca, Bakkerij en Recreatie    
Tendens | Mbo; Opleiding gastheer/gastvrouw | Instructie-/werkboek    
Tendens | THAS werkblok horeca-assistent    
Tendens | Vmbo consumptief bakken 2 KB | Bronnenboek    
Werken als gastheer/-vrouw in een sterrenrestaurant | keuzevak gastheerspecialisatie | Werkboek    
Werken als kok in de catering    
Werken als kok in een sterrenrestaurant | Keuzevak Keukenspialisme
Werken als patissier in een banketbakkerij | werkboek    
Werken als patissier in een keuken | Werkboek    
Werken in de gezonde schoolkantine | Werkboek | Keuzevak traiteur    
Werken in de keuken    
Werken in een banketbakkerij | Werkboek | Module bakkerij
Werken in een broodbakkerij | profielvak horeca, bakkerij en recreatie | Werkboek    

Reeksen

Edu4all HBR

Rekenen voor Horeca, Bakkerij en Recreatie    
Werken als gastheer/-vrouw in een sterrenrestaurant | keuzevak gastheerspecialisatie | Werkboek    
Werken als kok in een sterrenrestaurant | Keuzevak Keukenspialisme
Werken als patissier in een banketbakkerij | werkboek    
Werken als patissier in een keuken | Werkboek    
Werken als specialistische banketbakker    
Werken als specialistische broodbakker | Werkboek    
Werken bij een evenementenbureau
Werken bij een recreatiebedrijf    
Werken in de facilitaire dienst    
Werken in de gastvrijheidssector    
Werken in de gezonde schoolkantine | Werkboek | Keuzevak traiteur    
Werken in de keuken    
Werken in de recreatiesector    
Werken in een banketbakkerij | Werkboek | Module bakkerij
Werken in een broodbakkerij | profielvak horeca, bakkerij en recreatie | Werkboek    
Werken in een keuken 2B
Werken in een restaurant    
Werken in een wereldkeuken | keuzevak bijzondere keuken    

StruX

Arbeidsvaardigheden    
Assistent bouwen en wonen werkproces 2 van 4 StruX | deel 2 van 3 voert werk uit    
Assistent bouwen, wonen en onderhoud | deel 3 van 3    
Assistent dienstverlening en zorg | Assistent dienstverlening en zorg; Deel 3 van 4    
Assistent horeca, voeding en voedingsindustrie | 2 van 4    
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie | 4 van 4    
Assistent installatie- en constructietechniek | 3 van 4    
Assistent installatie- en constructietechniek | 4 van 4    
Assistent installatie- en constructietechniek | Deel 1 van 4 zorgt voor een veilige werkplek    
Assistent logistiek | 2 van 6    
Assistent logistiek | 4 van 6    
Assistent logistiek | deel 1 ontvangt goederen/producten    
Assistent plant of (groene) leefomgeving | 2 van 4 verzorgt het gewas of onderhoudt groen    
Assistent plant of (groene) leefomgeving | 3 van 4    
Assistent plant of (groene) leefomgeving | deel 4 van 4    
Assistent verkoop/retail | deel 3 van 4 economie en handel    
B-VCA | 1    
Basisvaardigheden Nederlands | Deel 1 van 2    
Basisvaardigheden Nederlands | Deel 2    
BVC-A | 2 van 3    
Certificaat B-VCA | 3 van 3    
De 4 sectoren    
Dienstverlening en zorg | Assistent dienstverlening en zorg; Deel 1 van 4    
Dienstverlening en zorg | Assistent dienstverlening en zorg; Deel 2 van 4    
Dienstverlening en zorg | Assistent dienstverlening en zorg; Deel 4 van 4    
Dienstverlening en zorg B
Economie en handel | Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie; Deel 1 van 4    
Economie en handel | Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. Deel 3 van 4    
Economie en handel | Assistent logistiek; Deel 3 van 6    
Economie en handel | Assistent logistiek. Deel 5 van 6    
Economie en handel | Assistent logistiek. deel 6 van 6    
Economie en handel | Assistent verkoop en retail; Deel 4 van 4    
Economie en handel | Assistent verkoop/retail; Deel 1 van 4    
Economie en handel | Plusdeel assistent bediening    
Engels    
Engels lezen    
Engels schrijven    
Engels spreken en gesprekken voeren    
Ik en de maatschappij    
Ik en de maatschappij    
Ik en de maatschappij - Op jezelf    
Ik en de maatschappij | Democratie    
Ik en de Maatschappij | Geldzaken    
Ik en de maatschappij: Gezondheid
Ik en de Maatschappij: Kiezen en kopen    
Ik en de Maatschappij: Klussen in huis    
Ik en de Maatschappij: Meedoen en meepraten    
Ik en de Maatschappij: Planten en dieren thuis    
Ik en de Maatschappij: regels en wetten
Ik en de maatschappij: Reizen | Reizen    
Ik en de Maatschappij: Rondkomen    
Ik en de maatschappij: Samen maar verschillend    
Ik en de Maatschappij: uiterlijke verzorging    
Ik en de Maatschappij: Vrije tijd    
Ik leren en werken | deel 1 voorbereidende interne stage    
Ik, leren en werken | 2    
Ik, leren en werken | Begeleide externe stage; Deel 3    
Ik, leren en werken | Fase 3    
Ik, leren en werken: Aan het werk    
Ik, leren werken | Zelfstandige externe stage; Deel 4 van 6    
Lichaam en geest    
LOB maatwerk    
Loopbaanorientatie en begeleiding | Loopbaanlogboek voor fase 1; Orientatie    
Loopbaanorientatie en begeleiding | Loopbaanlogboek voor fase 2; Voorbereiding    
Nederlands | Deel 3 van 5    
Nederlands | Deel 4 van 5
Nederlands | Deel 5 van 5    
Nederlands | Luisteren; Voor 1F; Deel 1 van 2    
Nederlands | Spreken en gesprekken; Voor 1F; Deel 3 van 5    
Nederlands | Taalverzorging; Voor 1F - spelling; Deel 2 van 3    
Nederlands lezen voor 1F | 1 van 5    
Nederlands lezen voor 1F | 2 van 5    
Nederlands lezen voor 1F | 3 van 5    
Nederlands luisteren voor 1F | Voor 1F; Deel 2 van 2    
Nederlands schrijven voor 1F | Deel 1    
Nederlands spreken en gesprekken | Voor 1F; Deel 5 van 5    
Nederlands spreken en gesprekken voor 1F | 1 van 5
Nederlands Taalverzorging 1F Woord/zin | 2 van 3    
Nederlands taalverzorging voor 1F spelling | Deel 1    
Nederlands taalverzorging voor 1F woord/zin | 1 van 3    
Nederlands woord/zin | Voor 1F. Deel 3    
Nederlands woordenschat dienstverlening en zorg    
Nederlands; Spreken en gesprekken voor 1F | Voor 1F; Deel 2 van 5    
Plusdeel Assistent keuken    
Plusdeel Schoonmaken    
Praktische sectororiëntatie    
Praktische sectororiëntatie | Dienstverlening en zorg    
Praktische sectororientatie | Techniek    
Rekenen | Geld voor 1F    
Rekenen | Getallen en bewerkingen voor 1F; Deel 2    
Rekenen | Getallen en bewerkingen; Voor 1F; Deel 1 van 2    
Rekenen | Meetkunde; Voor 1F; Deel 2 van 2    
Rekenen | Meten en meetkunde; Tijd voor 1F    
Rekenen breuken 1F
Rekenen meten en meetkunde    
Rekenen meten en meetkunde | Meetkunde voor 1F; Deel 1 van 2    
Rekenen verbanden | Grafieken en tabellen voor 1F    
Rekenen verhoudingen    
Rekenen; geld voor 1F    
Seksuele vorming    
Seksuele vorming | Anticonceptie en zwangerschap    
Seksuele vorming: Seksuele veiligheid    
Strux | Nederlands taalverzorging voor 1F spelling. deel 3    
Techniek | Assistent installatie- en constructie-techniek. Deel 2 van 4    
Techniek | Deel 1 van 3    
Voedsel, natuur en leefomgeving    
Woordenschat basis Nederlands    
Woordenschat Dienstverlening en economie    
Woordenschat Plant of groene leefomgeving Nederlands | 1    
Woordenschat Techniek Nederlands    
Zorgen voor je leefomgeving    

Tendens

Administratie | VMBO kaderberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Algemene beroepsvaardigheden    
Backoffice hotel    
Backoffice in toerisme en recreatie
Banketbakker zanddegen    
Bartender    
Basis horecamanagement
Bediening    
Beheren van de voorraad | Profieldeel | Werkboek    
Bereiden van gerechten verdieping | 2
Bestemmingen: de wereld    
Bestemmingen: Nederland en de buurlanden    
Bronnenboek meewerken in logiesverstrekkende bedrijven
Broodbakker kleinbrood    
Broodbakker luxebrood    
Commercieel management    
Commercieel management | Ondernemer horeca | Werkboek    
Commerciële dienstverlening | Profieldeel | Theorieboek    
Consumptief | Intrasectoraal deel 2, blok 4 | Instructie-/werkboek    
Dagelijkse bedrijfsvoering
Entertainment    
Evenementenorganisatie    
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer    
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer (POD)    
Frontoffice verblijfsrecreatie / activiteiten    
Gastheer/ gastvrouw | niveau 2 | Bronnenboek 2x    
Gastheer/-vrouw    
Gastheer/gastvrouw | Basisdeel | Takenboek    
Gastronomie
Gastvrijheid
Handel en administratie | Thema uitgaande goederen; Gemengde leerweg | Instructie-/werkboek    
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Handel en verkoop 8 ex. | Basisberoepsgerichte leerweg | Instructie-/ werkboek    
Het ondernemingsplan | basisdeel | Theorieboek    
Het ondernemingsplan | ondernemer horeca | Werkboek basisdeel    
Hotel Inc. Manager/ondernemer Horeca | MBO niveau 4 | instructiewerkboek    
Informatie & educatie | Profieldeel | Werkboek    
Instructie-/werkboek Leidinggeven (POD)
Instructie-/werkboek meewerken in de keuken
Instructie-/werkboek zelfstandig werkend gastheer
IWB Leidinggevende bediening
Keuken | Niveau 3-4 basisdeel | Werkmap    
Keukencalculaties    
Kok hoofd- en bijgerechten    
Kok voorgerechten | vmbo horeca | werkboek    
Leidinggeven
Leidinggeven
Leidinggeven    
Leidinggeven | Bediening | Profieldeel    
Leidinggeven | Keuken | Werkboek
Meewerken in logiesverstrekkende bedrijven    
Menukoken    
Module Recreatiemedewerker | vmbo horeca | werkboek    
Officemedewerker    
Operationeel en personeelsmanagement
Oriëntatie op branche en beroep    
Oriëntatie op branche en beroep | Niveau 3-4 | Werkboek    
Orientatie op zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw
Partie garnituren | kok | Werkboek    
Partie hoofdgerecht gevorderd | niveau 3-4 | Werkboek    
Partie hoofdgerechten basis | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie Kleine kaart    
Partie koude voorgerechten | kok | Werkboek    
Partie nagerechten    
Partie nagerechten basis | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie nagerechten gevorderd | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie takenboek kok    
Partie takenboek zelfstandig werkend kok    
Partie vis, vlees en gevogelte    
Partie voorgerechten basis | niveau 3-4 | Werkboek    
Partie voorgerechten gevorderd    
Partie warme voorgerechten    
Partie-werkboek gespecialiseerd kok
Partie-werkboek leidinggevende keuken
Producten en diensten voor de reisbranche | Toerisme | Theorieboek    
Promoten en verkopen verblijfsrecreatie    
Rekenen in de bediening | mbo-opleiding gastheer/gastvrouw | Instructie-/werkboek    
Takenboek zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw    
Tendens | Garde manger | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Tendens | voedingsleer en moleculaire gastronomie | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Theorieboek Resiba | 3 en 4 profieldeel    
Uitvoeren van recreatieactiviteiten    
Verbeteren en vernieuwen van de dienstverlening in de keuken | werkboek zelfstandig werkend kok    
Voorraadbeheer    
Voorraadbeheer | Niveau 3-4 | Werkboek    
Werkboek Backoffice reisbranche    
Werkboek Backoffice verblijfsrecreatie
Werkboek leidinggevende recreatie
Werkboek Leidinggevende toerisme
Werkboek Leidinggevende toerisme
Werkboek Promoten en verkopen reisbranche
Werkboek toerisme en recreatie    
Werken in een bouwmarkt | vmbo Economie    
Werken met een reserveringssysteem
Wijnkennis
Zelfstandig werken gastheer/gastvrouw | Bediening | Werkboek    
Zelfstandig werkend gastheer
Zelfstandig werkend gastheer/leidinggevende bediening
Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok | Leidinggeven | Partie-werkboek

VMBO Horeca, Bakkerij en Recreatie

Werken als gastheer/-vrouw in de catering | Werkboek    
Werken als kok in de catering    

Uitgevers

Edu'Actief