dit werk kent de volgende uitvoeringen

Paperback
Werken als patissier in een banketbakkerij
ISBN
9789037225044

verschijningsdatum
01/01/2016

Reeksen

Edu4all HBR

Brood- en banketspecialisatie    
De bijzondere keuken    
Gastheerspecialisatie    
Kennismaken met Horeca, Bakkerij en Recreatie | combipakket
Keukenspecialisatie    
Patisserie | folio
Rekenen voor Horeca, Bakkerij en Recreatie | combipakket    
Traiteur | folio
Werken als gastheer/-vrouw in een sterrenrestaurant | keuzevak gastheerspecialisatie | Werkboek    
Werken als kok in een sterrenrestaurant | Keuzevak Keukenspialisme
Werken als patissier in een banketbakkerij
Werken als patissier in een banketbakkerij | werkboek    
Werken als patissier in een keuken | Werkboek    
Werken als specialistische banketbakker    
Werken als specialistische broodbakker | Werkboek    
Werken bij een evenementenbureau
Werken bij een recreatiebedrijf    
Werken in de facilitaire dienst    
Werken in de gastvrijheidssector    
Werken in de gezonde schoolkantine | Werkboek | Keuzevak traiteur    
Werken in de keuken    
Werken in de recreatiesector    
Werken in een banketbakkerij | Werkboek | Module bakkerij
Werken in een broodbakkerij | profielvak horeca, bakkerij en recreatie | Werkboek    
Werken in een keuken 2B
Werken in een restaurant    
Werken in een wereldkeuken | keuzevak bijzondere keuken    

Personen

Dik Bankras

Werken als patissier in een banketbakkerij
Werken als patissier in een banketbakkerij | werkboek    
Werken in een banketbakkerij | Werkboek | Module bakkerij

Wout Verveer

Consumptief | Intrasectoraal deel 2, blok 4 | Instructie-/werkboek    
Economie en handel | Plusdeel assistent bediening    
Plusdeel Assistent keuken    
Rekenen voor Horeca, Bakkerij en Recreatie    
Tendens | Mbo; Opleiding gastheer/gastvrouw | Instructie-/werkboek    
Tendens | THAS werkblok horeca-assistent    
Tendens | Vmbo consumptief bakken 2 KB | Bronnenboek    
Werken als gastheer/-vrouw in een sterrenrestaurant | keuzevak gastheerspecialisatie | Werkboek    
Werken als kok in de catering    
Werken als kok in een sterrenrestaurant | Keuzevak Keukenspialisme
Werken als patissier in een banketbakkerij
Werken als patissier in een banketbakkerij | werkboek    
Werken als patissier in een keuken | Werkboek    
Werken in de gezonde schoolkantine | Werkboek | Keuzevak traiteur    
Werken in de keuken    
Werken in een banketbakkerij | Werkboek | Module bakkerij
Werken in een broodbakkerij | profielvak horeca, bakkerij en recreatie | Werkboek    

NUR Codes (sub)

170 Technische en nautische vakken algemeen

Methodisch ontwerpen    
Tabellen mechanische techniek    
Werktuigbouwkundig tekenen    
Verspaningstechnologie    
Tekeninglezen machinebouw    
Eigenschappen en toepassingen van materialen    
Inleiding werktuigbouwkundig tekenen en construeren    
Beroepstaken meubel maken | Niveau 3    
Lesboek trappen bekleden    
Teleco | tekeningen Timmerindustrie 2010    
Taal op niveau - Op weg naar 1F | Lezen op weg naar niveau 1F    
Getijtafels voor Nederland | 2014    
Wandbekleding en decoratieve verftechnieken    
Technische informatie voor werktuigbouwkundigen    
Basisveiligheid VCA    
e43 - elektriciteit voor 3TSO - labo
e45 - elektriciteit voor 5TSO
AutoCAD | 2013 | Basisboek    
Autotechnicus | niveau 2 leerjaar 1 | theorie en vragen
Autotechniek | niveau 2-3 leerjaar 1 | theorie en vragen
e43 - elektriciteit voor 3TSO theorie
Staticamet met MyLab NL toegangscode
Een inleiding tot Solid Edge    
Advanced Training Solid Edge    
Inventor 2012 | Deel 2 | Basisboek    
Basic Elements of Safety    
AutoCAD | MBO, 2012 | Basisboek, leerboek    
Klein Vaarbewijs I en II    
Eenvoudige stromingsleer | Vraagstukken en uitwerkingen    
Hydrauliek    
Inventor | 2013, 2, MBO/HBO    
Inventor | 2013 Deel I, mbo/hbo | Basisboek    
Getijtafels voor Nederland | 2013    
Taal op niveau Nederlands | Gesprekken voeren op weg naar 1F    
Toegepaste energietechniek | Deel 2 Duurzame energie    
Solid modeling met Autodesk Inventor 2009    
Solid modeling met Autodesk Inventor | 2011    
Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VOL-VCA    
Klein Vaarbewijs I en II    
Gemeenschappelijk | Kerndeel 2 | Praktijkboek    
Inleiding installaties in de woning | Docentenhandleiding    
AutoCAD 2007    
Taal op niveau | Lezen    
Taal op niveau | Luisteren niveau A2/F1    
Taal op niveau | Luisteren niveau C1/F4    
Taal op niveau | Schrijven niveau C1/F4    
Taal op niveau | Spreken niveau A2/F1    
Taal op niveau | Spreken niveau B1/F2    
Basisveiligheid vca (BE)    
Bouwkunde tabellenboek    

Imprints

Edu'Actief

Kennis bedrijfsadministratie    
Tendens | 15 Werken in het bank- en verzekeringswezen    
Factor-E | Helpende 1
Teleco | tekeningen Timmerindustrie 2010    
Omgaan met agressie
Tendens HTRV | Bakkerij | Werkboek
Tendens | mbo gastvrouw | instructie-/werkboek    
Factor-E Helpende
Tendens administratie | Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Elementaire kennis bedrijfseconomie | Basisdeel | Werkboek    
Kennis Bedrijfsadministratie | Profieldeel | Werkboek    
Reader fiscaal | 2016    
Tendens administratie | Afdeling facturering | Instructie-/werkboek    
Tendens Examenkatern | Handel en administratie | Examenkatern instructie-/werkboek dl. 2
Tendens HTRV | Horeca | Werkboek sociale hygiëne en bedrijfsformules
Tendens | Horeca en bakkerij | Werkboek    
Factor-E Helpende | Bevat beroepstaak 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, en 16    
FleXX Edu4All | 1 werken in de grafimedia
Tendens afdeling Receptie
Tendens afdeling Crediteurenadministratie | Administratie | instructie-/werkboek 1    
Tedens | Administratie afdeling magazijn en expeditie    
Werken als commercieel medewerker binnendienst | leerjaar 3/4
Werken in een sportcentrum | leerjaar 3/4 | Projectboek 18
Factor-E | Helpende | Beroepstaak 7
Factor-E | Helpende | Beroepstaak 1
Het verschijnsel toersime    
Tendens HTRV | Leerjaar 4: Bakkerij    
Transfer verkoper reizen Just4U
Verdeelkaartjes
Tendens administratie afdeling inkoop    
Tendens afdeling Magazijn en expeditie
Tendens thema Materialenleer | Handel en verkoop | instructi-/werkboek 2    
Beroepstaken meubelmaken niveau 2
Hotel inc.
Rule en grow | Docentenblok    
Tendens afdeling verkoop
Tendens afdeling Magazijn en Expeditie
Tendens HTRV | Horeca | Werkboek verblijf
FleXX Edu4All
Hotel Inc. | oriëntatie op branche en beroep | instructie/werkboek
Handhaver toezicht en veiligheid    
Tendens | Partie koude voorgerechten goe 1 goe 2 | partie-werkboek mbo koksopleiding    
Tendens administratie afdeling inkoop    
Tendens handel en verkoop | Thema kassa | instructie-/werkboek    
Tendens Examenkatern | Handel en administratie | instructie-/werkboek 2    
De was verzorgen | Helpende | Beroepstaak 5    
Tendens boekhoudbijlage | Handel en verkoop | instructie-/werkboek dl 2    
Tendens | Partie Mbo koksopleiding garnituren goe 6, goe 7 | partie-werkboek    
Tendens GHV | Orientatiemodule | instructie-/werkboek
Tendens GHV | Verblijf | instructie-/werkboek mbo-opleiding gastheer/gastvrouw