Werken

Assistent bouwen, wonen en onderhoud | deel 3 van 3    
Assistent horeca, voeding en voedingsindustrie | 2 van 4    
Assistent installatie- en constructietechniek | 3 van 4    
Assistent installatie- en constructietechniek | Deel 1 van 4 zorgt voor een veilige werkplek    
Assistent plant of (groene) leefomgeving | 2 van 4 verzorgt het gewas of onderhoudt groen    
Assistent plant of (groene) leefomgeving | 3 van 4    
Assistent plant of (groene) leefomgeving | deel 4 van 4    
Assistent verkoop / retail | Deel 2 van 4 onderhoudt de artikelpresentatie    
B-VCA | 1    
BVC-A | 2 van 3    
De Geo | 3/4 Vmbo-bb | Lesboek    
De Geo | 3/4 vmbo-bb | Werkboek    
Dienstverlening en zorg | Assistent dienstverlening en zorg; Deel 2 van 4    
Duurzaam consumeren | Keuzevak milieu, hergebruik en duurzaamheid | Werkboek    
Economie en handel | Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. Deel 3 van 4    
Economie en handel | Assistent logistiek; Deel 3 van 6    
Economie en handel | Assistent logistiek. deel 6 van 6    
Economie en handel | Assistent verkoop en retail; Deel 4 van 4    
Een activiteit organiseren    
Engels    
Engels schrijven    
Engels spreken en gesprekken voeren    
Het ondernemingsplan | basisdeel | Theorieboek    
Het ondernemingsplan | ondernemer horeca | Werkboek basisdeel    
Ik en de maatschappij    
Ik en de maatschappij    
Ik en de maatschappij | Democratie    
Ik en de Maatschappij: Kiezen en kopen    
Ik en de Maatschappij: Planten en dieren thuis    
Ik en de maatschappij: Reizen | Reizen    
Ik en de maatschappij: Samen maar verschillend    
Ik en de Maatschappij: uiterlijke verzorging    
Ik en de Maatschappij: Vrije tijd    
Ik, leren en werken | Begeleide externe stage; Deel 3    
Ik, leren en werken | Fase 3    
Ik, leren en werken: Aan het werk    
LOB maatwerk    
Praktische sectororiëntatie    
Praktische sectororiëntatie | Dienstverlening en zorg    
Rekenen | Meetkunde; Voor 1F; Deel 2 van 2    
Rekenen | Meten en meetkunde; Tijd voor 1F    
Rekenen meten en meetkunde | Meetkunde voor 1F; Deel 1 van 2    
Seksuele vorming    
Seksuele vorming: Seksuele veiligheid    
Techniek | Assistent installatie- en constructie-techniek. Deel 2 van 4    
Voedsel, natuur en leefomgeving    
Werken binnen commercieel groen    
Zakelijke correspondentie    

Reeksen

Edu4all DP

Duurzaam consumeren | Keuzevak milieu, hergebruik en duurzaamheid | Werkboek    
Een evenement organiseren | Werkboek | Module organiseren van een activiteit voor een opdrachtgever. Keuzevak evenmenten    
Een film maken | Werkboek | Module multimediale producten maken    
Promoten en presenteren | Werkboek | Module presenteren, promoten en verkopen    
Werken aan natuur en milieu | dienstverlening en producten | Werkboek    

StruX

Arbeidsvaardigheden    
Assistent bouwen en wonen werkproces 2 van 4 StruX | deel 2 van 3 voert werk uit    
Assistent bouwen, wonen en onderhoud | deel 3 van 3    
Assistent dienstverlening en zorg | Assistent dienstverlening en zorg; Deel 3 van 4    
Assistent horeca, voeding en voedingsindustrie | 2 van 4    
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie | 4 van 4    
Assistent installatie- en constructietechniek | 3 van 4    
Assistent installatie- en constructietechniek | 4 van 4    
Assistent installatie- en constructietechniek | Deel 1 van 4 zorgt voor een veilige werkplek    
Assistent logistiek | 2 van 6    
Assistent logistiek | 4 van 6    
Assistent logistiek | deel 1 ontvangt goederen/producten    
Assistent plant of (groene) leefomgeving | 2 van 4 verzorgt het gewas of onderhoudt groen    
Assistent plant of (groene) leefomgeving | 3 van 4    
Assistent plant of (groene) leefomgeving | deel 4 van 4    
Assistent verkoop/retail | deel 3 van 4 economie en handel    
B-VCA | 1    
Basisvaardigheden Nederlands | Deel 1 van 2    
Basisvaardigheden Nederlands | Deel 2    
BVC-A | 2 van 3    
Certificaat B-VCA | 3 van 3    
De 4 sectoren    
Dienstverlening en zorg | Assistent dienstverlening en zorg; Deel 1 van 4    
Dienstverlening en zorg | Assistent dienstverlening en zorg; Deel 2 van 4    
Dienstverlening en zorg | Assistent dienstverlening en zorg; Deel 4 van 4    
Dienstverlening en zorg B
Economie en handel | Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie; Deel 1 van 4    
Economie en handel | Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. Deel 3 van 4    
Economie en handel | Assistent logistiek; Deel 3 van 6    
Economie en handel | Assistent logistiek. Deel 5 van 6    
Economie en handel | Assistent logistiek. deel 6 van 6    
Economie en handel | Assistent verkoop en retail; Deel 4 van 4    
Economie en handel | Assistent verkoop/retail; Deel 1 van 4    
Economie en handel | Plusdeel assistent bediening    
Engels    
Engels lezen    
Engels schrijven    
Engels spreken en gesprekken voeren    
Ik en de maatschappij    
Ik en de maatschappij    
Ik en de maatschappij - Op jezelf    
Ik en de maatschappij | Democratie    
Ik en de Maatschappij | Geldzaken    
Ik en de maatschappij: Gezondheid
Ik en de Maatschappij: Kiezen en kopen    
Ik en de Maatschappij: Klussen in huis    
Ik en de Maatschappij: Meedoen en meepraten    
Ik en de Maatschappij: Planten en dieren thuis    
Ik en de Maatschappij: regels en wetten
Ik en de maatschappij: Reizen | Reizen    
Ik en de Maatschappij: Rondkomen    
Ik en de maatschappij: Samen maar verschillend    
Ik en de Maatschappij: uiterlijke verzorging    
Ik en de Maatschappij: Vrije tijd    
Ik leren en werken | deel 1 voorbereidende interne stage    
Ik, leren en werken | 2    
Ik, leren en werken | Begeleide externe stage; Deel 3    
Ik, leren en werken | Fase 3    
Ik, leren en werken: Aan het werk    
Ik, leren werken | Zelfstandige externe stage; Deel 4 van 6    
Lichaam en geest    
LOB maatwerk    
Loopbaanorientatie en begeleiding | Loopbaanlogboek voor fase 1; Orientatie    
Loopbaanorientatie en begeleiding | Loopbaanlogboek voor fase 2; Voorbereiding    
Nederlands | Deel 3 van 5    
Nederlands | Deel 4 van 5
Nederlands | Deel 5 van 5    
Nederlands | Luisteren; Voor 1F; Deel 1 van 2    
Nederlands | Spreken en gesprekken; Voor 1F; Deel 3 van 5    
Nederlands | Taalverzorging; Voor 1F - spelling; Deel 2 van 3    
Nederlands lezen voor 1F | 1 van 5    
Nederlands lezen voor 1F | 2 van 5    
Nederlands lezen voor 1F | 3 van 5    
Nederlands luisteren voor 1F | Voor 1F; Deel 2 van 2    
Nederlands schrijven voor 1F | Deel 1    
Nederlands spreken en gesprekken | Voor 1F; Deel 5 van 5    
Nederlands spreken en gesprekken voor 1F | 1 van 5
Nederlands Taalverzorging 1F Woord/zin | 2 van 3    
Nederlands taalverzorging voor 1F spelling | Deel 1    
Nederlands taalverzorging voor 1F woord/zin | 1 van 3    
Nederlands woord/zin | Voor 1F. Deel 3    
Nederlands woordenschat dienstverlening en zorg    
Nederlands; Spreken en gesprekken voor 1F | Voor 1F; Deel 2 van 5    
Plusdeel Assistent keuken    
Plusdeel Schoonmaken    
Praktische sectororiëntatie    
Praktische sectororiëntatie | Dienstverlening en zorg    
Praktische sectororientatie | Techniek    
Rekenen | Geld voor 1F    
Rekenen | Getallen en bewerkingen voor 1F; Deel 2    
Rekenen | Getallen en bewerkingen; Voor 1F; Deel 1 van 2    
Rekenen | Meetkunde; Voor 1F; Deel 2 van 2    
Rekenen | Meten en meetkunde; Tijd voor 1F    
Rekenen breuken 1F
Rekenen meten en meetkunde    
Rekenen meten en meetkunde | Meetkunde voor 1F; Deel 1 van 2    
Rekenen verbanden | Grafieken en tabellen voor 1F    
Rekenen verhoudingen    
Rekenen; geld voor 1F    
Seksuele vorming    
Seksuele vorming | Anticonceptie en zwangerschap    
Seksuele vorming: Seksuele veiligheid    
Strux | Nederlands taalverzorging voor 1F spelling. deel 3    
Techniek | Assistent installatie- en constructie-techniek. Deel 2 van 4    
Techniek | Deel 1 van 3    
Voedsel, natuur en leefomgeving    
Woordenschat basis Nederlands    
Woordenschat Dienstverlening en economie    
Woordenschat Plant of groene leefomgeving Nederlands | 1    
Woordenschat Techniek Nederlands    
Zorgen voor je leefomgeving    

Tendens

Administratie | VMBO kaderberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Algemene beroepsvaardigheden    
Backoffice hotel    
Backoffice in toerisme en recreatie
Banketbakker zanddegen    
Bartender    
Basis horecamanagement
Bediening    
Beheren van de voorraad | Profieldeel | Werkboek    
Bereiden van gerechten verdieping | 2
Bestemmingen: de wereld    
Bestemmingen: Nederland en de buurlanden    
Bronnenboek meewerken in logiesverstrekkende bedrijven
Broodbakker kleinbrood    
Broodbakker luxebrood    
Commercieel management    
Commercieel management | Ondernemer horeca | Werkboek    
Commerciële dienstverlening | Profieldeel | Theorieboek    
Consumptief | Intrasectoraal deel 2, blok 4 | Instructie-/werkboek    
Dagelijkse bedrijfsvoering
Entertainment    
Evenementenorganisatie    
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer    
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer (POD)    
Frontoffice verblijfsrecreatie / activiteiten    
Gastheer/ gastvrouw | niveau 2 | Bronnenboek 2x    
Gastheer/-vrouw    
Gastheer/gastvrouw | Basisdeel | Takenboek    
Gastronomie
Gastvrijheid
Handel en administratie | Thema uitgaande goederen; Gemengde leerweg | Instructie-/werkboek    
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Handel en verkoop 8 ex. | Basisberoepsgerichte leerweg | Instructie-/ werkboek    
Het ondernemingsplan | basisdeel | Theorieboek    
Het ondernemingsplan | ondernemer horeca | Werkboek basisdeel    
Hotel Inc. Manager/ondernemer Horeca | MBO niveau 4 | instructiewerkboek    
Informatie & educatie | Profieldeel | Werkboek    
Instructie-/werkboek Leidinggeven (POD)
Instructie-/werkboek meewerken in de keuken
Instructie-/werkboek zelfstandig werkend gastheer
IWB Leidinggevende bediening
Keuken | Niveau 3-4 basisdeel | Werkmap    
Keukencalculaties    
Kok hoofd- en bijgerechten    
Kok voorgerechten | vmbo horeca | werkboek    
Leidinggeven
Leidinggeven
Leidinggeven    
Leidinggeven | Bediening | Profieldeel    
Leidinggeven | Keuken | Werkboek
Meewerken in logiesverstrekkende bedrijven    
Menukoken    
Module Recreatiemedewerker | vmbo horeca | werkboek    
Officemedewerker    
Operationeel en personeelsmanagement
Oriëntatie op branche en beroep    
Oriëntatie op branche en beroep | Niveau 3-4 | Werkboek    
Orientatie op zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw
Partie garnituren | kok | Werkboek    
Partie hoofdgerecht gevorderd | niveau 3-4 | Werkboek    
Partie hoofdgerechten basis | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie Kleine kaart    
Partie koude voorgerechten | kok | Werkboek    
Partie nagerechten    
Partie nagerechten basis | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie nagerechten gevorderd | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie takenboek kok    
Partie takenboek zelfstandig werkend kok    
Partie vis, vlees en gevogelte    
Partie voorgerechten basis | niveau 3-4 | Werkboek    
Partie voorgerechten gevorderd    
Partie warme voorgerechten    
Partie-werkboek gespecialiseerd kok
Partie-werkboek leidinggevende keuken
Producten en diensten voor de reisbranche | Toerisme | Theorieboek    
Promoten en verkopen verblijfsrecreatie    
Rekenen in de bediening | mbo-opleiding gastheer/gastvrouw | Instructie-/werkboek    
Takenboek zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw    
Tendens | Garde manger | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Tendens | voedingsleer en moleculaire gastronomie | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Theorieboek Resiba | 3 en 4 profieldeel    
Uitvoeren van recreatieactiviteiten    
Verbeteren en vernieuwen van de dienstverlening in de keuken | werkboek zelfstandig werkend kok    
Voorraadbeheer    
Voorraadbeheer | Niveau 3-4 | Werkboek    
Werkboek Backoffice reisbranche    
Werkboek Backoffice verblijfsrecreatie
Werkboek leidinggevende recreatie
Werkboek Leidinggevende toerisme
Werkboek Leidinggevende toerisme
Werkboek Promoten en verkopen reisbranche
Werkboek toerisme en recreatie    
Werken in een bouwmarkt | vmbo Economie    
Werken met een reserveringssysteem
Wijnkennis
Zelfstandig werken gastheer/gastvrouw | Bediening | Werkboek    
Zelfstandig werkend gastheer
Zelfstandig werkend gastheer/leidinggevende bediening
Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok | Leidinggeven | Partie-werkboek

VMBO Dienstverlening en Producten

Een activiteit organiseren    
Een digispel ontwerpen en maken    
Een podiumvoorstelling bedenken en uitvoeren | Werkboek    
Een website en applicatie ontwerpen en maken    
Industriële producten maken van hout, metaal en kunststof    
Meer leren over een gezonde leefstijl    
Product ontwerpen en 3D printen | werkboek    
Verkopen en presenteren | werkboek    
Werken met robotica | Werkboek    

VMBO Groen

Bronnenboek Groen
Werken als beheerder en promoter van groene ruimtes
Werken als kok binnen groen
Werken als verkoper binnen groen
Werken binnen commercieel groen    
Werken in de groene productie: gewassen
Werken in de groene productie: productiedieren
Werken in de logistiek binnen groen