Werken

Leisure leefstijlen    
Prestatie of plezier?    
Sport & outdoor    
Uitvoeren van recreatieactiviteiten    

Reeksen

Keuzedeel

(KZD) TRB 2    
Arbo, kwaliteitszorg en hulpverlening | niveau 2    
Arbo, kwaliteitszorg en hulpverlening folio | niveau 3    
Arbo, kwaliteitszorg en hulpverlening niveau 2 | combipakket    
Arbo, kwaliteitszorg en hulpverlening niveau 3 | combipakket    
Arbo, kwaliteitszorg en hulpverlening niveau 4 | combipakket    
Aziatische keuken    
Basis arbeidsrecht en sociale zekerheid | combipakket    
Basis cybercriminaliteit en cyberveiligheid | combipakket    
Begeleider praktijkleren folio    
Belevingsgericht werken orde & veiligheid    
Bereiden van eenvoudige gerechten    
Bierkennis folio    
Combifunctionaris IKC/Brede school    
Douaneaangifte Basis folio    
Douaneaangifte Verdieping folio    
DUI B1 HTR    
Duurzaamheid in het beroep | niveau 2    
Duurzaamheid in het beroep C | MBO-KD-K0030    
ENG A2    
Eng A2 dvl    
ENG A2 GHV    
ENG A2 HLC | Engels A2-niveau voor Handel, Logistiek en Commercie    
ENG B1 HO    
ENG B1 LH    
ENG B1/B2    
Engels A2 Kok    
Fashion Retail voor niveau 2    
Fiscale werkzaamheden in de praktijk | combipakket    
Geneesmiddelenkennis folio    
Handboek Schulden en inkomen | Verdieping sociale zekerheid    
HBO doorstroom handel    
HRP 13B | Wijnkennis 2    
Inkomstenbelasting en omzetbelasting | combipakket    
Internationaal 1: bewustzijn (interculturele) diversiteit folio    
Jeugd- en opvoedhulp | deel A    
Jeugd- en opvoedhulp | deel B    
Jeugd- en opvoedhulp | deel C folio 19/20    
Jongerenwerk    
K0031 Duurzaamheid in het beroep D    
Keuzedeel Algemene economie folio 19/20
Keuzedeel assisteren bij facilitaire diensten    
Keuzedeel Bewegend kind | combipakket
KEUZEDEEL CAMERATOEZICHT
Keuzedeel Doorstroom naar niveau 3 Zorg en Welzijn | 19/20    
Keuzedeel Duurzaamheid in het beroep | B    
Keuzedeel Duurzaamheid in het beroep | C    
Keuzedeel Duurzaamheid in het beroep | D    
Keuzedeel Duurzaamheid in het beroep deel A folio 19/20
Keuzedeel Engineering huis- en gebouwautomatisering folio    
KEUZEDEEL GASTVRIJE KOK
Keuzedeel Internationaal 1: overbruggen (interculturele) diversiteit folio    
Keuzedeel Jeugd- en opvoedhulp | B    
Keuzedeel K0877 Persoonlijk profileren    
Keuzedeel Lean en Creatief folio 19/20
Keuzedeel mensen met licht verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag    
Keuzedeel Onderzoek en beleid folio 19/20
Keuzedeel Opslag gevaarlijke stoffen folio
KEUZEDEEL OUTDOOR ACTIVITEITEN
Keuzedeel standplaatshost(ess)    
Keuzedeel Van grond tot mond verdieping folio 19/20
Keuzedeel Veilig programmeren    
Keuzedeel Veilig sportklimaat | 19/20    
Keuzedeel Verdieping palliatieve zorg folio
Keuzedeel Voeding & Hospitality in Zorg en Welzijn
Keuzedeel Voorbereiding hbo    
Keuzedeel weerbaarheid voor beveiligers en handhavers    
Keuzedeel Werken met baby's folio 19/20    
Keuzedeel Wijnkennis I    
Keuzedeel Zorg en technologie | deel B    
Koerier bestelauto    
KZD AKH 2 | Arbo, kwaliteitszorg en hulpverlening, niveau 2    
KZD AKH 3 | Arbo, Kwaliteitszorg en hulpverlening, niveau 3    
KZD ASR 1 | Assisteren bij sport en recreatie    
KZD DGV 2    
KZD ECW | Eetcultuur en -wensen    
KZD FAD 1 | niveau 2 Financiële administratie doorstroom    
KZD INT 1    
KZD LKE 1    
Leisure leefstijlen    
Logistieke vakkennis en vaardigheden | niveau 3    
MBO-KD-K0165-CP    
Omgaan met onbegrepen gedrag bij mensen met dementie | combipakket    
Ondernemerschap MBO | niveau 3/4    
Orders verzamelen | niveau 2    
Organisaties Interne evenementen    
Ouder wordende mensen met een verstandelijke beperking folio 19/20    
Peercoaching in de praktijk folio    
Personen met verward gedrag folio    
Persoonlijk profileren | Niveau 2    
Persoonlijk profileren | Niveau 3-4    
Praktijkonderzoek    
Praktijkopleider logistiek    
Retailtransformatie als tactisch middel    
Retailtransformatie in bedrijf folio    
Supermarkt | niveau 2    
Supermarkt | niveau 3 en 4    
Topsportvaardigheden    
Topsportvaardigheden folio    
Vegan keuken | combipakket    
Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken (geschikt voor niveau 2)    
Verdieping kraamzorg    
Verdieping sociale zekerheid    
Verdieping sociale zekerheid 2023 | combipakket    
Verpleegkundige zorg voor kwetsbare ouderen in een kortdurende (acute) opnamesituatie combi    
Voorbereiding hbo wiskunde voor de techniek -1- BREED | combipakket    
Voorbereiding salarisadministratie BBL folio    
Werken met baby's editie 2022 folio    
Werken met kinderen in de gastouderopvang folio    
Zorg en technologie toepassen | niveau 2 HBO | Leerwerkboek    
Zorginnovaties en technologie folio    

Tendens

Administratie | VMBO kaderberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Algemene beroepsvaardigheden    
Backoffice hotel    
Backoffice in toerisme en recreatie
Banketbakker zanddegen    
Bartender    
Basis horecamanagement
Bediening    
Beheren van de voorraad | Profieldeel | Werkboek    
Bereiden van gerechten verdieping | 2
Bestemmingen: de wereld    
Bestemmingen: Nederland en de buurlanden    
Bronnenboek meewerken in logiesverstrekkende bedrijven
Broodbakker kleinbrood    
Broodbakker luxebrood    
Commercieel management    
Commercieel management | Ondernemer horeca | Werkboek    
Commerciële dienstverlening | Profieldeel | Theorieboek    
Consumptief | Intrasectoraal deel 2, blok 4 | Instructie-/werkboek    
Dagelijkse bedrijfsvoering
Entertainment    
Evenementenorganisatie    
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer    
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer    
Frontoffice verblijfsrecreatie / activiteiten    
Gastheer/ gastvrouw | niveau 2 | Bronnenboek 2x    
Gastheer/-vrouw    
Gastheer/gastvrouw | Basisdeel | Takenboek    
Gastronomie
Gastvrijheid
Handel en administratie | Thema uitgaande goederen; Gemengde leerweg | Instructie-/werkboek    
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Handel en verkoop 8 ex. | Basisberoepsgerichte leerweg | Instructie-/ werkboek    
Het ondernemingsplan | basisdeel | Theorieboek    
Het ondernemingsplan | ondernemer horeca | Werkboek basisdeel    
Hotel Inc. Manager/ondernemer Horeca | MBO niveau 4 | instructiewerkboek    
Informatie & educatie | Profieldeel | Werkboek    
Instructie-/werkboek Leidinggeven (POD)
Instructie-/werkboek meewerken in de keuken
Instructie-/werkboek zelfstandig werkend gastheer
IWB Leidinggevende bediening
Keuken | Niveau 3-4 basisdeel | Werkmap    
Keukencalculaties    
Kok hoofd- en bijgerechten    
Kok voorgerechten | vmbo horeca | werkboek    
Leidinggeven
Leidinggeven
Leidinggeven    
Leidinggeven | Bediening | Profieldeel    
Leidinggeven | Keuken | Werkboek
Meewerken in logiesverstrekkende bedrijven    
Menukoken    
Module Recreatiemedewerker | vmbo horeca | werkboek    
Officemedewerker    
Operationeel en personeelsmanagement
Oriëntatie op branche en beroep    
Oriëntatie op branche en beroep | Niveau 3-4 | Werkboek    
Orientatie op zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw
Partie garnituren | kok | Werkboek    
Partie hoofdgerecht gevorderd | niveau 3-4 | Werkboek    
Partie hoofdgerechten basis | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie Kleine kaart    
Partie koude voorgerechten | kok | Werkboek    
Partie nagerechten    
Partie nagerechten basis | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie nagerechten gevorderd | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie takenboek kok    
Partie takenboek zelfstandig werkend kok    
Partie vis, vlees en gevogelte    
Partie voorgerechten basis | niveau 3-4 | Werkboek    
Partie voorgerechten gevorderd    
Partie warme voorgerechten    
Partie-werkboek gespecialiseerd kok
Partie-werkboek leidinggevende keuken
Producten en diensten voor de reisbranche | Toerisme | Theorieboek    
Promoten en verkopen verblijfsrecreatie    
Rekenen in de bediening | mbo-opleiding gastheer/gastvrouw | Instructie-/werkboek    
Takenboek zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw    
Tendens | Garde manger | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Tendens | voedingsleer en moleculaire gastronomie | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Theorieboek Resiba | 3 en 4 profieldeel    
Uitvoeren van recreatieactiviteiten    
Verbeteren en vernieuwen van de dienstverlening in de keuken | werkboek zelfstandig werkend kok    
Voorraadbeheer    
Voorraadbeheer | Niveau 3-4 | Werkboek    
Werkboek Backoffice reisbranche    
Werkboek Backoffice verblijfsrecreatie
Werkboek leidinggevende recreatie
Werkboek Leidinggevende toerisme
Werkboek Leidinggevende toerisme
Werkboek Promoten en verkopen reisbranche
Werkboek toerisme en recreatie    
Werken in een bouwmarkt | vmbo Economie    
Werken met een reserveringssysteem
Wijnkennis
Zelfstandig werken gastheer/gastvrouw | Bediening | Werkboek    
Zelfstandig werkend gastheer
Zelfstandig werkend gastheer/leidinggevende bediening
Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok | Leidinggeven | Partie-werkboek

Tendens Recreatie

Creativiteit | Werkboek    
Organiseren van recreatieactiviteiten | Profieldeel | Theorieboek    
Spel    
Sport & outdoor