Werken

Chocolade    
Handel en administratie | Thema uitgaande goederen; Gemengde leerweg | Instructie-/werkboek    
Tedens | Administratie afdeling magazijn en expeditie    
Tendens | Administratie kaderberoepsgerichte leerweg deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens | Administratie; Afdeling boekhouding | Instructie-/werkboek    
Tendens | Administratie; Afdeling facturatie    
Tendens administratie    
Tendens administratie    
Tendens administratie | Afdeling boekhouding | Instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Afdeling boekhouding | Instructie-/werkboek deel 1    
Tendens administratie | Afdeling calculatie; Deel 2 | Instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Afdeling crediteurenadministratie | Instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Afdeling crediteurenadministratie | Instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Afdeling debiteurenadministratie    
Tendens administratie | Afdeling debiteurenadministratie; Deel 1    
Tendens administratie | Afdeling facturering | Instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Afdeling facturering | Instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Afdeling inkoop; Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Afdeling loonadministratie; Deel 2 | Instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Afdeling personeelszaken | Instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Afdeling receptie; Intructie-/ werkboek deel 1    
Tendens administratie | Afdeling verkoop | Instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Afdeling verkoop; Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Deel 2 | Bronnenboek    
Tendens administratie | Deel 2 | Instructie-/werkboek    
Tendens Administratie | Instructie/-werkboek 1, kaderberoepsgerichte leerweg    
Tendens administratie afdeling inkoop    
Tendens afdeling verkoop
Tendens handel en administratie | De afdeling receptie    
Tendens handel en administratie | Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en administratie | Deel 2 | Instructie-/werkboek    
Tendens Handel en administratie | Orientatie op de handel en administratie; Gemengde leerweg    
Tendens handel en administratie | Thema de afdeling boekhouding    
Tendens handel en administratie | Thema de afdeling boekhouding; Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en administratie | Thema de afdeling boekhouding; Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en administratie | Thema de afdeling boekhouding; Deel 2 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en administratie | Thema de afdeling receptie    
Tendens handel en administratie | Thema de afdeling receptie; Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en administratie | Thema de afdeling receptie; Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en administratie | Thema inkomende goederen    
Tendens handel en administratie | Thema inkomende goederen; Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en administratie | Thema inkomende goederen; Deel 2 | Instructie-/werkboek    
Tendens Handel en administratie | Thema inkomende goederen; gemengde leerweg    
Tendens handel en administratie | Thema uitgaande goederen; Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en administratie | Thema verkopen    
Tendens handel en administratie | Thema verkopen; Deel 2 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en administratie | Thema verkopen; Instructie-/wekrboek deel 1; Kaderberoepsgerichte leerweg    
Tendens handel en administratie | Uitgaande goederen; Basisberoepsgerichte leerweg    
Tendens uitgaande goederen | Handel en administratie    

Reeksen

Tendens

Administratie | VMBO kaderberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Algemene beroepsvaardigheden    
Backoffice hotel    
Backoffice in toerisme en recreatie
Banketbakker zanddegen    
Bartender    
Basis horecamanagement
Bediening    
Beheren van de voorraad | Profieldeel | Werkboek    
Bereiden van gerechten verdieping | 2
Bestemmingen: de wereld    
Bestemmingen: Nederland en de buurlanden    
Bronnenboek meewerken in logiesverstrekkende bedrijven
Broodbakker kleinbrood    
Broodbakker luxebrood    
Commercieel management    
Commercieel management | Ondernemer horeca | Werkboek    
Commerciële dienstverlening | Profieldeel | Theorieboek    
Consumptief | Intrasectoraal deel 2, blok 4 | Instructie-/werkboek    
Dagelijkse bedrijfsvoering
Entertainment    
Evenementenorganisatie    
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer    
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer    
Frontoffice verblijfsrecreatie / activiteiten    
Gastheer/ gastvrouw | niveau 2 | Bronnenboek 2x    
Gastheer/-vrouw    
Gastheer/gastvrouw | Basisdeel | Takenboek    
Gastronomie
Gastvrijheid
Handel en administratie | Thema uitgaande goederen; Gemengde leerweg | Instructie-/werkboek    
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Handel en verkoop 8 ex. | Basisberoepsgerichte leerweg | Instructie-/ werkboek    
Het ondernemingsplan | basisdeel | Theorieboek    
Het ondernemingsplan | ondernemer horeca | Werkboek basisdeel    
Hotel Inc. Manager/ondernemer Horeca | MBO niveau 4 | instructiewerkboek    
Informatie & educatie | Profieldeel | Werkboek    
Instructie-/werkboek Leidinggeven (POD)
Instructie-/werkboek meewerken in de keuken
Instructie-/werkboek zelfstandig werkend gastheer
IWB Leidinggevende bediening
Keuken | Niveau 3-4 basisdeel | Werkmap    
Keukencalculaties    
Kok hoofd- en bijgerechten    
Kok voorgerechten | vmbo horeca | werkboek    
Leidinggeven
Leidinggeven
Leidinggeven    
Leidinggeven | Bediening | Profieldeel    
Leidinggeven | Keuken | Werkboek
Meewerken in logiesverstrekkende bedrijven    
Menukoken    
Module Recreatiemedewerker | vmbo horeca | werkboek    
Officemedewerker    
Operationeel en personeelsmanagement
Oriëntatie op branche en beroep    
Oriëntatie op branche en beroep | Niveau 3-4 | Werkboek    
Orientatie op zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw
Partie garnituren | kok | Werkboek    
Partie hoofdgerecht gevorderd | niveau 3-4 | Werkboek    
Partie hoofdgerechten basis | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie Kleine kaart    
Partie koude voorgerechten | kok | Werkboek    
Partie nagerechten    
Partie nagerechten basis | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie nagerechten gevorderd | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie takenboek kok    
Partie takenboek zelfstandig werkend kok    
Partie vis, vlees en gevogelte    
Partie voorgerechten basis | niveau 3-4 | Werkboek    
Partie voorgerechten gevorderd    
Partie warme voorgerechten    
Partie-werkboek gespecialiseerd kok
Partie-werkboek leidinggevende keuken
Producten en diensten voor de reisbranche | Toerisme | Theorieboek    
Promoten en verkopen verblijfsrecreatie    
Rekenen in de bediening | mbo-opleiding gastheer/gastvrouw | Instructie-/werkboek    
Takenboek zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw    
Tendens | Garde manger | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Tendens | voedingsleer en moleculaire gastronomie | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Theorieboek Resiba | 3 en 4 profieldeel    
Uitvoeren van recreatieactiviteiten    
Verbeteren en vernieuwen van de dienstverlening in de keuken | werkboek zelfstandig werkend kok    
Voorraadbeheer    
Voorraadbeheer | Niveau 3-4 | Werkboek    
Werkboek Backoffice reisbranche    
Werkboek Backoffice verblijfsrecreatie
Werkboek leidinggevende recreatie
Werkboek Leidinggevende toerisme
Werkboek Leidinggevende toerisme
Werkboek Promoten en verkopen reisbranche
Werkboek toerisme en recreatie    
Werken in een bouwmarkt | vmbo Economie    
Werken met een reserveringssysteem
Wijnkennis
Zelfstandig werken gastheer/gastvrouw | Bediening | Werkboek    
Zelfstandig werkend gastheer
Zelfstandig werkend gastheer/leidinggevende bediening
Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok | Leidinggeven | Partie-werkboek