dit werk kent de volgende uitvoeringen

Paperback
Tendens
ISBN
9789037206197

verschijningsdatum
28/07/2011

Personen

Arjen Snapper

Bakkerij banketbakker stukswerk en convenience | vmbo-horeca | werkboek    
Banketbakker zanddegen    
Broodbakker kleinbrood    
Broodbakker luxebrood    
Oriëntatie op de bakkerij | vmbo horeca | werkboek    
Tendens
Tendens | Bakkerij | Werkboek kleinbrood II    
Tendens | Bakkerij banketbakker gebak en beslagen | Werkboek    
Tendens | Bakkerij banketbakker taarten en versierwerk    
Tendens | Bakkerij banketbakker zanddegen II | Werkboek    
Tendens | Banketbakker beslagen en gebak | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij | Werkboek grootbrood    
Tendens HTRV | Bakkerij basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij zand- en korstdegen; basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij; Banketbakker korstdegen | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij; Basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg | Werkboek    
Tendens HTRV | Leerjaar 4: Bakkerij    
Werken als kok in de catering    
Werken in de gezonde schoolkantine | Werkboek | Keuzevak traiteur    
Werken in de keuken    
Werken in een broodbakkerij | profielvak horeca, bakkerij en recreatie | Werkboek    
Werken in een wereldkeuken | keuzevak bijzondere keuken    
Xpress

Marco Bemelmans

Bakkerij banketbakker stukswerk en convenience | vmbo-horeca | werkboek    
Banketbakker zanddegen    
Broodbakker kleinbrood    
Broodbakker luxebrood    
Consumptief | Intrasectoraal deel 2, blok 4 | Instructie-/werkboek    
Gastheer/-vrouw    
Kok hoofd- en bijgerechten    
Kok nagerechten | horeca | werkboek    
Kok voorgerechten | vmbo horeca | werkboek    
Oriëntatie op de bakkerij | vmbo horeca | werkboek    
Tendens
Tendens | Bakkerij | Werkboek kleinbrood II    
Tendens | Bakkerij banketbakker gebak en beslagen | Werkboek    
Tendens | Bakkerij banketbakker taarten en versierwerk    
Tendens | Bakkerij banketbakker zanddegen II | Werkboek    
Tendens | Banketbakker beslagen en gebak | Werkboek    
Tendens | Horeca kok voor- en nagerechten    
Tendens | Vmbo consumptief bakken 2 KB | Bronnenboek    
Tendens HTRV | Bakkerij | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij | Werkboek grootbrood    
Tendens HTRV | Bakkerij basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij zand- en korstdegen; basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij; Banketbakker korstdegen | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij; Basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg | Werkboek    
Tendens HTRV | Horeca; Kok hoofd en bijgerechten II | Werkboek    

NUR Codes (sub)

160 Economie, recht en bedrijfskunde algemeen

Nima Sales A verkoper & verkoop    
Basisboek kwalitatief onderzoek    
Inleiding tot de marketing | Werkboek    
Inleiding tot de marketing    
Elementaire bedrijfseconomie | deel 1    
Financiële decadentie, toezicht en compliance    
Grondslagen van het vermogensrecht | 2 ondernemingsrecht    
Management accounting en management control in het midden- en kleinbedrijf    
Trainen van interpersoonlijke vaardigheden    
Inleiding bestuurskunde    
Businessplanning    
Strategisch management in het MKB
Wat is een balans?    
Bedrijfsorientatie | 4 De complete methode | Leerlingenboek    
Strategy realization: the next level    
Ondernemen    
Accountancy en andere zaken onder de loep | 3    
Zelfstandig werkend kok
Ambitie.info | BPV leidinggeven    
Moeilijke en pijnlijke keuzes
Reader fiscaal | 2015    
Managen van agile projecten    
Kennis bedrijfsadministratie    
Tendens handel en administratie | Thema inkomende goederen    
Tendens handel en administratie | Uitgaande goederen; Basisberoepsgerichte leerweg    
Tendens handel en administratie | Thema de afdeling boekhouding    
Tendens handel en administratie | Thema de afdeling boekhouding; Deel 2 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en administratie | Deel 2; Boekhoudbijlage | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en administratie | Deel 2 | Instructie-/werkboek    
Tendens | 15 Werken in het bank- en verzekeringswezen    
Omgaan met agressie
Tendens | Banketbakker beslagen en gebak | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij | Werkboek
Tendens | Bakkerij banketbakker taarten en versierwerk    
Transfer | Reisbestemmingen gebaseerd op SEPR    
Hotel Inc. | Meewerken in de keuken | Instructie/werkboek    
Tendens | mbo gastvrouw | instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en verkoop    
Tendens orientatie op de handel | Deel 1 handel en verkoop | Instructie/werkboek    
Tendens | Administratie; Afdeling facturatie    
Tendens administratie | Afdeling facturering | Instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Afdeling boekhouding | Instructie-/werkboek deel 1    
Tendens | Boekhoudbijlage; Deel 2 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en verkoop | Thema goederenverwerking    
Tendens handel en verkoop | Thema marketing    
Tendens handel en verkoop | Thema visuele presentatie; Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en verkoop | Thema verkopen | Instrucie-/werkboek    
Trends in business & IT | 2012/2013