dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Wat ik at in een jaar • Wat ik at in een jaar
ISBN
9789089683847

verschijningsdatum
19/11/2025

Personen

Stanley Tucci

Taste
Taste
Wat ik at in een jaar • Wat ik at in een jaar
Wat ik at in een jaar
Wat ik at in een jaar • Wat ik at in een jaar
Wat ik at in een jaar
What I Ate in One Year
What I Ate in One Year

Jacques Meerman

70 jaar Bevrijding, 6-in-1-bundel    
Beschermengel    
Bonus Time    
Carpaccio    
China's stille expansie    
Chocolade    
D.O.M. de ontdekking van nieuwe Braziliaanse ingredienten    
Dat kan mijn kleine zusje ook    
De Afghaan    
De Afghanistan-missie    
De Beproeving    
De betoverende werkelijkheid    
De betoverende werkelijkheid    
De cobra    
De geuren van de wereld    
De groene smaakbijbel    
De grote Larousse gastronomique    
De onschuldigen    
De Smaakbijbel    
De smaken van Italië    
De smaken van Italië    
De smaken van Spanje    
De stille dood    
De supermarktleugen    
De tovenaar    
De wreker    
De Zilveren Lepel    
Denk als een kunstenaar    
Dineren met dictators    
Echte mannen dieet beter (w)eten, beter wegen    
Eetgenot    
Erfenis    
Erfenis    
Eva s Berlijn    
Falastin    
Fermenteren    
Gastrofysica    
Gennaro's favoriete Italiaanse familierecepten    
Gif in en om het huis    
Goed koken
Groente    
Harlan Coben 10-in-1-bundel    
Hart lever niertjes en de rest    
Hemsley Hemsley    
Het geheim van Penumbra's boekwinkel    
Het grote granenboek    
Het nieuwe proefboek    
Het testament    
ik overleefde voor mijn kind    
In de vuurlinie    
Infernal Devices    
IT    
Je weet niet wat je ziet    
Keukenconfessies    
Keukendagboek 2    
Kleine geschiedenis van de hutspot    
Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken    
Kookboek van Sardinië    
Kookschool | De Arabische keuken    
Kookschool | II    
Kookschool Stomen
Koreaans
Made in Sicily    
Madeleine    
Mediterraneo    
Mortal Engines    
MoVida    
Mugaritz    
Na de apocalyps    
Nazi-Duitsland en de Joden    
Nazi-Duitsland en de joden | De jaren van vernietiging 1939-1945    
Neêrlands roem    
Nooit genoeg    
Ogen van angst    
Onbreekbare eenheid    
Oorlogswond    
Op de hielen    
Over eten en koken    
Pasta    
Predator's Gold    
Quick & easy    
Roofvogels    
Selamat Makan!    
Simpel    
Slik je dat?    
Tatoeage    
Toespraken die de wereld veranderden    
Toscane    
Van hand tot hand    
Vers!    
Vis    
Vlijmscherp    
W staat voor wild    
Waarom slapende vogels niet uit de boom vallen    
Wat ik at in een jaar • Wat ik at in een jaar
Wat ik at in een jaar
Wat ik at in een jaar • Wat ik at in een jaar
Wat ik at in een jaar
Wijnkenner word je zo    
X    
Y    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

400 Non-fictie Vrije tijd/algemeen

Gelukkig nieuwjaar    
Smaak    
Dr. Jetske's huidboek    
Door mijn ogen gezien    
Suze    
Andre Rouvoet    
De mannen die vooraan staan    
Luchtbel    
Dat kan mijn kleine zusje ook    
Dit zouden alle vrouwen moeten weten    
Turbulentie    
Stoppen met roken voor vrouwen    
The soft atlas of Amsterdam    
Ik vind de koningin een geweldig mens. Soms zou je haar een ander volk gunnen
Verhalen uit de ambulance    
Vaarwel, vaarwel tot wederziens    
De Najaren
Het komt allemaal weer omhoog    
Tjihapit bandoeng, kamp solo, lampersari semarang    
Anorexia    
Worden vrouwen echt sneller dronken dan mannen?    
Dochter van de imam    
Applaus
Het groene goud
Waarom drinken we zoveel koffie?    
Helweek    
Ik ontsnapte uit Auschwitz    
De Gijzeling
Motherhood    
The Captain and the wars of the Rif
Onthullingen van een politiecommissaris    
Wat Dawid wist    
Ik ben Michiel    
Dwars op de tijdgeest    
TWEE STAPJES OP HET STRAND    
Vermist    
Rooverworld introductieboek 2009-2012
Skeind    
Ik krijg altijd gelijk    
Kun je een wc-rol stelen?
Ongepland    
Trouw tot het einde    
De juiste trein vanaf het verkeerde perron    
To fail or to succeed is a choice!
De mist in | editie Persmuseum    
Dit is mijn leven!
Pappie's kleine meid slaapt op straat    
Mijn Michael    
Reis om de wereld met 80 vrouwen    
En toen kwam die meneer die mij meenam...    

BISAC Codes

BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / Culinary

Een tijdelijke bruid in Iran    
Keukenconfessies    
Flavors of life    
Never Trust A Skinny Italian Chef
Aan de keukentafel    
Appetites
Johannes van Dam    
Willem Hiele    
Hoffy's, de Joodse keuken    
Hoffy's    
De zelftemmer
Gastvrijheid is geen kunstje    
Oui, Chef!    
Hitte    
De vrouw die water liet aanbranden    
Hitte    
Jermain de Rozario - Lotus    
Eat a Peach
Proefles    
Ritz and Escoffier
Cold Kitchen
Herman kookt terug    
A Thousand Feasts
De mango van Mao    
De Tirana Express
Kitchen Confidential
Taste
To Fall in Love, Drink This
Wat ik at in een jaar • Wat ik at in een jaar
Wat ik at in een jaar
Wat ik at in een jaar • Wat ik at in een jaar
Wat ik at in een jaar

COOKING / Essays & Narratives

De wereld van Nutella    
Keukenconfessies    
Een hedonist in de kelder    
F*ck, That's Delicious
De supermarktsurvivalgids    
Food Futures    
Noma's handboek voor fermenteren    
Culinair winterdagboek    
bouillon voorjaar 2019    
Proef en zie    
An An Vietnamese Familierecepten    
An An Vietnamese Familierecepten (pakket 6 ex. met bedrukte eetstokjes)
Dishoom    
Food Design by Katja Gruijters
Oui, Chef!    
Hitte    
Andere kost    
Puur    
Hitte    
All inclusive aan de keukentafel    
Van aardappel tot avocado    
Antonlogie    
Proefles    
Een dolgelukkig Montessorivarken    
De keukens van Oekraine    
Worstelingen    
Recepten uit Rome    
Between Two Waters
Kunnen we al buiten eten?    
Boter, kaas en havermelk    
De slager    
Het kookboek van Nederland    
Lekker vies    
The Gourmand’s Egg
National Dish
Wat ik at in een jaar • Wat ik at in een jaar
Wat ik at in een jaar
Wat ik at in een jaar • Wat ik at in een jaar
Wat ik at in een jaar

COOKING / Regional & Ethnic / Italian

De Zilveren Lepel voor kinderen    
Koken con amore    
Jamie's Italie    
Quick & easy    
Groente    
Roberta's Italiaanse favorieten    
Pasta    
Het beste van de Italiaanse keuken    
Pure Italian cuisine    
Dolci    
Verrukkelijk Rome    
Never Trust A Skinny Italian Chef
Italian Cooking School
The Silver Spoon
Italian Cooking School
Italian Cooking School
Vegetables from an Italian Garden
Sicilië    
Recipes from an Italian Butcher
Italia al pomodoro
Eataly    
Big Mamma    
Risotto! Risotto!    
Venetië    
River Cafe 30    
Vlees    
Toscane    
Echt Italiaans    
Jamie kookt Italië    
Mijn beste Italiaanse recepten    
Aan tafel in Venetië    
Pasta    
The Silver Spoon Classic
Italië    
Italia al pomodoro
Big Mamma's Cucina Popolare
Grandi gusti    
Easy Vegan Feelgood    
Ontdek Piemonte    
De smaken van Italië    
Pizza    
Pasta    
Recepten uit Venetië    
De Zilveren Lepel    
Tiramisu    
Pasta grannies    
Bitterzoete honing    
Big Mamma's Cucina Popolare    
PASTA - 200 recepten
Mangiare!

Imprints

J.M. Meulenhoff

De grote stilte    
De kinderbarak    
Dat kan mijn kleine zusje ook    
Waterland    
Liever geen applaus voor ik leef    
Portret van een man    
De Mulisch Mythe    
De vlucht    
Vincent van Gogh    
Het jaar van de zondvloed    
La delicatesse    
De hormoonfabriek    
Het jaar dat ik (2x) keer moeder werd    
Dertien    
M'n liefje, m'n duifje    
Op weg naar de hemel    
Alle verhalen    
De komst van Joachim Stiller    
De gifhouten bijbel    
Of ik gek ben    
Herinneringen aan Rio    
De royals van Europa    
De trein naar het oosten    
De Jasmijnrevolutie    
Officier in Afghanistan    
De verliefden    
Eurabie    
Dat weet je niet    
Vita    
De niet verhoorde gebeden van Jacob de Zoet    
Kroniek van een aangekondigde dood    
Liefde in tijden van cholera    
Slachthuis vijf    
Oorlog voeren    
Villa Betty    
Solange    
Speler 1    
De tocht van de olifant    
Zout op mijn huid    
Neurenberg-gesprekken    
Eenzaam avontuur    
De stad der zienden    
Anatomie van een verdwijning    
Gedoogdemocratie    
De Minnaars    
Fanny Schoonheyt    
Niemandsland (pakket 6 exemplaren)
Het beste van Christopher Hitchens    
Transit    
Kort Amerikaans | 3