dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Persian Feasts
ISBN
9781838667528

verschijningsdatum
12/09/2024

Personen

Lila Charif

Persian Feasts
Persian Feasts

Laya Khadjavi

Persian Feasts
Persian Feasts

Leila Taghinia-Milani Heller

Persian Feasts
Persian Feasts

Bahar Tavakolian

Persian Feasts
Persian Feasts

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / General

IJs    
Koken en bakken met de Amish    
Bewust koken zonder e-nummers    
De kunst van het koken    
'kHeb je lief, en trek!    
Het roer om    
Hartige taart    
Verrukkelijk onkruid    
Appeltaart    
Een leven vol taart    
Jamie in 15 minuten    
Meesterlijk brood    
OERsterk    
Kost voor kerels
Het krokettenboek    
Beste Johannes    
Hoe word ik een goddelijke huisvrouw    
100 X Onno Kleyn    
Een jaar vol taart    
Natuurlijk! Zonder suiker kookboek    
Hollands lamsvlees een totaal product    
Greendelicious kruiden    
Het paddenstoelenboek    
Kip    
Personaliseer je voeding    
Lekker zonder koemelk    
Aan tafel met Camilla Lackberg    
Hugh Johnsons wijngids | 2014    
Het culinaire ABC    
De chefs van Belgie    
SOS Piet compleet    
Het grote wildplukboek    
Daytox    
Wat de Surinaamse Pot Schaft    
100% Suikervrij basiskookboek    
Tarte tatin    
Een wereld vol taart    
Van alle Wereldzeeën    
Heel Holland bakt    
Viva Arabia!    
Honey & co    
Het paleo kookboek    
Groot Indonesisch kookboek    
Simply Nigella    
Gezond bakken    
Smaak    
Het nieuwe kliekjesboek    
Koken voor Dummies    
Familierecepten    
Less is more    

COOKING / Courses & Dishes / General

De kunst van het koken    
Het roer om    
Puur genieten en toch gezond en slank    
Simple dinners    
Mijn oogst    
Back to basics    
Koken met engelenkracht    
Ritas kinderkookboek Koken is een feest    
Fast, fresh, simple    
No time to Cook    
Puur genieten    
Koken voor gedetineerden en mensen met een smalle beurs    
De lekkerste Libelle desserts    
Vis uit blik    
Honey & co    
Groot Indonesisch kookboek    
Effecten van eten | deel 2    
Jamie's super food voor elke dag    
Vlees!    
De keuken van Fatima    
Thursday dinners    
Puur Eten 2    
Het grote zonder pakjes & zakjes kookboek    
Veggie kidz    
Rita's diner idee    
Fast, fresh & unbelievably delicious    
Down to earth
The Naked Chef is terug en Jamie Magazine    
Het 5 or less - kookboek    
Matt Preston's 100 beste recepten    
Perfect    
Powerfood - van Friesland naar New York    
Donna Hay seizoenskookboek    
Matt Prestons kookboek    
Un Buku    
Broodbuik kookboek    
Groente uit zee    
The Naked chef    
SOS Piet X    
Happy Days met the Naked Chef    
De basis van het koken    
Het nieuwe Haagse kookboek    
Jamie in 30 minuten    
Jamie's Italie    
Marokko    
Holland    
Vis    
Tapas    
Kook ook Vegetarisch    
Jamie's comfort food    

COOKING / Regional & Ethnic / Middle Eastern

Honey & co    
Nopi    
Marokko    
Jasmijn en vuur    
Koken met passie    
Mijn Arabische keuken    
Bijbels culinair    
Sirocco    
Ottolenghi het kookboek    
Vegarabia    
Jerusalem
The Palestinian Table
Feasts    
Mijn Syrische keuken MP    
The Mezze Cookbook
Simpel    
Mezze    
Suqar    
Bazaar
Tel Aviv
100 luxe koekjes van eigen deeg    
Uit de keuken van Fatima    
Ras el Khellout    
Bazaar    
Moors    
Arabesque    
Beiroet    
Persiana    
Plenty more    
De souk    
Jeruzalem    
Plenty    
Falastin    
Chef Toub: Lekker Arabisch    
Simply    
De Marokkaanse keuken van Oum Yassine
Chef Toub: Lekker Arabisch    
Pasta & Noodles    
Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek    
The Arabesque Table
Chef Toub: Snel Arabisch    
Uit de keuken van Fatima - elke dag anders    
Roootin's Iranian Kitchen    
Middle Eastern Sweets
NOOMI    
All you can eat - de nieuwe eetgids van Nederland    
Tahin    
Persiana elke dag    
Parsi
Oren    

Imprints

Phaidon Press

Monet
Andy Warhol
Failed it!
Plant: Exploring the Botanical World
Where Bartenders Drink
It's Not How Good You Are, It's How Good You Want to Be
Real Food
McCurry, Steve, On Reading
Reinventing Food: Ferran Adria, The Man Who Changed The Way We Eat
China, The Cookbook
Recipes from the Woods: The Book of Game and Forage
Where to Eat Pizza
Central
From These Hands
Chromaphilia
Do It Yourself
Vermeer
Grace: The American Vogue Years
Damn Good Advice (For People with Talent!)
Never Trust A Skinny Italian Chef
The Photography Book
Rietveld, Gerrit
The Nordic Cookbook
Portraits
Sar
Room
Greece: The Cookbook
Quick & Easy Thai Recipes
Arita - Table of Contents
Before & After
Rist, Pipilotti (New Museum)
Le Corbusier
Steve McCurry Untold
Thailand
This Is Not A Book
Art as Therapy
Designer Maker User
The Art Book for Children
Vermeer
The Middle Eastern Vegetarian Cookbook
The Story of Art
WA
Nordic
Raymond Pettibon
Oh So Pretty: Punk in Print 1976-1980
Reproducing Scholten & Baijings
Art in Time
Body of Art
Eating with the Chefs
30:30 Landscape Architecture