dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Het Zeeuwse Mossel kookboek
ISBN
9789021567518

verschijningsdatum
27/10/2017

Personen

Bart van Olphen

Bart's fish tales    
Het Albert Heijn viskookboek    
Het Fishes kookboek    
Het Nederlands viskookboek    
Het Zeeuwse Mossel kookboek
Het Zeeuwse Mossel kookboek    
Koken met zeewier en zilte groente    
Man met smaak    
Man met Smaak    
Veggies & Fish    
Vis uit blik    
Vis uit blik | 2    
Vis van de BBQ    
Vis van de plank
Vis voor elke dag    
Visbijbel    
Werken met vis    

David Loftus

Bart's fish tales    
Bespaar met Jamie    
Celebrate    
Chez Rachel    
De basis van het koken    
De snelle bakplaat    
De streken van twee gulzige Italianen    
Een maand in Marrakesh    
Gizzi's keukenmagie    
Happy Days met the Naked Chef    
Het cake-boek    
Het pastaboek    
Het Zeeuwse Mossel kookboek
Het Zeeuwse Mossel kookboek    
Jamie in 15 minuten    
Jamie in 30 minuten    
Jamie Oliver's Kerstkookboek    
Jamie's Italie    
Jamie's Kookrevolutie en Jamie Magazine    
Kook met Jamie    
MasterChef Streetfood wereldwijd    
Puur India    
Rachel Khoo's kookschrift    
Te gast bij Jamie    
Thuis bij Jamie    
Veggies & Fish    
Vis uit onze zee    
Vis voor elke dag    
Viskeuken    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / General

IJs    
Koken en bakken met de Amish    
Bewust koken zonder e-nummers    
De kunst van het koken    
'kHeb je lief, en trek!    
Het roer om    
Hartige taart    
Verrukkelijk onkruid    
Appeltaart    
Een leven vol taart    
Jamie in 15 minuten    
Meesterlijk brood    
OERsterk    
Kost voor kerels
Het krokettenboek    
Beste Johannes    
Hoe word ik een goddelijke huisvrouw    
100 X Onno Kleyn    
Een jaar vol taart    
Natuurlijk! Zonder suiker kookboek    
Hollands lamsvlees een totaal product    
Greendelicious kruiden    
Het paddenstoelenboek    
Kip    
Personaliseer je voeding    
Lekker zonder koemelk    
Aan tafel met Camilla Lackberg    
Hugh Johnsons wijngids | 2014    
Het culinaire ABC    
De chefs van Belgie    
SOS Piet compleet    
Het grote wildplukboek    
Daytox    
Wat de Surinaamse Pot Schaft    
100% Suikervrij basiskookboek    
Tarte tatin    
Een wereld vol taart    
Van alle Wereldzeeën    
Heel Holland bakt    
Viva Arabia!    
Honey & co    
Het paleo kookboek    
Groot Indonesisch kookboek    
Simply Nigella    
Gezond bakken    
Smaak    
Het nieuwe kliekjesboek    
Koken voor Dummies    
Familierecepten    
Less is more    

COOKING / Specific Ingredients / Seafood

Vis uit blik    
Visbijbel    
Het Nederlands viskookboek    
Vis    
Bart's fish tales    
Mosselen    
Poké    
Vis voor elke dag    
Het Zeeuwse Mossel kookboek
Het Zeeuwse Mossel kookboek    
Mosselen    
Vis uit blik | 2    
Frisse vis
The Whole Fish Cookbook
Ceviche    
Vis voor beginners    
De hele vis - het kookboek    
Flexitarisch koken
Veggies & Fish    
Ceviche    
Eat this Fish    
Hommage    
Voer    
Sushi & ceviche
Visvoer    
Fish Butchery
Shellfish
Mussels
The Spanish Mediterranean Islands Cookbook

Imprints

Kosmos Uitgevers

Fiets + The City: Parijs
Fiets & The City: Berlijn
43 waddeneilanden    
Rome    
Herman breekt uit    
Ik ontsnapte uit Auschwitz    
Professor Stewart's verzameling van wiskundige raadsels    
Het Hot Belly Dieet
Yoga geeft ruimte    
Word jezelf    
Boeddha    
Leef    
De kunst van het koken    
Oei, ik groei! Display gevuld met 8 boeken
Wat & Hoe Onderweg Thailand    
Mecklenburg-Vorpommern    
Waddeneilanden    
SAS Survival handboek    
Kroatië    
32 verrassingen aan de voormalige Zuiderzee    
Koken met Janny    
50 jaar Top 40    
Spanje    
Toespraken die de wereld veranderden    
Frankrijk    
National Geographic reisgids Argentinie    
Houd me vast    
Jamie in 15 minuten    
Boedapest    
Parijs    
Madeira    
IJsland    
Normandië    
Go slow Frankrijk    
Weekend Parijs    
Londen    
Feest    
Mallorca    
Door en door Milaan    
Het nieuw Afrikaanse kookboek    
Het effect van voeding op de gezondheid van je kind    
Het geheim van een gelukkig kind    
Het nieuwe puberbrein binnenstebuiten    
Groots en meeslepend leven    
De uitvaartplanner    
Mindful afvallen    
Kreta    
Kroatië    
Stoppen met roken in 5 stappen    
Tuinplantenencyclopedie op kleur    

Uitgevers

VBK Media