dit werk kent de volgende uitvoeringen

E-book (epub)
Het Nederlands viskookboek
ISBN
9789048827060

verschijningsdatum
21/05/2015
Hardback
Het Nederlands viskookboek
ISBN
9789048809813

verschijningsdatum
15/10/2011

Personen

Bart van Olphen

Bart's fish tales    
Het Albert Heijn viskookboek    
Het Fishes kookboek    
Het Nederlands viskookboek
Het Nederlands viskookboek    
Het Zeeuwse Mossel kookboek    
Koken met zeewier en zilte groente    
Man met smaak    
Man met Smaak    
Veggies & Fish    
Vis uit blik    
Vis uit blik | 2    
Vis van de BBQ    
Vis voor elke dag    
Visbijbel    
Werken met vis    

Jaap van Rijn

Altijd trek    
De eeuw van het debat    
Herman breekt uit    
Herman kookt terug
Herman over bonen    
Het Fishes kookboek    
Het Nederlands viskookboek
Het Nederlands viskookboek    
Meat    
Vis uit blik    
Vlees!    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Specific Ingredients / Seafood

Vis uit blik    
Visbijbel    
Het Nederlands viskookboek
Het Nederlands viskookboek    
Vis    
Bart's fish tales    
Mosselen    
Poké    
Vis voor elke dag    
Het Zeeuwse Mossel kookboek    
Mosselen    
Vis uit blik | 2    
Frisse vis
The Whole Fish Cookbook
Ceviche    
Vis voor beginners    
De hele vis - het kookboek    
Flexitarisch koken
Veggies & Fish    
Ceviche    
Eat this Fish    
Hommage    
Voer    
Sushi & ceviche
Visvoer
Fish Butchery
Shellfish
Mussels

Imprints

Carrera

Overleven op de K2    
IS - tot alles in staat    
Winkel slimmer, wordt slanker    
Pijn    
Hier    
'kHeb je lief, en trek!    
Dom Perignon in een rugzak    
Het roer om    
Onheilstij    
Vak 127    
Berichten uit de bajes    
IJstijd    
Jackie    
Van 3 naar 10.000.000 vrienden    
De reunie    
De vrouwenjager    
De keuken van Kranenborg | Winter    
Slurpen
Aznavour, de beste zanger die ooit geleefd heeft    
Aznavour à 5 exemplaren
Hoe sterk is de eenzame schaatser    
De Ronde van Boogerd    
Verhaal halen    
De spiegel van het recht    
Praktische gids voor een gelukkige hond    
De Maffia-tapes    
Overwintering op Nova Zembla    
Droomvlucht    
De staat van het klimaat    
De fatale fuik    
Afslag Herberg de Troost    
Smart cooking compleet    
Liefde 5 ex.    
Van XL naar S    
de vrouwen van Prins Bernhard    
Soldaat in Uruzgan    
Laat maar waaien    
Geboren in een land dat niet meer bestaat
Liefde    
Groenten uit een Italiaanse tuin
Matchfixing    
De geboorte van een moeder    
De beste Tour aller tijden    
Handboek voor vaders    
Het geheim van slanke mensen    
Wie gelooft die renners nog?    
De waarheid bestaat niet, dus zoek iets dat erop lijkt    
Ik ken mezelf en ben slank    
De bandidos    
Branson ontmaskerd