dit werk kent de volgende uitvoeringen
verschijningsdatum25/02/2026
442 Keuken per land en streek
imprint Lannoo
uitgever taal Nederlands

In het prachtige kook- en genietboek Gone Fishing koken de meest creatieve chefs van Oostende met het beste dat de Noordzee te bieden heeft. Vierentwintig toppers zoals Dimitri Proost (Haut), Michiel Rabaey (Storm) en Willem Hiele koken de sterren van de hemel met courante vissoorten en schaaldieren uit de Noordzee. De gerechten worden zo helder uitgelegd dat je ze thuis ook kunt klaarmaken.
Foodwriter Femke Vandevelde vertelt het verhaal van de chefs, hun passie voor vis en dat van Oostende als baken van gastronomie en van visserij. De prachtige foto's zijn van de hand van Julie Morgane.
Dit boek wordt uigebracht binnen het project Gone Fishing, dat visserij, gastronomie en toerisme met elkaar verbindt. Het wordt gelanceerd ter gelegenheid van FAAR Oostende, het smaakmakende non-fictieboekenfestival in Oostende, dé stad aan zee.