Met groenten en vis kun je eindeloos variëren. Tijdens zijn talloze visreizen heeft culinair visexpert Bart van Olphen zich laten inspireren door keukens van dichtbij en van verder weg. In Veggies & Fish laat hij zien hoe je op een leuke en goede manier met vis kunt koken, met groenten als ster van de show. Of je nu gaat koken voor een doordeweekse maaltijd, een snelle lunch of feestelijk diner; Veggies & Fish brengt de lekkere en gezonde werelden van groenten en vis samen in ruim 80 fantastische recepten.
'Wat word ik blij van de recepten en foto's van de briljante Bart van Olphen en David Loftus. Dit boek is niet alleen een lofzang op de rijkdom van onze dierbare maar ook kwetsbare oceanen, maar ook op de vruchtbare grond om ons heen. Voor de zoveelste keer weet Van Olphen met dit boek duurzaam gevangen vis een belangrijke en heerlijke plek in onze keukens te geven.' - Josh Niland
BART VAN OLPHEN is al ruim 15 jaar voorvechter van duurzaam gevangen vis. Hij schreef verschillende - zowel in Nederland als internationaal - zeer goed verkopende viskookboeken. Zijn eerste kookboek Fish Tales en het later verschenen Bart's Fish Tales werden beide onderscheiden met een Gourmand Award. Met zijn boek Het Nederlands viskookboek won hij de Gouden Tulp en voor Werken met vis kreeg hij een Gourmand-nominatie.