dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Mussels
ISBN
9798986640693

verschijningsdatum
24/10/2023

Personen

Sergio Herman

Colorful cooking
De basis    
Eten, drinken, slapen    
Het gerecht    
Het product    
Het Pure C kookboek    
Hommage    
Just Cook It    
L'amour des moules    
Mijn Ibiza    
Minestrone box
Mix with the best    
Mussels
Mussels
New Italian    
New Italian    
Pimp your f**king kotfood    
Sergio Feest    
Sergio Herman, Peter Goossens & Roger Van Damme | Deel 2    
Sergio Op Reis    
Sergio Thuis    
Sergio Trilogie    
Sergio's smaakmakers    
Sergiology    
Sergiology    
Simple food    
Smaakt naar meer
Sobremesa    
Van a tot z    
Van aardappel tot fazant    
Van gember tot noot    
Van oester tot zeetong    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Specific Ingredients / Seafood

Vis uit blik    
Visbijbel    
Het Nederlands viskookboek    
Vis    
Bart's fish tales    
Mosselen    
Poké    
Vis voor elke dag    
Het Zeeuwse Mossel kookboek    
Mosselen    
Vis uit blik | 2    
Frisse vis
The Whole Fish Cookbook
Ceviche    
Vis voor beginners    
De hele vis - het kookboek    
Flexitarisch koken
Veggies & Fish    
Ceviche    
Eat this Fish    
Hommage    
Voer    
Sushi & ceviche
Visvoer
Fish Butchery
Shellfish
Mussels
Mussels

Imprints

TRA Publishing

Good Soup
Mussels
Mussels
French Charcuterie at Home