dit werk kent de volgende uitvoeringen

Paperback
Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme
ISBN
9789089311566

verschijningsdatum
01/07/2010
Paperback
Sergio Herman, Peter Goossens & Roger Van Damme
ISBN
9789089312204

verschijningsdatum
17/10/2011

Personen

Peter Goossens

De gastentafel    
Het bloed bruist
Meesterlijke klassiekers    
Multidisciplinaire richtlijn bipolaire stoornissen    
Passie voor Belgie product    
Sergio Herman, Peter Goossens & Roger Van Damme
Sergio Herman, Peter Goossens & Roger Van Damme | Deel 2    
Veerkracht    

Sergio Herman

Colorful cooking
De basis    
Eten, drinken, slapen    
Het gerecht    
Het product    
Het Pure C kookboek    
Hommage    
Just Cook It    
L'amour des moules    
Mijn Ibiza    
Minestrone box
Mix with the best    
Mussels
New Italian    
New Italian    
Pimp your f**king kotfood    
Sergio Feest    
Sergio Herman, Peter Goossens & Roger Van Damme
Sergio Herman, Peter Goossens & Roger Van Damme | Deel 2    
Sergio Op Reis    
Sergio Thuis    
Sergio Trilogie    
Sergio's smaakmakers    
Sergiology    
Sergiology    
Simple food    
Smaakt naar meer
Sobremesa    
Van a tot z    
Van aardappel tot fazant    
Van gember tot noot    
Van oester tot zeetong    

Roger Van Damme

Bakken met Roger van Damme    
De gastentafel    
Een groot gebaar    
Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme    
Het beste van Roger van Damme    
Het gebak    
Njam : Soep!    
Roger Van Damme | Desserts 2
Roger Van Damme desserts    
Sergio Herman, Peter Goossens & Roger Van Damme
Sergio Herman, Peter Goossens & Roger Van Damme | Deel 2    
Smossen mag    

Marc Declercq

50 x origineel wokken    
Bar & food    
Bier zkt. Vis    
Chefs op hete kolen    
De chefs van Belgie    
De groentekok    
De Grote Groentebijbel    
De oude Belgen in de keuken    
Garage Culinair    
Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme    
Heet    
Het beste van Roger van Damme    
Het Grote Frietboek
Het grote Noordzeevis kookboek    
Le Grand Livre de la Frite    
Passie voor Belgie product    
Pimp your f**king kotfood    
Primeurs    
Reypenaer proefboek    
Roger & I
Roger & Ik
Sergio Feest    
Sergio Herman, Peter Goossens & Roger Van Damme
Sergio Herman, Peter Goossens & Roger Van Damme | Deel 2    
Sergio Op Reis    
Sergio Thuis    
Sergio Trilogie    
Tot op het bot    
Van a tot z    
Van aardappel tot fazant    
Van gember tot noot    
Van oester tot zeetong    
West eats East    

Jean-Pierre Gabriel

Le pain Quotidien kookboek    
Living with art in Belgium    
Piet Blanckaert
Quick & Easy Thai Recipes
Sergio Herman, Peter Goossens & Roger Van Damme
Sergio Herman, Peter Goossens & Roger Van Damme | Deel 2    
Thailand    
Thailand

Sophie Matthys

500 tips om slim te reizen    
Annes lekkerste Chocolade recepten    
Barrio Cantina    
Beauty Bible    
Belogen en bedrogen    
Curry's    
Dagen zonder vlees    
De groene keuken    
De koolhydraatarme keuken    
De slanke keuken    
De suikerarme keuken    
De Superette. Het kookboek    
De would-be chef    
Easy Iceland    
Eieren    
Gehakt    
Happy mama!    
Het cosmeticacomplot    
Het gouden bakboek    
Ik ben bang dat ik slecht nieuws heb    
Kip    
Koken 2.0 het vervolgboek    
Levenkanjeleren    
Marrakech    
Peperkoek    
Scampi    
Sergio Herman, Peter Goossens & Roger Van Damme
Sergio Herman, Peter Goossens & Roger Van Damme | Deel 2    
Taco's en tortilla's    
Tajines    
Tom in alle Staten    
Wat de levenden kunnen leren van de stervenden    
Zeegroenten    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

Imprints

Borgerhoff & Lamberigts

Senegal    
Beauty Bible    
Gezond gulzig met Lien    
Onder ogen zien    
Een pooier vertelt over escortsex    
Ridder Bauknecht    
Kijk omhoog    
Koken met Tibo - kinderen goedgekeurd!
Ja aan alle kinderen!    
Oorlog om de geesten    
Over botjes, protjes en snotjes    
James Bond, van Dr. No tot Spectre    
De Winnaar
Depressief? Loser!    
Bring it on!    
Moord op de boekenbeurs    
The power people    
Isabella's Italiaanse winter    
Tadashi kawamata maquettes 1 1980-2005
Think Pink    
Donkere Maan    
De werken van Gaia    
Train World    
F*ck De Zijlijn    
Het verhaal van Amber    
Het verhaal van Wout    
Zdenek Stybar
Liefde is..
De man met de pet    
Jubilee General
De 10 geboden van Jani
Ronald Janssen.    
Een hart voor Jill    
Wat te koken en hoe het te koken    
Ovenschotels - le creuset    
Tajines    
Canvas collectie | 2012    
Allez Eddy!    
De 100 meest legendarische wieleruitjes    
Stevia het zoete wondermiddel    
De gezichten van de misdaad    
Het ware verhaal van Code 37    
Vier seizoenen vlees    
Ik ben god niet    
Zijn 10 geboden voor elk interieur
Beaufort beeldenboek    
De meesterbakker    
Pakket De Flandriens / Flandriens van het veld
Vijf dingen die we nooit zullen veranderen    
Natuurlijk!