dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Smossen mag
ISBN
9789059168893

verschijningsdatum
23/04/2013

Reeksen

Njam!

Bakken met Roger van Damme    
De gezonde goesting    
Gin en tonic pocketguide    
Groenten!    
Het beste van Roger van Damme    
Het weekmenu    
Lekker licht    
Méér gezonde goesting    
Njam : Bart Desmidt - Simpel maar goed
Njam : Snel, makkelijk en lekker
Ovenheerlijk    
Party    
Roger Van Damme | Desserts 2
Roger Van Damme desserts    
Smossen mag
Smossen mag    
Vlaanderen kookt!    
Zoveel om te vieren    

Personen

Roger Van Damme

Bakken met Roger van Damme    
De gastentafel    
Een groot gebaar    
Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme    
Het beste van Roger van Damme    
Het gebak    
Njam : Soep!    
Roger Van Damme | Desserts 2
Roger Van Damme desserts    
Sergio Herman, Peter Goossens & Roger Van Damme | Deel 2    
Smossen mag
Smossen mag    

Jeroen van Haele

Smossen mag
Smossen mag    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

Uitgevers

Studio 100 NV