dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Passie voor Belgie product
ISBN
9789059168381

verschijningsdatum
20/12/2012

Personen

Peter Goossens

De gastentafel    
Het bloed bruist
Meesterlijke klassiekers    
Multidisciplinaire richtlijn bipolaire stoornissen    
Passie voor Belgie product
Passie voor Belgie product    
Sergio Herman, Peter Goossens & Roger Van Damme | Deel 2    
Veerkracht    

Marc Declercq

50 x origineel wokken    
Bar & food    
Bier zkt. Vis    
Chefs op hete kolen    
De chefs van Belgie    
De groentekok    
De Grote Groentebijbel    
De oude Belgen in de keuken    
Garage Culinair    
Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme    
Heet    
Het beste van Roger van Damme    
Het Grote Frietboek
Het grote Noordzeevis kookboek    
Le Grand Livre de la Frite    
Passie voor Belgie product
Passie voor Belgie product    
Pimp your f**king kotfood    
Primeurs    
Reypenaer proefboek    
Roger & I
Roger & Ik
Sergio Feest    
Sergio Herman, Peter Goossens & Roger Van Damme | Deel 2    
Sergio Op Reis    
Sergio Thuis    
Sergio Trilogie    
Tot op het bot    
Van a tot z    
Van aardappel tot fazant    
Van gember tot noot    
Van oester tot zeetong    
West eats East    

Tinneke Grietens

De gastentafel    
Het beste van Peppe    
Passie voor Belgie product
Passie voor Belgie product    

Piet De Kersgieter

Beer & Burgers    
Carcasse    
Dagen zonder vlees    
De Superette. Het kookboek    
De weg van de smaak: het officiële Umamido kookboek
Gert De Mangeleer    
Geslacht bij Vande Walle    
Het gehaktballen kookboek    
Passie voor Belgie product
Passie voor Belgie product    
The Butcher’s Book    
The Way of the Savoury: The Official Umamido Cookbook

Bart Van Leuven

Chimay - Pères Trappistes    
Ham    
Ham    
Ik heb geleefd    
Koken verdomme    
Kookbijbel voor de hobbykok    
My secret ingredient cookbook    
Passie voor Belgie product
Passie voor Belgie product    
Topchefs Koken gezond    
Vijftig tinten balletjes    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

Imprints

Njam!

BBQ het hele jaar door    
Tasty sundays    
Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme    
Passie voor Belgie product
Passie voor Belgie product    
All day long - groenten en fruit    
Een groot gebaar    
Gin & tonic    
Tot op het bot    
Bier zkt. Vis    
Gin en tonic pocketguide    
De garde van Gert    
The art of making cocktails    
Gezellige gezonde goesting    
De gezonde goesting    
Zoveel om te vieren    
Njam : Klaar in 20 minuten
Njam : Njammie!    
Njam : Snel, makkelijk en lekker
Party    
Ovenheerlijk    
Njam : Bart Desmidt - Simpel maar goed

Uitgevers

Studio 100 NV