dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Primeurs
ISBN
9789089310064

verschijningsdatum
01/07/2008

Personen

Marc Declercq

50 x origineel wokken    
Bar & food    
Bier zkt. Vis    
Chefs op hete kolen    
De chefs van Belgie    
De groentekok    
De Grote Groentebijbel    
De oude Belgen in de keuken    
Garage Culinair    
Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme    
Heet    
Het beste van Roger van Damme    
Het Grote Frietboek
Het grote Noordzeevis kookboek    
Le Grand Livre de la Frite    
Passie voor Belgie product    
Pimp your f**king kotfood    
Primeurs
Primeurs    
Reypenaer proefboek    
Roger & I
Roger & Ik
Sergio Feest    
Sergio Herman, Peter Goossens & Roger Van Damme | Deel 2    
Sergio Op Reis    
Sergio Thuis    
Sergio Trilogie    
Tot op het bot    
Van a tot z    
Van aardappel tot fazant    
Van gember tot noot    
Van oester tot zeetong    
West eats East    

Ivan Put

Goed eten    
Mijn vlucht    
Primeurs
Primeurs    
Thuiskomen    
Wonen is beleven    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

Imprints

Borgerhoff & Lamberigts

Senegal    
Beauty Bible    
Gezond gulzig met Lien    
Onder ogen zien    
Een pooier vertelt over escortsex    
Ridder Bauknecht    
Kijk omhoog    
Koken met Tibo - kinderen goedgekeurd!
Ja aan alle kinderen!    
Oorlog om de geesten    
Over botjes, protjes en snotjes    
James Bond, van Dr. No tot Spectre    
De Winnaar
Depressief? Loser!    
Bring it on!    
Moord op de boekenbeurs    
The power people    
Isabella's Italiaanse winter    
Tadashi kawamata maquettes 1 1980-2005
Think Pink    
Donkere Maan    
De werken van Gaia    
Train World    
F*ck De Zijlijn    
Het verhaal van Amber    
Het verhaal van Wout    
Zdenek Stybar
Liefde is..
De man met de pet    
Jubilee General
De 10 geboden van Jani
Ronald Janssen.    
Een hart voor Jill    
Wat te koken en hoe het te koken    
Ovenschotels - le creuset    
Tajines    
Canvas collectie | 2012    
Allez Eddy!    
De 100 meest legendarische wieleruitjes    
Stevia het zoete wondermiddel    
De gezichten van de misdaad    
Het ware verhaal van Code 37    
Vier seizoenen vlees    
Ik ben god niet    
Zijn 10 geboden voor elk interieur
Beaufort beeldenboek    
De meesterbakker    
Pakket De Flandriens / Flandriens van het veld
Vijf dingen die we nooit zullen veranderen    
Natuurlijk!