dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Van gember tot noot
ISBN
9789490028343

verschijningsdatum
26/11/2011

Reeksen

Sergio kookt

Van a tot z    
Van aardappel tot fazant    
Van gember tot noot
Van gember tot noot    
Van oester tot zeetong    

Personen

Marc Declercq

50 x origineel wokken    
Bar & food    
Bier zkt. Vis    
Chefs op hete kolen    
De chefs van Belgie    
De groentekok    
De Grote Groentebijbel    
De oude Belgen in de keuken    
Garage Culinair    
Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme    
Heet    
Het beste van Roger van Damme    
Het Grote Frietboek
Het grote Noordzeevis kookboek    
Le Grand Livre de la Frite    
Passie voor Belgie product    
Pimp your f**king kotfood    
Primeurs    
Reypenaer proefboek    
Roger & I
Roger & Ik
Sergio Feest    
Sergio Herman, Peter Goossens & Roger Van Damme | Deel 2    
Sergio Op Reis    
Sergio Thuis    
Sergio Trilogie    
Tot op het bot    
Van a tot z    
Van aardappel tot fazant    
Van gember tot noot
Van gember tot noot    
Van oester tot zeetong    
West eats East    

Sergio Herman

Colorful cooking    
De basis    
Eten, drinken, slapen    
Het gerecht    
Het product    
Het Pure C kookboek    
Hommage    
Just Cook It    
L'amour des moules    
Mijn Ibiza    
Minestrone box
Mix with the best    
Mussels
New Italian    
New Italian    
Pimp your f**king kotfood    
Sergio Feest    
Sergio Herman, Peter Goossens & Roger Van Damme | Deel 2    
Sergio Op Reis    
Sergio Thuis    
Sergio Trilogie    
Sergio's smaakmakers    
Sergiology    
Sergiology    
Simple food    
Smaakt naar meer
Sobremesa    
Van a tot z    
Van aardappel tot fazant    
Van gember tot noot
Van gember tot noot    
Van oester tot zeetong    

Liesbet Aelvoet

Iedereen Flandrien    
Van a tot z    
Van gember tot noot
Van gember tot noot    

Antoon Jamine

De basis    
De keuken van ons vader    
Heet    
Het foodprocessor kookboek    
Niet    
Pimp your f**king kotfood    
Top 1000 van de lekkere adressen | 2009-2010    
Traag    
Van a tot z    
Van aardappel tot fazant    
Van gember tot noot
Van gember tot noot    
Van oester tot zeetong    

Koen Bauters

Cook 'n Roll
Pimp your f**king kotfood    
Sergio Feest    
Sergio Op Reis    
Sergio Thuis    
Sergio Trilogie    
Van a tot z    
Van aardappel tot fazant    
Van gember tot noot
Van gember tot noot    
Van oester tot zeetong    

Tony Le Duc

Chic!    
De basis    
De basis Plantaardig    
De keuken van ons vader    
Ellemieke's familie kookboek    
Family Tables
Food + design    
Garage Culinair    
Gold    
Heet    
Het foodprocessor kookboek    
Het gerecht    
Het gerecht plantaardig    
Het product    
Het Pure C kookboek    
Kook ze! Box    
Kook ze! jong
L'amour des moules    
Maandag hofdag
Minestrone box
Mix with the best    
Ons eten    
Pimp your f**king kotfood    
Sergio Feest    
Sergio Op Reis    
Sergio Thuis    
Sergio Trilogie    
Sergiology    
Sergiology    
Simple food    
Van a tot z    
Van aardappel tot fazant    
Van gember tot noot
Van gember tot noot    
Van oester tot zeetong    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

Uitgevers

Minestrone bvba