dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Reypenaer proefboek
ISBN
9789492077608

verschijningsdatum
03/10/2016

Personen

Marc Declercq

50 x origineel wokken    
Bar & food    
Bier zkt. Vis    
Chefs op hete kolen    
De chefs van Belgie    
De groentekok    
De Grote Groentebijbel    
De oude Belgen in de keuken    
Garage Culinair    
Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme    
Heet    
Het beste van Roger van Damme    
Het Grote Frietboek
Het grote Noordzeevis kookboek    
Le Grand Livre de la Frite    
Passie voor Belgie product    
Pimp your f**king kotfood    
Primeurs    
Reypenaer proefboek
Reypenaer proefboek    
Roger & I
Roger & Ik
Sergio Feest    
Sergio Herman, Peter Goossens & Roger Van Damme | Deel 2    
Sergio Op Reis    
Sergio Thuis    
Sergio Trilogie    
Tot op het bot    
Van a tot z    
Van aardappel tot fazant    
Van gember tot noot    
Van oester tot zeetong    
West eats East    

Michiel Houdijk

30 jaar RonaldMcDonaldhuis Sophia Rotterdam
700 Jaar brandweerzorg    
A is van Auto    
Centraal    
De Elvis code    
Fietsstang    
Gastheer & sommelier Halil Asars Roadtrip    
Geen woorden maar beelden    
Heeft u een foto meneer    
Het grote mosselboek    
Het vitamine K kookboek    
Knuffels van Sophia    
Reypenaer proefboek
Reypenaer proefboek    
Schorem    
Sophia kookt    

Marie-Cécile Thijs

Reypenaer proefboek
Reypenaer proefboek    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

Imprints

Trichis Publishing

Zin in tuin    
Honger, heimwee en verlangen    
Sweet sixteen    
Je lifestyle vanuit hart en ziel    
Minder zout, meer smaak
Tekens aan de wand    
Le Grand Livre de la Frite    
HET ZESDE UITSTERVEN
Koerstrui!    
Roffa 5314    
Dutch Old School Kickboxing Icons    
Hoe diep zit de pijn    
TED
Kinderen van de Chaos
0 procent alcohol    
Mooi van ver    
Opstelten    
Zuid Kookt!    
Bergen op Zoom    
Starting a Universe    
Ooggetuigen    
Boomstang    
Hier word ik vrolijk van!    
Reypenaer proefboek
Reypenaer proefboek    
De Rotterdam connectie    
Eigenaarschap    
Bella mag alles    
Het Grote Frietboek    
Dialoog, meer dan een pacificatie-instrument    
Dit is de Kuip    
Logboek MS Noordereiland
Het Grote Frietboek
De vrouwen van Léon
125 jaar PAC    
Boerenwormkruid