Personen
Nathan Outlaw
Marijne Thomas
Pasta voor elke gelegenheid
David Loftus
NUR Codes (sub)
440 Eten en drinken algemeen
Asperge boek box
The Royal Heritage Cookbook
Iens
Met een voorwoord van Heston Blumenthal!
Hét kookboek van het enige visrestaurant ter wereld met twee Michelinsterren.
Nathan Outlaws viskeuken is hét boek voor mensen die zich graag willen verdiepen en bekwamen in het werken met vis; toegankelijk, veelzijdig, maar bovenal inspirerend.
In dit prachtige boek Nathan Outlaws viskeuken deelt de chef Nathan Outlaw zijn laatste culinaire ontdekkingen op het gebied van vis. Het bevat een verrassende collectie van 70 recepten, elk prachtig gefotografeerd. Het boek draait om eenvoud: makkelijk te bereiden recepten met als basis duurzame vissoorten en goed verkrijgbare ingrediënten.
Het boek is ingedeeld op de verschillende technieken en bereidingen die komen kijken bij het werken met vis: rauw, pekelen, drogen, roken, stomen, pocheren, koken en smoren, grillen, barbecueën, bakken en frituren. De recepten die volgen laten je het water in de mond lopen.