dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Herman over bonen
ISBN
9789059566354

verschijningsdatum
01/06/2015

Personen

Herman den Blijker

Altijd trek    
Herman breekt uit    
Herman over bonen
Herman over bonen    
Meat    
Vlees!    

Jaap van Rijn

Altijd trek    
De eeuw van het debat    
Herman breekt uit    
Herman over bonen
Herman over bonen    
Het Fishes kookboek    
Het Nederlands viskookboek    
Meat    
Vis uit blik    
Vlees!    

Jelmer Bouma

Herman over bonen
Herman over bonen    
Praktisch Handboek Voedselbossen    

Hennie Franssen

500 koekjes    
Arabesque    
Barbecue en plancha    
Bon Appétit    
De zomer op tafel    
Dutch cookbook    
Eet gewoon!    
Handboek voor de perfecte kip    
Herman over bonen
Herman over bonen    
Ottolenghi het kookboek    
Plenty more    

Mirca Groenen

Herman over bonen
Herman over bonen    

Jesse Klikkert

Herman over bonen
Herman over bonen    

Tijs Koelemeijer

Handboek voor de burger in tijden van nood
Herman over bonen
Herman over bonen    
Het Albert Heijn viskookboek    
Het grote poetsboek    
Meat    
Opwaaiend schuim    
Oud worden in de praktijk    
Vis voor elke dag    
Visbijbel    
Vlees!    
Vleesbijbel    
Werken met wild    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines