dit werk kent de volgende uitvoeringen
verschijningsdatum09/09/2025
verschijningsdatum09/09/2025
Breng je baktechniek naar het volgende niveau! Het kookboek van Fort Negen is geen gewoon bakboek, maar een receptenbijbel van een van de meest geliefde bakkerijen van Nederland. In het weekend staan er rijen, tientallen toprestaurants serveren hun brood en workshops verkopen supersnel uit. Nu deelt bakker Maarten Langeslag voor het eerst zijn volledige kennis in een onmisbaar boek met 150 recepten en variaties. Van brood en croissants tot patisserie, cruffins, sandwiches en fermentatie. Je leert stap voor stap de technieken achter het iconische aanbod van Fort Negen. Verwacht geen eindeloze verhalen, maar een schat aan direct toepasbare kennis, verrassende smaakcombinaties en creatieve toepassingen van reststromen. Daarnaast bevat het boek een uitgebreide sectie over graan, fermentatie, en de (micro)biologische en chemische processen die zorgen voor echt goed desembrood. Alles draait om techniek, smaak en het begrijpen van je ingrediënten en processen. Voor iedereen die beter wil leren bakken, of simpelweg het lekkerste brood en patisserie uit eigen oven wil toveren.
Ook beschikbaar in het Engels.