dit werk kent de volgende uitvoeringen
verschijningsdatum26/08/2025
442 Keuken per land en streek
imprint Fontaine Uitgevers
uitgever taal Nederlands
Beleef de intense kleuren, geuren en smaken van Brazilië.
Bestsellerauteur Ixta Belfrage heeft naam gemaakt als een van de meest spannende jonge talenten in de culinaire wereld. In Fusão combineert ze haar kenmerkende creativiteit en flair met de gerechten uit het geboorteland van haar moeder, Brazilië. Met recepten als Moqueca visburgers en Cassave, kokos & passievruchtcake biedt Ixta een frisse kijk op traditionele Braziliaanse gerechten, met duidelijke uitleg en vervanging voor de ingrediënten die misschien minder bekend of lastig te vinden zijn. Dankzij de adembenemende fotografie uit Brazilië en de persoonlijke verhalen die Ixta verweeft met de zonovergoten recepten is dit een boek dat inspireert en verrast.Voor de fans van Pien laat haar eten zien, Veggilaine en Ottolenghi.
‘Ixta’s creativiteit is er een uit duizenden. Haar eten is simpelweg voortreffelijk!’ - Yotam Ottolenghi
‘Belfrage's losse manier van werken en de vreugde die daaruit spreekt, werken aanstekelijk voor de thuiskok.’ - Leidsch Dagblad