dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Manu
ISBN
9781838666293

verschijningsdatum
27/04/2023

Personen

Alex Atala

D.O.M. de ontdekking van nieuwe Braziliaanse ingredienten    
Manu
Manu

Manoella Buffara

Manu
Manu
Manu

Dominique Crenn

Manu
Manu

NUR Codes (sub)

600 Non-fictie informatief/professioneel algemeen

Dromen, sprookjes, mythen    
Het boek met alle antwoorden    
Hieronymus Cock    
Gelukkig nieuwjaar    
Tussen trots en ergernis    
Dit zouden alle vrouwen moeten weten    
In het Bolwerk van de Grote Leider
De Endstra-tapes    
Zzp gids | 2014
Prijzen en tarievengids | 2014-2015
Bouw je onderneming!    
Zorg voor goede dokters    
Veligheids zakboekje | 2015    
Veiligheids zakboekje | 2015
Land, Lucht en Water    
Atlas Westelijke Tuinsteden Amsterdam
Europa op een kruispunt    
Hypotheekvrij    
Helemaal vrij!    
Het nieuwe nietsdoen    
NIO en rekenstoornissen | NIO cahier 4    
Testjaarboek | 2015    
Hollow sections in structural applications    
Op zoek naar schoonheid    
Omgaan met de media    
Adoptie    
Mijn kleinkind uit een ver land    
Waarom? Nou Daarom!    
Row with the flow
Ondernemend geluk    
HiFidelity | Jaarboek 2012 2013    
Praktische gids aromatherapie
Goede doelen gids | 2012    
Kijk omhoog    
Politie Almanak | 2015-2016    
Illusie van de waarheid    
Wetenschap voor in bed, op het toilet of in bad    
Mabels masterclass in wonderen    
Verzamelde columns | 1 Onderwijsbegeerte
Simul Terminus
Handleiding alcoholwetgeving    
De Jasmijnrevolutie    
Officier in Afghanistan    
De strijd om energie    
Oordelen op maat    
Handleiding dossiervorming
De claim
Wat LED je?    
Knagende vragen    
The United Nations of the Future    

BISAC Codes

COOKING / Regional & Ethnic / Central American & South American

Wat de Surinaamse Pot Schaft    
The taste of Suriname    
Un Buku    
Koken met tante Es    
Peru
SuriMAM cooking    
Surimam cooking | 2    
Ceviche    
SuriMAM Cooking - Feest    
Surinaamse recepten van A tot Z    
Mi casa Peru    
The Streetfood Club - The Book    
The Latin American Cookbook
Cocina Latina    
Streetfood    
The best of SuriMAM cooking    
Cocina Nikkei    
Manu
Manu
Manu

COOKING / Specific Ingredients / Herbs, Spices, Condiments

Eetbare en giftige wilde planten    
De rijke wereld van kloosterkruiden    
Indonesië    
Koken met kruiden & bloemen    
De kracht van kruiden    
Smaakmakers
Zout, vet, zuur, hitte    
Surimam cooking | 2    
Bazaar
Matcha
Infused water    
Olie, azijn, zout & zuur    
Culikruiden    
Kruidje roer mij    
Wereldse smaakmakers    
De natuurlijke apotheek    
Spice Wise Green    
Herbas    
Pocket kruidenboek    
Trek in Indonesië    
Van Boven in het wild    
Kruiden kweken koken    
Voer    
De zure stad    
The Indonesian Table
Ikoyi
Manu
Manu
Delicious Recipes With Mung Beans and Herbs    
Heerlijke recepten met Mungbonen en kruiden    
De tuinapotheek    
Délicieuses recettes aux haricots mungo, épices et fines herbes    
The Spice Box
Ikoyi
Plukgids - De natuurlijke apotheek    
Anna's perfecte smaken    
Kruiden in tuin & keuken    
Het groot kruidenhandboek
Edibles
Happy Leons: Leon Happy Curries
The Science of Spice
Herbarium
Coconut & Sambal

Imprints

Phaidon Press

Monet
Andy Warhol
Failed it!
Plant: Exploring the Botanical World
Where Bartenders Drink
It's Not How Good You Are, It's How Good You Want to Be
Real Food
McCurry, Steve, On Reading
Reinventing Food: Ferran Adria, The Man Who Changed The Way We Eat
China, The Cookbook
Recipes from the Woods: The Book of Game and Forage
Where to Eat Pizza
Central
From These Hands
Chromaphilia
Do It Yourself
Vermeer
Grace: The American Vogue Years
Damn Good Advice (For People with Talent!)
Never Trust A Skinny Italian Chef
The Photography Book
Rietveld, Gerrit
The Nordic Cookbook
Portraits
Sar
Room
Greece: The Cookbook
Quick & Easy Thai Recipes
Arita - Table of Contents
Before & After
Rist, Pipilotti (New Museum)
Le Corbusier
Steve McCurry Untold
Thailand
This Is Not A Book
Art as Therapy
Designer Maker User
The Art Book for Children
Vermeer
The Middle Eastern Vegetarian Cookbook
The Story of Art
WA
Nordic
Raymond Pettibon
Oh So Pretty: Punk in Print 1976-1980
Reproducing Scholten & Baijings
Art in Time
Body of Art
Eating with the Chefs
30:30 Landscape Architecture