Reeksen
Ontdek snel
Personen
Larisse van der Haar-Buijze
NUR Codes (sub)
240 Non-fictie kinderboeken (> 12 jaar)
Display Kookkunstjes
BISAC Codes
COOKING / Specific Ingredients / Herbs, Spices, Condiments
Ikoyi
Met kruiden verrijk je een gerecht. Al eeuwen lang worden kruiden en specerijen in de keuken gebruikt als smaakmakers. Maar welke kruiden smaken goed in een gerecht en hoe maak je smaakvolle combinaties? Ontdek snel met dit e-book hoe je kruiden in de keuken gebruikt en geef in een handomdraai jouw gerechten meer smaak. Een grote variëteit aan kruiden en specerijen komt aan bod zoals rozemarijn, anijs, gember, citroenmelisse, foelie en sumak. Waar kun je een bepaald kruid voor gebruiken? Hoe maak je kruidenmengsels zelf? Op deze vragen en nog veel meer, geeft dit e-book antwoord. Laat je binnen 90 minuten inspireren door de kruidenkennis en de heerlijke recepten uit dit e-book! Dit Ontdek Snel e-book is zowel interessant voor de beginnende kok als de beter geoefende hobby-kok of culi. Culinair schrijver en tv-kok Larisse van der Haar-Buijze houdt zich volop bezig met puur eten: zij schrijft hierover boeken en artikelen voor diverse bladen zoals Food.