dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
The Regional Italian Cookbook
ISBN
9780714849218

verschijningsdatum
10/04/2025

Personen

The Silver Spoon Kitchen

Italian Cooking School
Italian Cooking School
Italian Cooking School
Italian Cooking School
Naples and the Amalfi Coast
Recipes from an Italian Butcher
The Chocolate Spoon
The Italian Bakery
The Regional Italian Cookbook
The Regional Italian Cookbook
The Silver Spoon Classic
The Silver Spoon Pasta
The Silver Spoon: Recipes for Babies
The Vegetarian Silver Spoon, Classic and Contemporary Italian Recipes

Enrique Cillero

Italian Breakfast
The Regional Italian Cookbook
The Regional Italian Cookbook

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Courses & Dishes / General

De kunst van het koken    
Het roer om    
Puur genieten en toch gezond en slank    
Simple dinners    
Mijn oogst    
Back to basics    
Koken met engelenkracht    
Ritas kinderkookboek Koken is een feest    
Fast, fresh, simple    
No time to Cook    
Puur genieten    
Koken voor gedetineerden en mensen met een smalle beurs    
De lekkerste Libelle desserts    
Vis uit blik    
Honey & co    
Groot Indonesisch kookboek    
Effecten van eten | deel 2    
Jamie's super food voor elke dag    
Vlees!    
De keuken van Fatima    
Thursday dinners    
Puur Eten 2    
Het grote zonder pakjes & zakjes kookboek    
Veggie kidz    
Rita's diner idee    
Fast, fresh & unbelievably delicious    
Down to earth
The Naked Chef is terug en Jamie Magazine    
Het 5 or less - kookboek    
Matt Preston's 100 beste recepten    
Perfect    
Powerfood - van Friesland naar New York    
Donna Hay seizoenskookboek    
Matt Prestons kookboek    
Un Buku    
Broodbuik kookboek    
Groente uit zee    
The Naked chef    
SOS Piet X    
Happy Days met the Naked Chef    
De basis van het koken    
Het nieuwe Haagse kookboek    
Jamie in 30 minuten    
Jamie's Italie    
Marokko    
Holland    
Vis    
Tapas    
Kook ook Vegetarisch    
Jamie's comfort food    

COOKING / Regional & Ethnic / Italian

De Zilveren Lepel voor kinderen    
Koken con amore    
Jamie's Italie    
Quick & easy    
Groente    
Roberta's Italiaanse favorieten    
Pasta    
Het beste van de Italiaanse keuken    
Dolci    
Verrukkelijk Rome    
Never Trust A Skinny Italian Chef
Italian Cooking School
The Silver Spoon
Italian Cooking School
Italian Cooking School
Vegetables from an Italian Garden
Sicilië    
Recipes from an Italian Butcher
Italia al pomodoro
Eataly    
Big Mamma    
Risotto! Risotto!    
Venetië    
River Cafe 30    
Vlees    
Toscane    
Echt Italiaans    
Jamie kookt Italië    
Mijn beste Italiaanse recepten    
Aan tafel in Venetië    
Pasta    
The Silver Spoon Classic
Italië    
Italia al pomodoro
Big Mamma's Cucina Popolare
Grandi gusti    
Easy Vegan Feelgood    
Ontdek Piemonte    
De smaken van Italië    
Pizza    
Pasta    
Recepten uit Venetië    
De Zilveren Lepel    
Tiramisu    
Pasta grannies    
Bitterzoete honing    
Big Mamma's Cucina Popolare    
PASTA - 200 recepten
Mangiare!
De Zilveren Lepel - Classic    

TRAVEL / Europe / Italy

Rome    
In vreemde handen    
Dolomieten | 1    
Door en door Milaan    
Zuid-Tirol en de Dolomieten    
Venetië    
Schimmenrijk    
Ciao tutti Rome    
Ciao tutti    
Italiaanse meren    
Rome    
De Magie van Rome    
Firenze    
SPQR    
Venezia    
De geheimen van Inferno    
Grande reisgids Italië
Rome    
Napels    
Italiaanse toestanden    
Rome    
Venetië    
Toscane en Florence    
Italië op het spoor    
De Groene Reisgids Weekend - Rome (E-boek - ePub formaat)
Meer Italiaanse toestanden    
Napels en de Amalfikust    
Van stamppot naar pasta    
Milaan & de meren    
De Groene Reisgids Weekend - Valencia (E-boek - ePub-formaat)    
360° Rome
360° Toscane
Italiaanse Riviera    
Sardinië    
Sicilië    
Toscane    
Napels & Amalfikust    
Florence    
Lago Maggiore    
Adriatische kust    
Dolomieten    
Italiaanse Rivièra    
Ontdek Ligurië    
Ontdek Marche    
Bodar door het land van Franciscus    
Florence en Toscane    
National Geographic reisgids Italie    
Terug in Rome    
Sicilië    
Amsterdam-Delphi    

Imprints

Phaidon Press

Monet
Andy Warhol
Failed it!
Plant: Exploring the Botanical World
Where Bartenders Drink
It's Not How Good You Are, It's How Good You Want to Be
Real Food
McCurry, Steve, On Reading
Reinventing Food: Ferran Adria, The Man Who Changed The Way We Eat
China, The Cookbook
Recipes from the Woods: The Book of Game and Forage
Where to Eat Pizza
Central
From These Hands
Chromaphilia
Do It Yourself
Vermeer
Grace: The American Vogue Years
Damn Good Advice (For People with Talent!)
Never Trust A Skinny Italian Chef
The Photography Book
Rietveld, Gerrit
The Nordic Cookbook
Portraits
Sar
Room
Greece: The Cookbook
Quick & Easy Thai Recipes
Arita - Table of Contents
Before & After
Rist, Pipilotti (New Museum)
Le Corbusier
Steve McCurry Untold
Thailand
This Is Not A Book
Art as Therapy
Designer Maker User
The Art Book for Children
Vermeer
The Middle Eastern Vegetarian Cookbook
The Story of Art
WA
Nordic
Raymond Pettibon
Oh So Pretty: Punk in Print 1976-1980
Reproducing Scholten & Baijings
Art in Time
Body of Art
Eating with the Chefs
30:30 Landscape Architecture