dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
The Philosophy of Whisky
ISBN
9780712354554

verschijningsdatum
14/10/2021

Reeksen

Philosophies

The Philosophy of Cheese
The Philosophy of Christmas
The Philosophy of Coffee
The Philosophy of Gin
The Philosophy of Whisky
The Philosophy of Whisky

Personen

Billy Abbott

The Philosophy of Whisky
The Philosophy of Whisky

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Beverages / Bartending

Wat je als whiskyliefhebber moet weten    
Cocktails met Tess    
Regarding Cocktails
Whiskykenner word je zo    
Cocktailkenner word je zo    
Black Smoke    
Op café in Vlaanderen    
Rum    
Spirit of the North
Cocktails    
Cocktails    
Borreltijd    
Spirited
Cocktails    
It's cocktail time    
Whisky. Waar te beginnen?    
Winter warmers    
Cocktails met Victor    
Cocktails    
3 ingrediënten per cocktail    
Het kleine boek voor aperitieven    
Altijd borreltijd    
De cocktailbijbel    
Zelf cocktails maken voor Dummies
Hard seltzer
Signature Cocktails
Het groot caféboek België    
The Connaught Bar
Dive Bar
Dungeonmeister: The Deck of Many Drinks
Disco Cocktails
Joy of Mixology
The NoMad Cocktail Book
Hendrick’s Gin’s The Curious Cocktail Cabinet
Cannabis Cocktails, Mocktails & Tonics
Mezcal and Tequila Cocktails
The Encyclopedia of Cocktails
The Bartender's Manifesto
The Little Black Book of Classic Cocktails
Sip Me, Baby, One More Time
Vogue Cocktails
A Quick Drink
Schumann's Whisk(e)y Lexicon
Whisky: Shake, Muddle, Stir
Low- and No-alcohol Cocktails
World Cocktail Atlas
Hollywood Cocktails
How to Fix the Perfect Cocktail
Home Bar
Shaken

Imprints

British Library Publishing

Queens of the Abyss
Scotland the Strange
The Undying Monster
Maidens or Monsters?
A History of the Second World War in 100 Maps
Fear in the Blood
The Gothic Tales of H. P. Lovecraft
Christmas Traditions
The Book by Design
The Burial of the Rats
Realms of Imagination
The House on the Borderland
Russian Revolution
Menace of the Monster
Crawling Horror
The Philosophy of Cheese
The Outcast
Keeping Up Appearances
Randalls Round
Sunless Solstice
The Ghost Slayers
Polar Horrors
The Philosophy of Whisky
The Philosophy of Whisky
Circles of Stone
Death of Mr Dodsley
Sing Me Who You Are
The Home
The Ways of Ghosts
A History of Railways in 100 Maps
The Philosophy of Christmas
Uncanny Ireland
London Particular
Doomed Romances
Out of the Past
The Night Land
Medieval Women
The Incredible Crime
The Secret of High Eldersham
Scarweather
The Cornish Coast Murder
Murder in the Basement
Death of an Author
Anglo-Saxon Kingdoms
Evil Roots
The Weird Tales of William Hope Hodgson
The Tide Went Out
The Division Bell Mystery
Spirits of the Season
Bats in the Belfry
A Children's Literary Christmas