dit werk kent de volgende uitvoeringen
verschijningsdatum23/04/2025
Ontdek de sfeervolle verhalen en smakelijke gerechten die de keukentafels van Indische en Molukse gezinnen in Nederland sieren in 'SAMA SAMA' van Perry de Man. Samen met 15 andere chefs, liefhebbers en foodies belicht hij deze bijzondere recepten die boordevol verrassende smaken zitten en waarin allerlei culturen samenkomen. Proef de polenta rendang van Vanja van der Leeden, ga voor frikandel pan van Paul en Les Toorop of maak de Indische hutspot met bal van Frederique Spigt - en lees de verhalen achter hun bijzondere gerechten. Natuurlijk deelt Perry zelf ook zijn signature dishes waarvoor gasten bij De Toko in de rij stonden - zijn ketjap-bietjes, de ultieme vlamtosti en sambalrecept mogen niet ontbreken. 'SAMA SAMA' is hét kookboek met de allerlekkerste Indische, Molukse en Indonesische gerechten die je in Nederland terug kunt vinden, perfect voor de liefhebber van smaakvol eten en interessante verhalen.
Perry de Man is geboren en groot geworden in Rotterdam, waar hij zes jaar lang mede-eigenaar was van De Toko. Hier bracht hij dagelijks de Indische en Molukse keukens samen met zijn Nederlandse roots. Perry is regelmatig te zien op 24Kitchen.