dit werk kent de volgende uitvoeringen

E-book (epub)
Medewerkers aan zet • Medewerkers aan zet
ISBN
9789401496230

verschijningsdatum
31/10/2023
Paperback
Medewerkers aan zet • Medewerkers aan zet
ISBN
9789401488228

verschijningsdatum
01/11/2023
E-book (epub)
De druif • De druif
ISBN
9789401492416

verschijningsdatum
24/01/2023
Hardback
De druif • De druif
ISBN
9789401487146

verschijningsdatum
07/12/2022

Reeksen

Wine Class

De fles
Medewerkers aan zet • Medewerkers aan zet
Medewerkers aan zet    

Personen

Marianne Van Erck

Medewerkers aan zet • Medewerkers aan zet
Medewerkers aan zet    

Ann De Wit

Kerstmis zal triest zijn, lieveling    
Medewerkers aan zet • Medewerkers aan zet
Medewerkers aan zet    

Dirk Wouters

Medewerkers aan zet • Medewerkers aan zet
Medewerkers aan zet    

Gianluca Di Taranto

De fles
Medewerkers aan zet • Medewerkers aan zet
Medewerkers aan zet    

NUR Codes (sub)

800 Bedrijfskunde algemeen

Het onmisbare middenkader    
Bloggen als een pro in 60 minuten    
Het recht op een baas    
Emailmarketing in 60 minuten    
Fail    
Slimmer online werken in 60 minuten    
Ik weet dat u liegt    
LinkedInmarketing in 60 minuten    
Het grote gesprekkenboek    
De 13 slimste ondernemerstips van Hollands beste pizzabakker    
Powervrouwen    
Ontketen vernieuwing!    
Fluitend leidinggeven    
Suits & Hoodies    
Altijd prijs    
Ongewoon goed vergaderen    
Spelen om te winnen of om niet te verliezen    
Het membership-model    
Handboek integriteit en compliance    
Hoe word ik een speedboot?    
De kleine Covey    
Leiderschap is een keuze    
Thoughts from a grumpy innovator    
Positioneren    
Marketing handboek voor een succesvolle praktijk    
Publiek leiderschap    
(Ont)keten    
Elke dag feest    
ARAR verklaard | 2015-2016    
We quit mail    
Minimal management    
Persuasion profiling    
Un companion de poche du Guide PMBOK® du PMI    
Vergaderverkalking    
Firma Franciscus
Het weekend van zeven dagen    
De Virgin-Way    
Leiders!    
Is illusie niet alles?
Leiderschap door (zelf)coaching    
Stilte, ik spreek!    
Marketingstrategie    
PAKKET 'klanten'
Arbonormenboek | 2015-2
Map breed    
Basiskennis management    
Het Rieten Dak    
Consumentengedrag    
Basisprincipes praktijkonderzoek    
Marketingcommunicatiestrategie    

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

BUSINESS & ECONOMICS / Workplace Culture

Het weekend van zeven dagen    
Semco-stijl    
De kracht van motivatie    
Adempauze    
Ik kies voor mijn talent    
Doorzoek jezelf    
Franciscaans leiderschap    
Meditatie op het werk    
Inspiratie en inzet in organisaties    
Woorden die werken op de werkplek    
Schoonheid in organisaties
Hun zien het verkeerd    
Wie heeft mijn werkplek gepikt?    
Search inside yourself    
Voorsprong door focus    
Mindfulness in leiderschap    
Een volle agenda maar nooit druk    
Prediker voor managers    
Corporate Entity    
Ontwikkelen of ingewikkeld blijven    
Bezieling en kwaliteit in organisaties    
Manager ontmoet monnik    
Het Nieuwe Werken volgens Generatie Y    
Nooit meer te druk    
De Fred-factor    
Agile talent    
Spiritualiteit werkt in je werk    
Mindful aan het werk    
Veranderen 3.0    
Het geheim van de notaris    
Duurzaamheid is passé    
Feminist Fight Club
Your work and your life    
Hit Refresh    
Institute of Brilliant Failures    
Think like a designer, don't act like one    
Bullshit jobs    
Geen Paniek!    
Onderhandelen voor vrouwen    
De pomodoro techniek    
Business Aikido    
Concentratie    
99 Problems But The Boss Ain't One    
Het ronde vierkant    
Un projet pour la Belgique
The Mind of the Leader    
Dive at work    
Waarom zeggen we niet wat we vinden?    
Marktplaats    
Straight-Line Leadership    

COOKING / General

IJs    
Koken en bakken met de Amish    
Bewust koken zonder e-nummers    
De kunst van het koken    
'kHeb je lief, en trek!    
Het roer om    
Hartige taart    
Verrukkelijk onkruid    
Appeltaart    
Een leven vol taart    
Jamie in 15 minuten    
Meesterlijk brood    
OERsterk    
Kost voor kerels
Het krokettenboek    
Beste Johannes    
Hoe word ik een goddelijke huisvrouw    
100 X Onno Kleyn    
Een jaar vol taart    
Natuurlijk! Zonder suiker kookboek    
Hollands lamsvlees een totaal product    
Greendelicious kruiden    
Het paddenstoelenboek    
Kip    
Personaliseer je voeding    
Lekker zonder koemelk    
Aan tafel met Camilla Lackberg    
Hugh Johnsons wijngids | 2014    
Het culinaire ABC    
De chefs van Belgie    
SOS Piet compleet    
Het grote wildplukboek    
Daytox    
Wat de Surinaamse Pot Schaft    
100% Suikervrij basiskookboek    
Tarte tatin    
Een wereld vol taart    
Van alle Wereldzeeën    
Heel Holland bakt    
Viva Arabia!    
Honey & co    
Het paleo kookboek    
Groot Indonesisch kookboek    
Simply Nigella    
Gezond bakken    
Smaak    
Het nieuwe kliekjesboek    
Koken voor Dummies    
Familierecepten    
Less is more    

COOKING / Courses & Dishes / General

De kunst van het koken    
Het roer om    
Puur genieten en toch gezond en slank    
Simple dinners    
Mijn oogst    
Back to basics    
Koken met engelenkracht    
Ritas kinderkookboek Koken is een feest    
Fast, fresh, simple    
No time to Cook    
Puur genieten    
Koken voor gedetineerden en mensen met een smalle beurs    
De lekkerste Libelle desserts    
Vis uit blik    
Honey & co    
Groot Indonesisch kookboek    
Effecten van eten | deel 2    
Jamie's super food voor elke dag    
Vlees!    
De keuken van Fatima    
Thursday dinners    
Puur Eten 2    
Het grote zonder pakjes & zakjes kookboek    
Veggie kidz    
Rita's diner idee    
Fast, fresh & unbelievably delicious    
Down to earth
The Naked Chef is terug en Jamie Magazine    
Het 5 or less - kookboek    
Matt Preston's 100 beste recepten    
Perfect    
Powerfood - van Friesland naar New York    
Donna Hay seizoenskookboek    
Matt Prestons kookboek    
Un Buku    
Broodbuik kookboek    
Groente uit zee    
The Naked chef    
SOS Piet X    
Happy Days met the Naked Chef    
De basis van het koken    
Het nieuwe Haagse kookboek    
Jamie in 30 minuten    
Jamie's Italie    
Marokko    
Holland    
Vis    
Tapas    
Kook ook Vegetarisch    
Jamie's comfort food    

Imprints

Lannoo

Stijlvolle Zwembaden II
Brugge    
12 in 40    
De Groene Reisgids Weekend Sevilla    
Rome    
De Groene Reisgids Weekend - Londen    
De Groene Reisgids Weekend - Brugge
De weg naar Alpamayo    
Job en de Duif schrikken zich een bult    
Hond weet alles en Wolf niets    
De Grote Oorlog    
Ik ben OK    
De waanzinnige boomhut van 26 verdiepingen    
Anatolia    
Crepain binst architecture    
TWEE STAPJES OP HET STRAND    
Moments before the flood
Vergroot je zelfvertrouwen    
Mindfulness voor jongeren    
Vingerafdruk van verdriet    
IJs    
Monster High    
BBQ, een feest!    
Het smartmat kookboek    
De zeven laatste woorden
Thousand miles, thousand flavours
Het grote goochelboek    
Blue note    
Gevulde display met 16 seizoensboeken
De Groene Reisgids - Noord-Spanje    
De Groene Reisgids Weekend - Lyon
Digitaal is het nieuwe normaal
Mindful@work    
Gevulde display - Ik leer lezen met Vos en Haas
GEVULDE BACKCARD 365 WIJSHEDEN
Mijn pure keuken | 1    
Groeien doe je samen    
Laat me los    
Atlas De Wit
Amerika    
Display 4 Ex Kleine momenten van mindfulness + 4 Ex Kleine momenten van geluk
Opvoeden tot geluk    
Mindful gelukkig - Vreugdemeditaties    
Ruimte om te sterven    
Kun je de beker drinken?    
Over spiritueel leven    
Hier en nu    
Ons breiboek    
Verfmagie
Stille kracht    

Lannoo Campus

Burn-out in de zorg    
De kracht van wit    
Ik kies voor mijn talent    
Behandeling van gedragsproblemen    
Kopmannen    
Leidinggeven zonder omwegen    
Gelukkig voor de klas
Hun scheiding, mijn leven    
Handboek ADHD en comorbide stoornissen    
Psychodiagnostiek anders bekeken    
Autisme vooruit    
Liefde    
Kleur in mijn klas    
40 graden in de schaduw    
Pop it up    
Eben-Emael
In search of Andreas Vesalius    
Psychiatrie    
Zelfdoding bij kinderen en jongeren    
Autisme en tijdsbesef    
Medische keuzes    
Zorgen voor zieke ouderen tot het einde    
Leidinggeven zonder cijfers    
Uit liefde voor de klant    
Beleggen    
Borderline Times    
Effectief en affectief lesgeven aan pubers    
Ongeziene resultaten    
Cultuur is beleven    
Omnichannel in retail    
500 mensen die vandaag een begrip zijn    
Arm theater in een gouden tijd    
Mijn baas kiest voor mijn talent    
Thinking in new boxes    
Marketing    
Dit is dyslexie    
NLD bij kinderen    
Help! Mijn batterijen lopen leeg    
De conversation manager    
Ik ben een aanrader    
Clienten actief met de kwaliteit van zorg    
De jeugd is tegenwoordig
Kind en delict    
Cognitieve gedragstherapie voor ouderen    
Praktijkboek strategie    
Ik kies voor mijn talent    
Stijn Streuvels | jaarboek 21 (2015)    
Reinventing food
E-commerce. En wat nu?
Creative club of Belgium. The book | 2015