dit werk kent de volgende uitvoeringen
verschijningsdatum28/04/2026

Een zonnig nieuw kookboek van Donna Hay
‘It’s my most beautiful book yet, and one that’s especially close to my heart.’ Donna Hay
Voor het eerst nodigt Donna ons uit in haar eigen huis en keuken aan de Australische kust – de plek waar ze het meeste van houdt – om haar favoriete recepten te delen. Gerechten die ze kookt voor haar jongens op een slaperige zondagmorgen, op de warme zomerse dagen doordeweeks en voor vrienden op die lange, lome zomermiddagen die uitmonden in gezellige diners.
Makkelijke en heerlijke gerechten om te delen, met ingrediënten van het seizoen en verfijnde smaken, tegen de prachtige achtergrond van de glinsterende zee. Met dit boek geeft Donna zowel inspiratie voor snelle en eenvoudige gezinsmaaltijden, als voor uitgebreide diners. Naast haar bekende niet-te-mislukken recepten deelt ze stylingtips die het beachside gevoel ook naar jouw tafel brengen. Van geroosterde pompoen met whipped feta salade, tot een zomergroente-bowl en met honing geglaceerde tofu, kip spiesjes met citroen en parmezaan of knapperig gekruid lamsvlees met een granaatappel salade.
Fris, zonovergoten eten, waar je het beste van kan genieten met een snufje zout en een scheutje citroensap.
Donna Hay is de favoriete en meest vertrouwde thuiskok van Australië en een internationaal fenomeen. Donna’s 27 boeken zijn wereldwijd meer dan 7 miljoen keer verkocht, vertaald in 10 verschillende talen, en haar kookprogramma’s op televisie hebben haar kenmerkende stijl tot leven gebracht voor kijkers in meer dan 14 landen. Ze is ook de werkende moeder van twee prachtige jongens.