dit werk kent de volgende uitvoeringen
verschijningsdatum26/11/2025
'Bruna en Emanuele begrijpen dat pasta een kunst is. Hun Italiaanse flair, gevoel voor smaak en diepe kennis stralen door in elk van hun creaties.'
- Viki Geunes, chef-eigenaar van Zilte***'Pastology is een en al vakmanschap en passie. Geen omwegen, enkel materia prima - van het deeg tot het bord. Als peetvader van de Italiaanse keuken in België kan ik Pastology's streven naar absolute topkwaliteit alleen maar toejuichen. Hun out of the box ideeën neem ik er maar al te graag bij.'
- Peppe Giacomazza, chef-eigenaar van La Botte*'Ik ben trots op Pastology. Ongelofelijk trots. Zo f*cking trots.'
- Sergio Herman, chef-entrepreneur, bekend van Oud Sluis***, Le Pristine* en PrivéePrivée'Het verhaal van Pastology bewijst dat moed en creativiteit tradities kunnen herschrijven. Bruna en Emanuele herinneren ons eraan dat eten meer kan zijn dan smaak - het is hartstocht, het is vrijheid en de uitlaatklep waarin je 100% jezelf kunt zijn.'
- Inge Waeles, gastvrouw en mede-eigenaar van Boury***