dit werk kent de volgende uitvoeringen
verschijningsdatum09/09/2025
50 lekkere en makkelijke recepten met het verse deeg van Tante Fanny!
Galette, plaattaart, flammkuchen, focaccia, tarte-tatin, quiche… met de verse degen van Tante Fanny wordt het bereiden van de heerlijkste gerechten een fluitje van een cent. Het deeg, al klaar op een handig bakpapiertje, is zó uit te rollen en verkrijgbaar bij de supermarkt. Met slechts 5 verschillende soorten deeg biedt Tante Fanny eindeloze mogelijkheden: van hartig tot zoet, vegetarisch, plantaardig of met vlees en vis, en voor elke smaak of gelegenheid is er een passend recept.
Niet alleen hun deeg, maar ook de recepten van Tante Fanny zijn een begrip. Nu verschijnt er voor het eerst een prachtig kookboek dat de 50 allerbeste recepten samenbrengt. Denk aan Franse tomaten tarte tatin, een zomerse pizza met courgette en aubergine, brunch flammkuchen met zalm of heerlijke frambozenplaattaart met mascarpone.
‘Wij gebruiken altijd het verse bladerdeeg op rol van Tante Fanny. Dit is een heel fijn product, want het is supermakkelijk in gebruik en de smaak is goed. Het deeg is opgerold op een vel bakpapier, dus je rolt het zo uit op de bakplaat.’ Uit Paulines Keuken
Tante Fanny is ontstaan in 1999 in Oostenrijk. Het concept is simpel en sterk: een rol vers bladerdeeg, makkelijk uit te rollen op bakpapier. Koken en bakken is de kracht van Tante Fanny en al snel is er een groot versdeegassortiment ontstaan. Sinds 2008 zijn de verse degen ook verkrijgbaar in Nederland. Het team van Tante Fanny brengt veel tijd door in de keuken voor het ontwikkelen van smaakvolle en inspirerende recepten met hun verse deeg.