dit werk kent de volgende uitvoeringen
verschijningsdatum06/05/2025
Glutenvrij brood bakken was nog nooit zo makkelijk.
In Glutenvrij brood vind je 55 overheerlijke en voedzame broden om zelf te bakken. Op basis van pure meelsoorten bakt Fatima gistbrood zoals een volkoren meergranenbrood, stokbrood, een couronne, Marokkaanse Khobz en triangels. Maar ze geeft ook recepten voor zuurdesembrood zoals een sorghumbrood, volkoren zadenbrood en boekweitpistoletjes. Verder vind je diverse recepten voor sodabrood en de lekkerste broden met groenten en noten.
Ook bevat het boek informatieve teksten over het glutenvrije dieet, de methode van glutenvrij bakken en het gehele proces van zuurdesem. Alle ingrediënten zijn goed verkrijgbaar, de recepten zijn helder en stap voor stap beschreven: glutenvrij bakken is nooit zo makkelijk en toegankelijk geweest!
Fatima schreef eerder het boek Glutenvrij bakken kan iedereen.
Uit een lezersreactie: Wat een geweldig bakboek is dit! Glutenvrij bakken is niet voor iedereen weggelegd maar met dit boek kan iedereen het. Alles staat goed en duidelijk uitgelegd en omschreven.
Nadat haar dochter Aya de diagnose coeliakie (glutenintolerantie) kreeg, is Fatima Abakka zich gaan verdiepen in glutenvrije bakrecepten. Ze heeft het glutenvrije bakken helemaal in de vingers en is zeer actief op social media. Haar vele volgers zijn razend enthousiast over Fatima’s heerlijke recepten. Omdat er veel vraag is naar goede en toegankelijke recepten voor glutenvrij brood heeft Fatima zich in dit boek toegelegd op het creëren van voedzame en gezonde broodrecepten.