dit werk kent de volgende uitvoeringen

E-book (epub)
Reinventing food (E-boek)
ISBN
9789401434003

verschijningsdatum

Personen

Ann Lannoye

Reinventing food
Reinventing food (E-boek)
Reinventing food (E-boek)

NUR Codes (sub)

890 Paramedisch algemeen

Het PNF-concept in de praktijk    
Van contractie naar actie    
Willen we het weten?    
Klinisch redeneren doe je zo    
Meten is weten    
Werken met het verpleegkundig dossier    
Winkel slimmer, wordt slanker    
Glutenvrij genieten    
Verpleegkunde volgens het Neuman Systems Model
Eet- en drinkproblemen bij jonge kinderen
Kunst van Vesalius    
Verlieskunde    
Terugkeer van de ziel
Lief voor je Lijf
Lang en vitaal leven    
Cursusboek Bedrijfshulpverlening | Kind & omgeving    
De wondere wereld van dementie    
Het oerdieet    
A taste of good living: the senior citizen s restaurant    
Autisme vooruit    
Psychiatrie    
Autisme en tijdsbesef    
De medische renaissance van de twaalfde eeuw    
RE(d)T je gewicht®    
Magnetic Resonance Imaging    
Dik in orde    
Jaarboek fysiotherapie kinesitherapie | 2012    
Themata uit de psychomotorische therapie | Boek 22    
Hersenletsel: begrijpen en begeleiden    
De binnenkant van blauw    
Wie slim wil worden moet lekker eten    
E=eetbaar?    
Tegenwicht    
Patiëntveiligheid    
Kleinschalig wonen voor mensen met dementie    
Coachen in samenwerkingsrelaties    
Agressief gedrag bij dementie    
Medical Taping Concept
Psychogeriatrie, interdisciplinaire praktijk volgens de dynamische systeemanalyse    
Diagnosen, interventies & resultaten    
Gezondheidsbevordering en preventie door paramedici    
Psychotherapie en spiritualiteit in de praktijk    
Ruimte om te sterven    
De stemgids    
TASP    
Verpleegkundige standaarden van zorg bij verslavingspsychiatrie    
Krachttraining en coördinatie    
Praktijkgericht onderzoek in de (paramedische) zorg    
De laatste illusie
Het geheim van de ruimtelift    

BISAC Codes

COOKING / General

IJs    
Koken en bakken met de Amish    
Bewust koken zonder e-nummers    
De kunst van het koken    
'kHeb je lief, en trek!    
Het roer om    
Hartige taart    
Verrukkelijk onkruid    
Appeltaart    
Een leven vol taart    
Jamie in 15 minuten    
Meesterlijk brood    
OERsterk    
Kost voor kerels
Het krokettenboek    
Beste Johannes    
Hoe word ik een goddelijke huisvrouw    
100 X Onno Kleyn    
Een jaar vol taart    
Natuurlijk! Zonder suiker kookboek    
Hollands lamsvlees een totaal product    
Greendelicious kruiden    
Het paddenstoelenboek    
Kip    
Personaliseer je voeding    
Lekker zonder koemelk    
Aan tafel met Camilla Lackberg    
Hugh Johnsons wijngids | 2014    
Het culinaire ABC    
De chefs van Belgie    
SOS Piet compleet    
Het grote wildplukboek    
Daytox    
Wat de Surinaamse Pot Schaft    
100% Suikervrij basiskookboek    
Tarte tatin    
Een wereld vol taart    
Van alle Wereldzeeën    
Heel Holland bakt    
Viva Arabia!    
Honey & co    
Het paleo kookboek    
Groot Indonesisch kookboek    
Simply Nigella    
Gezond bakken    
Smaak    
Het nieuwe kliekjesboek    
Koken voor Dummies    
Familierecepten    
Less is more    

Imprints

Lannoo Campus

Burn-out in de zorg    
De kracht van wit    
Ik kies voor mijn talent    
Behandeling van gedragsproblemen    
Kopmannen    
Leidinggeven zonder omwegen    
Gelukkig voor de klas
Hun scheiding, mijn leven    
Handboek ADHD en comorbide stoornissen    
Psychodiagnostiek anders bekeken    
Autisme vooruit    
Liefde    
Kleur in mijn klas    
40 graden in de schaduw    
Pop it up    
Eben-Emael
In search of Andreas Vesalius    
Psychiatrie    
Zelfdoding bij kinderen en jongeren    
Autisme en tijdsbesef    
Medische keuzes    
Zorgen voor zieke ouderen tot het einde    
Leidinggeven zonder cijfers    
Uit liefde voor de klant    
Beleggen    
Borderline Times    
Effectief en affectief lesgeven aan pubers    
Ongeziene resultaten    
Cultuur is beleven    
Omnichannel in retail    
500 mensen die vandaag een begrip zijn    
Arm theater in een gouden tijd    
Mijn baas kiest voor mijn talent    
Thinking in new boxes    
Marketing    
Dit is dyslexie    
NLD bij kinderen    
Help! Mijn batterijen lopen leeg    
De conversation manager    
Ik ben een aanrader    
Clienten actief met de kwaliteit van zorg    
De jeugd is tegenwoordig
Kind en delict    
Cognitieve gedragstherapie voor ouderen    
Praktijkboek strategie    
Ik kies voor mijn talent    
Stijn Streuvels | jaarboek 21 (2015)    
Reinventing food
E-commerce. En wat nu?
Creative club of Belgium. The book | 2015