dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Heeft het gesmaakt?
ISBN
9789057208812

verschijningsdatum
20/03/2026

Personen

Bruno Vanspauwen

Bubbel    
Heeft het gesmaakt?
Heeft het gesmaakt?
Help, ik weet niets van wijn!    
Het eenvoudigste wijnboek ter wereld    
Hoeveel bordjes?    
Lekker    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Individual Chefs & Restaurants

Het roer om    
Jamie in 15 minuten    
Back to basics    
Honey & co    
Simply Nigella    
Jamie's super food voor elke dag    
The Naked Chef is terug en Jamie Magazine    
Perfect    
Nopi    
Matt Prestons kookboek    
Keukenconfessies    
The Naked chef    
Happy Days met the Naked Chef    
De basis van het koken    
Jamie in 30 minuten    
Jamie's Italie    
Jamie's comfort food    
Chef over de vloer    
SOS Piet XL    
Braai    
Kook met Jamie    
Het snelle paleo-kookboek    
Voor altijd zomer    
Soep    
De perfecte Preston    
Super food voor familie en vrienden    
Jamie's reizen    
Stadskookboek Rotterdam    
Het lekkerste van Guus en Dick    
Jamie Oliver's Kerstkookboek    
Ottolenghi het kookboek    
Real Nordic Living    
Never Trust A Skinny Italian Chef
Noma
elBulli 2005 - 2011
NOPI: The Cookbook
On Vegetables
Appetites
Sla, easy salades    
Jamie Oliver - 5 ingredienten    
Big Mamma    
Heel Holland bakt mee | Seizoen 5    
Stadskookboek Antwerpen    
Sweet    
Gather    
At My Table
5 Ingredients - Quick & Easy Food
Heerlijk Londen    
Bij mij aan tafel - mp    
Aska

Imprints

Houtekiet

Kaas en de evolutietheorie    
Mijn koninklijke minnaar    
Franse zonden    
Styxmata    
Soldatenhart    
Tot de dood ons scheidt ..    
Ayurveda    
De schuld    
Medea en ik    
Vallen    
Markante vrouwen in de geneeskunst    
Getekend vonnis    
Santa Monica    
De buitendeur    
Erfzonde van de twintigste eeuw    
De Groote Oorlog    
Europa 2050    
In gesprek met Etienne Vermeersch    
Een vrolijke atheïst    
De Pruimelaarstraat    
Machiavella    
Filosofie voor een betere wereld    
Maria Magdalena    
Autisme    
Scrabble man    
Over mijn vader niets dan goeds    
Drie dokters    
De condor en de kolibrie    
Zjoekov
De wereld van Cyriel Buysse    
Geen commentaar!    
De blinde vlek    
De kunstwereld en ik    
Iedereen verrader    
Amalia, Amalia    
Staat van ontbinding    
Vergiftigd geschenk    
Samen zullen we slapen voor het sterven    
Filips II    
De Ziener    
Scam Alarm    
Vermoorde onschuld    
De daikonkweker
De wraak van Baudelaire    
Werk    
Een jaar na Charlie Hebdo    
De grote sprong zijwaarts    
De tijd van groen    
Dodendans    
STYX    

Uitgevers

VBK - Houtekiet