dit werk kent de volgende uitvoeringen
verschijningsdatum24/03/2026

100 nonchalant stijlvolle, heerlijke recepten die het beste uit je voorraadkast halen
De nieuwe Alison Roman!
Met Someting from Nothing toont Alison opnieuw haar kenmerkende stijl van moeiteloze verfijning, humor met een knipoog en haar magische vermogen om de meest voor de hand liggende ideeën aan te laten voelen als het meest originele idee dat je ooit bent tegengekomen. Als er iemand is die koken met ingrediënten uit de voorraadkast cool kan laten aanvoelen, dan is het Alison wel.
Koken met dingen die je al in huis hebt is budget friendly en gaat voedselverspilling tegen. Of je nou thuiskomt na een drukke werkdag en snel iets lekkers op tafel wil zetten, of een lastminute etentje moet organiseren: dit boek is wat je nodig hebt.
Alison Roman is een in New York gevestigde kok, schrijver en auteur, bekend van de bestseller kookboeken Zoet genoeg, Bijzonder simpel en Lekker thuis. Ze schrijft de populaire nieuwsbrief met recepten 'A Newsletter' en is de maker van de kookvideo's Home Movies op YouTube en haar platform alisoneroman.com.