Personen
Jorun Verheyden
Jan Crab
Trappist
NUR Codes (sub)
440 Eten en drinken algemeen
Asperge boek box
The Royal Heritage Cookbook
Iens
Wereldwijd belandt meer dan een derde van al het geproduceerde voedsel in de vuilnisbak. No food to waste laat zien dat het anders kan!
Jorun Verheyden toont een nieuwe, natuurlijke manier van koken. Pure producten van bij ons worden verwerkt in seizoengebonden en ecologische gerechten. Traditionele recepten worden afgewisseld met nieuwere kooktrends, zoals koken met superfood en raw food. En dat je met een paar overschotjes een heel nieuw, lekker én gezond gerecht op tafel kan toveren, bewijst Jorun als geen ander.
'No food to waste' is een plant-aardig en dier-vriendelijk kookboek.
Duurzaam, vegetarisch, ecologisch, maar vooral:lekker. Dit boek helpt je alvast om leuke weetjes en recepten met 'duurzaamheidslabel' te leren kennen. Zo promoveer je alvast jezelf tot meester in het ecologisch koken én leven.
JORUN VERHEYDEN is zaakvoerster van het succesvolle Vegabites,een vegetarisch cateringbedrijf.Haar eerste boek 'Gebeten door groenten'was een schot in de roos. Ze woont in Bornem.