dit werk kent de volgende uitvoeringen

Paperback
Champagne
ISBN
9789058269591

verschijningsdatum
25/06/2013

Personen

Gido Van Imschoot

Bistronomie    
Bistronomie | 2013
Champagne
Champagne    
Dichtbij vakanties en weekendjes weg in de wijngaard    
Koken met trappistenbier    
Ontdek Bourgogne!    
Ontdek Piemonte    
Wegwijs in wijn    

Jan Crab

Angelo's groentetuin    
Belgium    
Champagne
Champagne    
De kunst van kaas    
De mooiste dorpen van toen    
De mooiste kruidentuinen in Vlaanderen    
Dichtbij vakanties en weekendjes weg in de wijngaard    
Het lekkerste terras    
In Flanders Fields    
Lekker historisch    
No food to waste    
Nog een koekje    
Trappist    
Trappist    
Uit de keuken van mijn kindertijd    
WO I in Vlaanderen    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines