dit werk kent de volgende uitvoeringen
verschijningsdatum25/03/2025
Foolproof recepten voor meer dan 150 makkelijke maaltijden van de Australische bestsellersensatie Nagi Maehashi
Wat eten we vanavond? Wereldwijd bestsellerauteur, oprichter van het bekende blog RecipeTin Eats en thuiskok Nagi Maehashi geeft je het antwoord – voor élke dag van de week.
In RecipeTin Eats - Vanavond vind je meer dan 150 smaakvolle, eenvoudige en budgetvriendelijke recepten, met maar liefst 800 variaties en 3000 mogelijke combinaties doordat je kunt mixen en matchen met verschillende ingrediënten. Van ultiem comfortfood zoals Italiaanse gehaktballen in een rijke tomatensaus met gesmolten kaas tot boterzachte Aziatische kip in een sticky sojasaus.
Of je nu binnen 20 minuten iets op tafel wilt zetten, een diner uit je voorraadkast wilt toveren of zonder stress wilt uitpakken voor gasten – dit boek heeft het allemaal. En met een hoofdstuk vol decadente desserts wordt elke maaltijd een feestje.
Elk recept is voorzien van een prachtige foto en handige video-tutorial. Dit is hét kookboek voor elke thuiskok, elk budget en elke avond van de week.
Nagi Maehashi is een Australische thuiskok (met Japanse roots) fotograaf en het gezicht van het wereldwijd bekende foodblog RecipeTin Eats. In Australië brak ze met haar eerste kookboek DINNER records waarvan men dacht dat het niet meer mogelijk was: het werd daar het bestverkopende kookboek van het decennium. Haar website wordt een half miljard keer bezocht per jaar, en op social media heeft ze een following van meer dan 5 miljoen. In 2021 richtte Nagi een voedselbank op, RecipeTin Meals, waarmee ze per jaar meer dan 130.000 maaltijden (inclusief desserts) doneert.