dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Hete kolen
ISBN
9789059565203

verschijningsdatum
15/04/2014

Personen

Leonard Elenbaas

Beter BBQ - Handig met de houtskool-bbq    
BeterBBQ - Groots grillen op de gas-bbq    
BeterBBQ - Roken doe je op hout    
Groen op kolen    
Hete kolen
Hete kolen    
Hete kolen - Het receptenboek
Hete kolen compleet    
Hete kolen compleet    
Hete rook    
Hete vuren    
Hete vuren
Keilekker op de kleine kamado    

Jeroen Hazebroek

Beter BBQ - Handig met de houtskool-bbq    
BeterBBQ - Groots grillen op de gas-bbq    
BeterBBQ - Roken doe je op hout    
Groen op kolen    
Het Ultieme Bier- en BBQboek    
Het Ultieme Low & Slowboek    
Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek    
Hete kolen
Hete kolen    
Hete kolen - Het receptenboek
Hete kolen compleet    
Hete kolen compleet    
Hete pepers    
Hete rook    
Hete vuren    
Hete vuren
Keilekker op de kleine kamado    

Christine Bosch

Hete kolen
Hete kolen    
Taart    

Inge Van der Helm

Citrus    
De smaak van de Sawa    
Het Ultieme Kamadoboek    
Hete kolen
Hete kolen    
Patisserie    
The Curry Guy    
Van kop tot staart: varken    

Saskia van Osnabrugge

Amsterdam    
Broodjes van Sam & Joris
Café Mazahar    
Chutneys & zuur    
Drankjes    
Het groenteboekje    
Het wildkookboek    
Hete kolen
Hete kolen    
Maancake & Jasmijn    
Patisserie Coucou    
Power to the pieper    
Seasons moestuin    
SNERT, voor als alles in de soep loopt    
Soep van Sam & Joris    
We eten thuis    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines