dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Wat wij aten
ISBN
9789491495489

verschijningsdatum
17/04/2014

Personen

Josep Pla

La Vida Amarga
Wat wij aten
Wat wij aten    

Adri Boon

33 Revoluties    
Alle verhalen    
Als de schaduw die verdwijnt    
Bomarzo    
Clarice Lispector    
Dagboek 1919-1920    
De haas    
De man die de wereld ging ontdekken    
De man die leerde bouwen, liefhebben en vernietigen    
De schimmen    
De steenbakkers van El Chaco    
De vioolbouwer van Auschwitz    
De vioolbouwer van Auschwitz    
De woestijn    
Een episode uit het leven van een landschapsschilder    
Een heel mooi meisje    
Elyssa
Goed samen leven    
Het dagboek van Aram    
Het dagboek van Aram    
Het goede leven    
Het literatuurcongres    
Het oneindige plan    
Het onweer    
Het uur van de ster    
Hoe ik een non werd    
Ik gaf je ogen en je keek in de duisternis
Laia    
Maandag zal er van ons gehouden worden    
Maanstorm    
Marianela    
Miauw    
Mijn lievelingen    
Motief    
Nocilla-trilogie    
Ongewisse glorie    
Over de liefde en andere duivels    
Papyrus    
Paula    
Politiek Nu!    
Sefarad    
Soldaten van Salamis    
Stuitende burgers    
Trilogie van de oorlog
Victus    
Wat wij aten
Wat wij aten    
Wie de leerling liefheeft    
Zonder Blanca    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines